• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü kokuyormuşum..

Bir arkadaş grubumuz var 6 kişilik. Yıllardır arkadaşız. 2si söylüyor maalesef.. Ama ablama, anneme kuzenlerime ısrarla soruyorum kötü kokuyorsam söyleyin lütfen diye, her seferinde saçmalama öyle olsa tabi söyleriz diyorlar. Takıntı yaptım.. Sürekli son yıllarda victoria secret bombshell parfümünü kullanıyordum onu da kenara bıraktım..
Hic parfum sıkma bakalim yanlarina gittiginde. Bakalim o zaman ne diyecekler

Tüm yorumlarınızı tek tek dikkatle okudum. Öncelikle parfüm önerileriniz için çok çok çok teşekkür ederim.♥️Bu hafta sonu dediğiniz parfümleri deneyeceğim,eminim çok güzellerdir inşallah tenime uygun olanı seçebilirim. Bazı yazdığınız parfümleri de bayıla bayıla kullanıyorum...

Bazı sorulara da cevap vereyim: Beyaz tenliyim..sigara içmiyorum.. kilolu değilim, 50 kiloyum..evimizde rutubet kokusu yok, söylediğiniz kokuyu çok iyi biliyorum bazı evlerin kendine has bir kokusu oluyor. Öyle bir durum yok. Parfümü de asla boca etmiyorum üzerime çünkü çok sıktığımda bayılacak duruma geliyorum. Dediğim gibi kişisel temizlik konusunda takıntılıyım,hatta çocukluğumdan beri bu yüzden doktora çok gitmişimdir. Dolabıma iki kere giydiğim bir şeyi asla tekrar koymuyorum olur da kötü bir koku oluşmuştur diye içim rahat etmiyor, dolabımı da havalandırıyorum.

Bugün okuldan bir arkadaşıma utana sıkıla sordum “gerçekten kötü mü kokuyorum asla alınmam lütfen doğruyu söyle” dedim. Arkadaşımda epey yaklaşıp “Vallahi yemin ederim mis gibisin” dedi. Diğer o 2 arkadaşımla tekrar buluştuğumuzda dediğiniz gibi yapacağım o zaman anlaşılır diye umuyorum. Bir kadın için en en kötü şey kötü kokmak, öyle kafama taktım ki...çekine çekine dolaşıyorum etrafta, kimseye çok yaklaşamıyorum:KK34:İstisnasız her buluştuğumuzda laf arasında söylüyorlar çünkü, utandığım için o an cevapta veremiyorum kızarıyorum bildiğiniz, konuyu değiştiriyorum..

Tekrar hepinize ilginiz için çok çok teşekkür ederim gerçekten, ellerinize sağlık. ♥️Tek tek not ettim tüm yazdıklarınızı, deneyeceğim..çok sağolun:KK36:

Son düzenleme:
6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıksam sürekli iki kişiden “öf hangi parfüm bu, iğrenç!” gibi sözler işitiyorum. Nasıl bozuluyorum anlatamam..Oysa o kadar çok parfümüm var ki, her çıktığımda farklı bir parfüm sıksam da yine aynı şeyi söylüyorlar, yerin dibine giriyorum. Asla ter kokmuyorum, ki yazın bile terlemiyorum, her gün duş alıyorum, kişisel temizlik konusunda da takıntılıyım. Arkadaşlarım harici sevgilim ve annem,ablam hiç kötü koktuğumu söylemez, sevgilim çoğu zaman “mis gibi kokuyorsun” deyip sarılır.. acaba söyleyemiyor mu ki.. aslında ablam çat çat her şeyi söyleyen biridir hemen söylerdi böyle bir durumda. Arkadaşlarım her seferinde bunu söyleyince acaba ben mi kokuyorum parfümlerim mi gerçekten iğrenç diye düşünüp kafama takmaya başladım. Acaba bana önerebileceğiniz çok çok güzel kokan, yıllardır kullandığınız bir parfüm var mı? Tatlı şekerli kokuları hiç ama hiç sevmiyorum, midem bulanıyor. Tabi her tende farklı durur fakat yine de denemek istiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, psikolojim bozuldu artık bu mevzu y
6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıksam sürekli iki kişiden “öf hangi parfüm bu, iğrenç!” gibi sözler işitiyorum. Nasıl bozuluyorum anlatamam..Oysa o kadar çok parfümüm var ki, her çıktığımda farklı bir parfüm sıksam da yine aynı şeyi söylüyorlar, yerin dibine giriyorum. Asla ter kokmuyorum, ki yazın bile terlemiyorum, her gün duş alıyorum, kişisel temizlik konusunda da takıntılıyım. Arkadaşlarım harici sevgilim ve annem,ablam hiç kötü koktuğumu söylemez, sevgilim çoğu zaman “mis gibi kokuyorsun” deyip sarılır.. acaba söyleyemiyor mu ki.. aslında ablam çat çat her şeyi söyleyen biridir hemen söylerdi böyle bir durumda. Arkadaşlarım her seferinde bunu söyleyince acaba ben mi kokuyorum parfümlerim mi gerçekten iğrenç diye düşünüp kafama takmaya başladım. Acaba bana önerebileceğiniz çok çok güzel kokan, yıllardır kullandığınız bir parfüm var mı? Tatlı şekerli kokuları hiç ama hiç sevmiyorum, midem bulanıyor. Tabi her tende farklı durur fakat yine de denemek istiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, psikolojim bozuldu artık bu mevzu yüzünden...[/QUOTE

Tüm yorumlarınızı tek tek dikkatle okudum. Öncelikle parfüm önerileriniz için çok çok çok teşekkür ederim.♥️Bu hafta sonu dediğiniz parfümleri deneyeceğim,eminim çok güzellerdir inşallah tenime uygun olanı seçebilirim. Bazı yazdığınız parfümleri de bayıla bayıla kullanıyorum...

Bazı sorulara da cevap vereyim: Beyaz tenliyim..sigara içmiyorum.. kilolu değilim, 50 kiloyum..evimizde rutubet kokusu yok, söylediğiniz kokuyu çok iyi biliyorum bazı evlerin kendine has bir kokusu oluyor. Öyle bir durum yok. Parfümü de asla boca etmiyorum üzerime çünkü çok sıktığımda bayılacak duruma geliyorum. Dediğim gibi kişisel temizlik konusunda takıntılıyım,hatta çocukluğumdan beri bu yüzden doktora çok gitmişimdir. Dolabıma iki kere giydiğim bir şeyi asla tekrar koymuyorum olur da kötü bir koku oluşmuştur diye içim rahat etmiyor, dolabımı da havalandırıyorum.

Bugün okuldan bir arkadaşıma utana sıkıla sordum “gerçekten kötü mü kokuyorum asla alınmam lütfen doğruyu söyle” dedim. Arkadaşımda epey yaklaşıp “Vallahi yemin ederim mis gibisin” dedi. Diğer o 2 arkadaşımla tekrar buluştuğumuzda dediğiniz gibi yapacağım o zaman anlaşılır diye umuyorum. Bir kadın için en en kötü şey kötü kokmak, öyle kafama taktım ki...çekine çekine dolaşıyorum etrafta, kimseye çok yaklaşamıyorum:KK34:İstisnasız her buluştuğumuzda laf arasında söylüyorlar çünkü, utandığım için o an cevapta veremiyorum kızarıyorum bildiğiniz, konuyu değiştiriyorum..

Tekrar hepinize ilginiz için çok çok teşekkür ederim gerçekten, ellerinize sağlık. ♥️Tek tek not ettim tüm yazdıklarınızı, deneyeceğim..çok sağolun:KK36:
Ah o kıskançlar.
Bir gün aşırı fesat,manyak,her kötü şey :) olduğunu sonradan anladığım bir arkadaş ağzımın çoook kötü koktuğunu söylemişti. Sonradan yalan söylediğini anladım.
Her sabah servisle işe gidiyorduk ve bunun dişlerinin arasında resmen yemek kalıntıları vardı ıyyy.
Her sabah dişlerimi fırçalarım ve mutlaka naneli sakız vs olur yanımda çünkü servislerde bin çeşit insan var ve ben kötü kokuya aşırı duyarlıyımdır o da çok iyi anladı.Ona da o sakızlardan verirdim.Anladı sonra iğrendiğimi.
O cücük beyniyle aklı sıra pislik yapmak için senin ağzın kokuyor demiş.Çünkü o arkadaşa çok sonra şu parfüm nasıl kokuyor dediğimde canım benim burnum sorunlu koku alamam demişti :KK70: :KK70:
Allahım şu mübarek gecenin hatırına sen bizi kıskançların kötülerin fesatların şerrinden koru Rabbiiimm.

6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıksam sürekli iki kişiden “öf hangi parfüm bu, iğrenç!” gibi sözler işitiyorum. Nasıl bozuluyorum anlatamam..Oysa o kadar çok parfümüm var ki, her çıktığımda farklı bir parfüm sıksam da yine aynı şeyi söylüyorlar, yerin dibine giriyorum. Asla ter kokmuyorum, ki yazın bile terlemiyorum, her gün duş alıyorum, kişisel temizlik konusunda da takıntılıyım. Arkadaşlarım harici sevgilim ve annem,ablam hiç kötü koktuğumu söylemez, sevgilim çoğu zaman “mis gibi kokuyorsun” deyip sarılır.. acaba söyleyemiyor mu ki.. aslında ablam çat çat her şeyi söyleyen biridir hemen söylerdi böyle bir durumda. Arkadaşlarım her seferinde bunu söyleyince acaba ben mi kokuyorum parfümlerim mi gerçekten iğrenç diye düşünüp kafama takmaya başladım. Acaba bana önerebileceğiniz çok çok güzel kokan, yıllardır kullandığınız bir parfüm var mı? Tatlı şekerli kokuları hiç ama hiç sevmiyorum, midem bulanıyor. Tabi her tende farklı durur fakat yine de denemek istiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, psikolojim bozuldu artık bu mevzu yüzünden...
KENZO

212 sexy diyorum çokça soran oluyor :KK49: hatta benimki doldurma ama doldurma olnlarında kalitelileri var minicik sişesi 25 tl bizimkisi, 5tl olan dandiklerden değil hemen gömmeyelim :27:
Kullandığımız marka doldurma parfüm hariç başka doldurma biz de beğenmedik o yüzden hep o marka alıyoruz :KK51:bende ağir kokuları sevmiyorum fresh ve çicek kokularını seviyorum bu yüzden beğenirsin diye düşünuyorum ;)

Yanlış anlamayın ama teninize uyan kokular tercih etmiyor olabilirmisiniz acaba?
Yıllarca birlikte çalıştığım bir arkadaşım o dönem Angel kullanıyordu hiç değiştirmeksizin hemde,ama size anlatamam nasıl ağır ,boğucu,acayip ve buram buram koktuğunu. Asla tenine gitmiyordu. Üzerinden kaç sene geçti hala o parfümün kokusunu alınca midem bulanıyor o derece yani.
Bir dönem arkadaşım kullanıyordu,beğenmiştim onda,Davidoff aldım ama bende öyle güzel kokmadı asla. Kullanamadım. Tenime gitmedi.
Ben kışın Gucci Guilty Intense, Hot Couture ve Issey Miyake dönüşümlü kullanıyorum.
Yazında Kenzo Amour turuncu şişede olanı (fuşya şişesi bana hiç gitmedi) ,Calvin Klein in2u'nun 50 ml şişesini alip kullanıyorum. (150 ml olanlar daha uygun fiyatlı olmasına rağmen asla kalıcı olmuyorlar)
Standart bunları değistirmeden kullanıyorum. Bir bakın isterseniz.

seninle alakalı değil tamamen arkadaşlarınla alakalı bir konu seni yanında istemiyorlar; yada kıskanıyorlar arkadaşlarından uzaklaş onlar seni haketmiyor

Bana sürekli koktuğumu ima eden arkadaşlarım olsa arkadaşlığımı keserdim herhalde. Söylediğine göre sende sorun yok seni istemiyor olabilirler.

Bence bir sefer de parfüm sıkmadan gitmeyi deneyin arkadaşlarınız arasına. Ne sıktıysanız olmamış işte. Fazla mı sıkıyorsunuz acaba ağır geliyor olabilir. Hafif bi deodorant sıkın gidin. Bakalım o zaman ne diyecekler

bazı insanlar parfümü çok sıkıyor
öyle mi yapıyosunuz?
geçen bir kadın apartmanda öyle bi parfüm sıkmış ki asansörden takip ederek evini tespit edebilirdiniz yani
en güzel koku bile fazla olduğunda mide bulandırıcı geliyor.

Bence arkadaşların seni kıskanıyorlar:) Özgüvenini kırmaya çalışıyorlar..Parfüm önerisine gelince uzun zamandır shiseido zen kullanıyorum.Bu kokuya ölüyorum her defasında dönüp dolaşıp bu parfümü alıyorum.Kıyafetlerim,dolabım,yastığım,saçlarım sadece bu parfüm koksun istiyorum.Orjinal parfümünü alıyorum.Tek sorun birazcık pahalı olması yani bol bol sıkamıyorum:) Parfüm konusu açılmışken bende bir soru sormak istiyorum arkadaşlar.Orjinal parfümler çok pahalı siz parfümünüzden kaç fıs sıkıyorsunuz.Mesela aldığınız parfüm size kaç ay gidiyor? Ne kadar zamanda orjinal parfüm yeniliyorsunuz?

benim kullandığım parfümün 50 ml boyu var 150 tl ye aldım.
6 ay kullanıyorum sanırım.
sabahları evden çıkmadan boynuma bileğime ve göğüs kısmıma olmak üzere toplam 3-4 fıs yapıyorum.

Bende parfüm nadiren kullanırım.. :) çamaşırları hep yumuşatıcı ile yikarim yani önce yıkama durulama suyuna yumuşatıcı makina ayarlıyor sağolsun :KK48: benim ablalarımda yanyana geldiğimizde gülerek zehir gibi yunusatici kokuyosun yine der gülerler :KK70: oğlumun da aynı onun bebek yumuşatıcısı var ona da annen seni yine çamaşır suyu ile yıkamış diyoarlar:KK70: ama bana koku gelmiyo :KK22::KK66:

ben de yumuşatıcı kokusunu çok severim. temiz temizdir. yumuşatıcıyla nasıl yıkıyorsunuz anlayamadım, durulama suyundan başka yıkarken deterjana mı ekliyorsunuz.

ben de yumuşatıcı kokusunu çok severim. temiz temizdir. yumuşatıcıyla nasıl yıkıyorsunuz anlayamadım, durulama suyundan başka yıkarken deterjana mı ekliyorsunuz.
Yok makina normal toz deterjan ile sabunlayıp durulamaya geçince yumusaticiyi aliyor durulama suyu ile yumuşatıcı ile duruluyor yani mis gibi kokuyor:))

Back
X