- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence ter kokmanızdan iyidir6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıksam sürekli iki kişiden “öf hangi parfüm bu, iğrenç!” gibi sözler işitiyorum. Nasıl bozuluyorum anlatamam..Oysa o kadar çok parfümüm var ki, her çıktığımda farklı bir parfüm sıksam da yine aynı şeyi söylüyorlar, yerin dibine giriyorum. Asla ter kokmuyorum, ki yazın bile terlemiyorum, her gün duş alıyorum, kişisel temizlik konusunda da takıntılıyım. Arkadaşlarım harici sevgilim ve annem,ablam hiç kötü koktuğumu söylemez, sevgilim çoğu zaman “mis gibi kokuyorsun” deyip sarılır.. acaba söyleyemiyor mu ki.. aslında ablam çat çat her şeyi söyleyen biridir hemen söylerdi böyle bir durumda. Arkadaşlarım her seferinde bunu söyleyince acaba ben mi kokuyorum parfümlerim mi gerçekten iğrenç diye düşünüp kafama takmaya başladım. Acaba bana önerebileceğiniz çok çok güzel kokan, yıllardır kullandığınız bir parfüm var mı? Tatlı şekerli kokuları hiç ama hiç sevmiyorum, midem bulanıyor. Tabi her tende farklı durur fakat yine de denemek istiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, psikolojim bozuldu artık bu mevzu yüzünden...
Evet ben bunun pembesini kullanıyorum ve istisnasız herkes soruyor:)Bunu kullan arkadaşların parfümün adını sorarlarsa söyleme inanılmaz güzel kokuyor
yani en azından ben çok beğeniyorum ama pahalı bir parfüm
6 kişilik arkadaş grubu demişsiniz size dediklerine nereden karar verdiniz. Belki size demiyorlar. Kötü kokuyor olsanız sadece o iki arkadaşa değil herkese kötü korkardınız. Bence bu kadar takmayın bence de parfüm yerine arkaslarinizi değiştirmek daha iyi gibi6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıksam sürekli iki kişiden “öf hangi parfüm bu, iğrenç!” gibi sözler işitiyorum. Nasıl bozuluyorum anlatamam..Oysa o kadar çok parfümüm var ki, her çıktığımda farklı bir parfüm sıksam da yine aynı şeyi söylüyorlar, yerin dibine giriyorum. Asla ter kokmuyorum, ki yazın bile terlemiyorum, her gün duş alıyorum, kişisel temizlik konusunda da takıntılıyım. Arkadaşlarım harici sevgilim ve annem,ablam hiç kötü koktuğumu söylemez, sevgilim çoğu zaman “mis gibi kokuyorsun” deyip sarılır.. acaba söyleyemiyor mu ki.. aslında ablam çat çat her şeyi söyleyen biridir hemen söylerdi böyle bir durumda. Arkadaşlarım her seferinde bunu söyleyince acaba ben mi kokuyorum parfümlerim mi gerçekten iğrenç diye düşünüp kafama takmaya başladım. Acaba bana önerebileceğiniz çok çok güzel kokan, yıllardır kullandığınız bir parfüm var mı? Tatlı şekerli kokuları hiç ama hiç sevmiyorum, midem bulanıyor. Tabi her tende farklı durur fakat yine de denemek istiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, psikolojim bozuldu artık bu mevzu yüzünden...
Her sıktığın kokuda kötü kokmuyordur herhalde, bence arkadaşlarında bir problem var..6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıksam sürekli iki kişiden “öf hangi parfüm bu, iğrenç!” gibi sözler işitiyorum. Nasıl bozuluyorum anlatamam..Oysa o kadar çok parfümüm var ki, her çıktığımda farklı bir parfüm sıksam da yine aynı şeyi söylüyorlar, yerin dibine giriyorum. Asla ter kokmuyorum, ki yazın bile terlemiyorum, her gün duş alıyorum, kişisel temizlik konusunda da takıntılıyım. Arkadaşlarım harici sevgilim ve annem,ablam hiç kötü koktuğumu söylemez, sevgilim çoğu zaman “mis gibi kokuyorsun” deyip sarılır.. acaba söyleyemiyor mu ki.. aslında ablam çat çat her şeyi söyleyen biridir hemen söylerdi böyle bir durumda. Arkadaşlarım her seferinde bunu söyleyince acaba ben mi kokuyorum parfümlerim mi gerçekten iğrenç diye düşünüp kafama takmaya başladım. Acaba bana önerebileceğiniz çok çok güzel kokan, yıllardır kullandığınız bir parfüm var mı? Tatlı şekerli kokuları hiç ama hiç sevmiyorum, midem bulanıyor. Tabi her tende farklı durur fakat yine de denemek istiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, psikolojim bozuldu artık bu mevzu yüzünden...
Klasik derken hangisi acaba öğrenebilir miyim?Este Lauder modern muse klasik son 3 yıldır vazgeçilmezim. Çevrem ve arkadaşlarım çok beğeniyor. Tavsiye ederim. Bu arada eğer parfümü çok fazla sıkıyorsanız arkadaşlarınız kokusundan rahatsız olmuş olabilirler.
Klasik derken hangisi acaba öğrenebilir miyim?
Ay olmaz mısınız teşekkürler. Ben de kokumu değiştirdim risk aldım. Chic kullanıyorum çok güzelmişEstee lauder modern muse klasik olan 2014 yılında çıkarılan parfümdür. Ayrıca aynı yıl Amerika da yılın parfümü seçilmiştir. Bu parfümden sonra aynı kokunun biraz daha ağır ve daha kalıcı olanı modern muse chic çıkmıştır. Ben 2 parfümü de kullandım. Klasik olanı daha çok seviyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Rica ederim. Güle güle kullanın güzel seçimAy olmaz mısınız teşekkürler. Ben de kokumu değiştirdim risk aldım. Chic kullanıyorum çok güzelmiş
Teşekkür ederimRica ederim. Güle güle kullanın güzel seçim