kötü kokan şu insanlar!

o leş gibi kokan insanlarla evli olan zavallılar gelir hep aklıma. Allahım evlerden ırak etsin. benimde kokulara karşı aşırı hassasiyetim vardır. o kokan cisimden uzaklaşmazsam bi süre sonra baş ağrısı ve mide bulantısı yaşıyorum böğğğğ:mad::mad::mad::mad:
zavallı mı bilmiyorum? sanırım o da koku almıyordur yada o da kokuyordur, yoksa tahammül edilemez. bi çare bulur da engeller. biri temiz bir pis olmuyor bu durum, ikisi de aynı oluyor genelde. izledim, test ettim, onayladım:KK16:

Al benden de o kadar!
Bu koku hassasiyetim o kadar derin ki, mide bulantısına kadar gidiyor benim durumum.
Hele ki toplu taşıma araçları benim için kabus gibi, özellikle erkekler.
İşçiymiş emekçiymiş diyorsunuz iyi güzel ama benim bildiğim günlük ter öyle kokmaz, bildiğiniz ekşi kokusu var birçoğunda.
İyi ki çoğunluğun Müslüman olduğu bir ülkede yaşıyoruz ve 'Temizlik imandan gelir.' hadisine inanıyoruz yoksa halimiz haraptı...

insanlar parfüm koksun da nasıl kokarsa koksunlar o insanların beğenilerine kalmış. yeter ki ter kokmasınlar, pis kokmasınlar. katlanamıyorum, nefret ediyorum bu durumdan ya çok mu zor mis gibi kokmak, temiz olmak.

milletimiz maalesef fazla su sevmiyorlar...birde o kadınlar naylonsu kıyafetlerle felaket kokuyorlar...erkeklerden hiç bahsetmiyorum..sıcak havada uzun kollu gömleklerle oluyorlar leş kargası gibi...benim burnum da çok hassas bir gün bu kokulardan depresyona gireceğim diye korkuyorum...

öff koku demeyin bana...bende bu konuda muzdaribim...yaz gelmesinden nefret ediyorum...toplu taşıma otobüsleri idrar kokan erkeklerle dolu...eh hafta bir iç çamaşırı degiştirirse bu insan evlatları olacagı bu...kadınlara deginmiyorum bile...

İşe giderken yap her sabah banyonu gün içinde gez fresh fresh demi ama ya...hakketen bu zamanda bu insanları anlamıyorum anlayamıyorum...

Back
X