Kotu mu dusunuyorum

Ay çok zor. Utanç verici. Ama cidden psikolojik bi rahatsızlık olabilir. Üzerine gidin bu işin

+1

Şunu yapan kv olsaydı buraları yıkılmıştı.

Bu tarz şeyler için kalbini kırmazdım annemin .
Ama şöyle diyebilirsiniz ; anne bunları kendine yük etme ben yanınıza gelince ne istersen alır temiz temiz koyarız evine.

Annecim bu ev sadece benim değil. Birşey l eksik olduğunda. Yada götürdüğün eşyaları eşim nerde diye sorunca annem götürdü demek hoş birşey değil. Deseniz
Simdi soyle soylıyım aldıklarının bir kısmını sordu yok diyemedim mangal cırası saklama kabı vs ben gordum o sekilde desem oturur aglar

+1

Şunu yapan kv olsaydı buraları yıkılmıştı.
Katılıyo
Sureklı degil aldıkları da onemlı degil ama esim hani bana bısey demese bile bunlar ne diye dusunurse uzulurum

Cok tuhaf benim gordugum annem gelirken dolu dolu gelir bana evimden cop dahi almaz
Cevremde de bu boyle sasirdim anneye de yok diyemezsin kendi dusunmesi lazim ama boyle de olmaz ki
Benim annem de dolu dolu gelir onda sıkıntı yok ama bu davranışları da cok degısık

Simdi soyle soylıyım aldıklarının bir kısmını sordu yok diyemedim mangal cırası saklama kabı vs ben gordum o sekilde desem oturur aglar
Yok o madem gizli gizli koydu cantasına sende gizli gizli cıkar yerine koy hatta saklama kabı diyorsun ya gözü önünde bişey koy icine
Belki utanır ayıp cünkü yaptıgı

Bende annemlerde kaynanamlarda kalıyorum genelde eve nadir gdıyoruz bebekden ve işimden dolayı annemle eve gectiigmizde dolapta ne varsa annem yuklenir gider kaşar peynir felan siz yenıyorsunuz der alır bi gun eşim aramıs bulamamıs kasarı sordu bana dedim dolaptaydı hayır yok dedi annem almıs meger yani bnmde acıkcası braz sinirim bozuldu haklısnız ayıp

Bir yandan da uzuluyor um kac kurusluk sey diye ama zaten sorun kac kuruşluk olması degil habersiz ve esim ıkı kuruşluk seyı gorurse gururum kırılır diye uzuluyorum

İhtiyacı Olmasa da para vermeden alınan veya tabiri caizse çalma hastalığının tıpta bir adı vardı. Anneniz bence bir destek almalı. Sizi kıskanıyor bile olabilir. Neler okuyoruz şurada Allah yardımcınız olsun

Normal bir durum değil gibi, yani farklı bir problem yatabilir bu davranışın altnda.

Ben olsam net olurdum normalde de öyleyim biz de genelde teyzem bu dediğinizi yapmaya çalışır ama ben net oluyorum. Veremeyecegimi belirtiyorum hepsi bu o da uzatmıyor .bazen de veriyorum .

Hayırdır insallaah sıkıntısı ne acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…