• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü kokuyormuşum..

Bir öğrencim vardı ter ya da pislik kokmazdı ama kullandığı parfüm kabus gibiydi yanımdan geçsin istemezdim.

6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıksam sürekli iki kişiden “öf hangi parfüm bu, iğrenç!” gibi sözler işitiyorum. Nasıl bozuluyorum anlatamam..Oysa o kadar çok parfümüm var ki, her çıktığımda farklı bir parfüm sıksam da yine aynı şeyi söylüyorlar, yerin dibine giriyorum. Asla ter kokmuyorum, ki yazın bile terlemiyorum, her gün duş alıyorum, kişisel temizlik konusunda da takıntılıyım. Arkadaşlarım harici sevgilim ve annem,ablam hiç kötü koktuğumu söylemez, sevgilim çoğu zaman “mis gibi kokuyorsun” deyip sarılır.. acaba söyleyemiyor mu ki.. aslında ablam çat çat her şeyi söyleyen biridir hemen söylerdi böyle bir durumda. Arkadaşlarım her seferinde bunu söyleyince acaba ben mi kokuyorum parfümlerim mi gerçekten iğrenç diye düşünüp kafama takmaya başladım. Acaba bana önerebileceğiniz çok çok güzel kokan, yıllardır kullandığınız bir parfüm var mı? Tatlı şekerli kokuları hiç ama hiç sevmiyorum, midem bulanıyor. Tabi her tende farklı durur fakat yine de denemek istiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, psikolojim bozuldu artık bu mevzu yüzünden...
Bence ter kokmanızdan iyidir
Bazı insanlar var terlerini parfüm niyetine kullanıyorlar
Rahatsız olmaları gereken şey buydu halbuki
Tamam parfümün kokusunu herkes beğenmek zorunda değil ama iğrenç demeleri tuhaf
Kendileri nasıl kokuyor merak ettim

6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıksam sürekli iki kişiden “öf hangi parfüm bu, iğrenç!” gibi sözler işitiyorum. Nasıl bozuluyorum anlatamam..Oysa o kadar çok parfümüm var ki, her çıktığımda farklı bir parfüm sıksam da yine aynı şeyi söylüyorlar, yerin dibine giriyorum. Asla ter kokmuyorum, ki yazın bile terlemiyorum, her gün duş alıyorum, kişisel temizlik konusunda da takıntılıyım. Arkadaşlarım harici sevgilim ve annem,ablam hiç kötü koktuğumu söylemez, sevgilim çoğu zaman “mis gibi kokuyorsun” deyip sarılır.. acaba söyleyemiyor mu ki.. aslında ablam çat çat her şeyi söyleyen biridir hemen söylerdi böyle bir durumda. Arkadaşlarım her seferinde bunu söyleyince acaba ben mi kokuyorum parfümlerim mi gerçekten iğrenç diye düşünüp kafama takmaya başladım. Acaba bana önerebileceğiniz çok çok güzel kokan, yıllardır kullandığınız bir parfüm var mı? Tatlı şekerli kokuları hiç ama hiç sevmiyorum, midem bulanıyor. Tabi her tende farklı durur fakat yine de denemek istiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, psikolojim bozuldu artık bu mevzu yüzünden...
6 kişilik arkadaş grubu demişsiniz size dediklerine nereden karar verdiniz. Belki size demiyorlar. Kötü kokuyor olsanız sadece o iki arkadaşa değil herkese kötü korkardınız. Bence bu kadar takmayın bence de parfüm yerine arkaslarinizi değiştirmek daha iyi gibi

Her sıktığın kokuda kötü kokmuyordur herhalde, bence arkadaşlarında bir problem var..

Benim icin tek bir parfum disinda hepsi bogucu ve agirdir.
Cok cok nadir sevsem de bir kokuyu saatler sonraki halini sevebilirim ancak. Mesela euphoria’nin 16 saat sonra kalan notalarini begeniyorum. Ilk sıkıldığında ona bile katlanamiyorum.
Ya da chloe love gibi hafif diye bilinen parfum bile beni ortamdan kacirmaya yetiyor.
Arkadaslarin da boyle mi acaba

Herkesin bir zevki vardır, sizinki de bir başkasına kötü gelebilir ama bunu sürekli laf vurarak dile getirmezsiniz ya da direkt o kişiye söylemelisiniz. Şu da var o 6 kişiden bir başkasına söylenmiş olamaz mı

Este Lauder modern muse klasik son 3 yıldır vazgeçilmezim. Çevrem ve arkadaşlarım çok beğeniyor. Tavsiye ederim. Bu arada eğer parfümü çok fazla sıkıyorsanız arkadaşlarınız kokusundan rahatsız olmuş olabilirler.
Klasik derken hangisi acaba öğrenebilir miyim?

Ayy kıskançlar ya
Benimdw böyle arkadaslarım vardı
Güzel birsey giysem ayy göbeğin çıkmış ayy kötü gözüküyor
Ay şöle ay böle
Off umursamıyorum artık kimseyi banane ya

Dr. Ayfer Aydında koltuk altlarıma botoks yaptırdım ne koku kaldı ne terleme tavsiyemdir :KK49:

Klasik derken hangisi acaba öğrenebilir miyim?

Estee lauder modern muse klasik olan 2014 yılında çıkarılan parfümdür. Ayrıca aynı yıl Amerika da yılın parfümü seçilmiştir. Bu parfümden sonra aynı kokunun biraz daha ağır ve daha kalıcı olanı modern muse chic çıkmıştır. Ben 2 parfümü de kullandım. Klasik olanı daha çok seviyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Estee lauder modern muse klasik olan 2014 yılında çıkarılan parfümdür. Ayrıca aynı yıl Amerika da yılın parfümü seçilmiştir. Bu parfümden sonra aynı kokunun biraz daha ağır ve daha kalıcı olanı modern muse chic çıkmıştır. Ben 2 parfümü de kullandım. Klasik olanı daha çok seviyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Ay olmaz mısınız teşekkürler. Ben de kokumu değiştirdim risk aldım. Chic kullanıyorum çok güzelmiş

Estee Lauder Pleasures, Gap Close ve Burberry The Beat parfümlerini kullanıyorum çok severek, tavsiye ederim.
Herkesin beğendiği ve kendisine yakıştırdığı kokular farklı, sonuçlar zevkler ve renkler tartışılmaz. Yine de yolunuz parfümeriye düştüğünde bu kokuları denemenizi öneririm. :KK36:

Orjinal kullanın yada vücut spreyle ri var the body shop ta benim kullandığım calvin klein escape the body shopa lotus kokusu var süper bir koku

Cok baharatli agir kokmadikca hicbir parfum kotu kokmaz. Kotu koksa o kadar insan almaz. Doldurma oarfumler bayiyor bazen ama orjinalse parfumleriniz kotu kokucagini sanmiyorum. Kiskandiklari icin yapiyorlardir. Cok hafif sabunumsu kokan orjinal parfumum vardi, arkadasim bilirdi ne zaman onu sıksam öğkkkkk iğrenç sıkma şunu diye kendince emir verirdi. Kendisi gidip haci yagi gibi kokan doldurma kullanirdi. Artik bilerek yaptigini anlamistim yani. Bu da oyle bir sey demekki

Back
X