- 8 Mayıs 2025
- 69
- 20
- 3
- Konu Sahibi gamzelikiz3
-
Kendim alıp atsam ayıp mi olur acaba :) kisilerin sınırlarına saygım sonsuz ama vallahi dayanılmaz hal aldıAanneee acayip sigara kokmussun ya çocuğa da zararlı kıyafetlerini makineye atalım da ferah ferah giy de, dümdüz değil de biraz yan yoldan, öyle çok dolaylamadan
Kırıcı olmaz degil mi direkt yuzune söylemek eşime söyledim kalbini kırma diyor ama 24 saat cocuklarla kapali ortamda durmak hic kolay değilSöyle. Pis insanlara tahammül etmek zorunda değilsin
Söyle ya, alıp atmak pek hoş olmaz, sigara kokmus de anlasın, alınırsa da alınsın ki gerçekten bebeğe zararlıKendim alıp atsam ayıp mi olur acaba :) kisilerin sınırlarına saygım sonsuz ama vallahi dayanılmaz hal aldı
Aynen normal ter koksa ona bile razıyım katlanırım ama resmen zehir saçıyor keskin aci pis bir koku bebege bile bulaşıyorSöyle ya, alıp atmak pek hoş olmaz, sigara kokmus de anlasın, alınırsa da alınsın ki gerçekten bebeğe zararlı
Buna benimde ihtiyacım var ya ne iyi olurAnne hamama gidek debaşka türlü kabul etmez
Dün yeni pijamami verdim kendisine yarin teklif edeceğim bir daha büyüğüm kırmak istemiyorum kirmadan dökmeden halletmem lazım.‘Sigara içmediğim için kokusu beni çok rahatsız etti, yeni bi pijama falan veriyim hem çocukda rahatsız olmasın’ diyin.
Vallaha sigara kullandığım halde sigara içmediğim zaman yanımda içen biri dursa midem kalkıyor. İçmeyeni düşünemiyorumDün yeni pijamami verdim kendisine yarin telif edeceğim bir daha büyüğüm kırmak istemiyorum kirmadan dökmeden halletmem lazım.
Üstüne yanlışlıkla bilerek bir şey döksen?Dün yeni pijamami verdim kendisine yarin telif edeceğim bir daha büyüğüm kırmak istemiyorum kirmadan dökmeden halletmem lazım.
"Ben Bi banyoya gireceğim su hazır sıcaklaşmışken sen de gir" diyebilirsinsen de banyoya gir bir rahatlarsın diyorum
Bugün oyle yaptım ama ben su gün yaptım dedi bende fircan var mi anne markete gidiyorum getireyim sana fırça dedim ben 3 4 gun once fırçaladım gerek yok dedi ne diyeyim daha fazla bilmiyorum herseyi gectim ama insanin kendi kisisel bakimini ihmal etmesini anlamıyorum en son dogumumda disimi fircalayamadim ki dogumdan cikar cikmaz hemen cantama koştum nasıl rahat edebiliyor şaşırıyorumBen kim olursa pat diye söylüyorum, ben düşünceğime o düşünsün söz konusu çocuklarımsa kımsenın kırılmasını falan düşünemem
Olabilir alışmış kendi kokusuna sanırım ama kisisel bakımını bile salmasi bana igrenc geliyor ya kesinlikle aşağılamak degil niyetim hatta kendi kızlarından cok ben saygi duyar hürmet ederim ama baydı cidden kokudan yaklaşamiyorum kadınaBen kv dem asiri parfum kokuyordu soylemistim cocuga dokundugu gibi siniyordu cunku kimse alinmadi yani olabilir kendine kokmuyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?