KÖTÜ MÜ YAPIYORUM SİZCE ?

Ben, çocuklarımı benden başkası uyarsın, onlara terbiye vermeye kalksın istemem.
Ama ben rahat bir anne değilim zaten.Hele misafirlikte sürekli gözetlerim ne yaptıklarını.

Çocuklarını uyarmayan, özellikle sosyal ortamlarda başkalarına zarar verdikleri halde ses çıkarmayan annelere çok kızdığım için yaptığınızı doğru buldum.
Çocuğa bağırmamışsınız etmemişsiniz, güzelce ifade etmiş, doğruyu göstermişsiniz

Oaman çocuklarını salma konusunda rahat. Birdaha olursa ayni sekilde uyar sadece cocuk diye herkesin evine zarar verme hakkina sahib degil sen dogru yaptin

Gayet haklısın zaten pedagoglarda bunu tavsiye ediyor hatasını telafi etmeyi ve sorumluluk almayi ogretiyor sun fena mi
O bayanada böyle anlat umarım anlar yararına olduğunu

Anne nasıl bu kadar rahat ama anlayamadım.
Eğer düşünceli olsaydı senin uyarmana dahi gerek kalmazdı ve bu her defasında tekrarlanmazdı...
Anneyle konuş, tatlım böyle böyle durumu biliyorsun kiracıyız ben uyarmak istemezdim senin eladını, falan filan de

gecen misafirlikteydik ev sahibi baskalarinida cagirmis cocuklar kavga etti bagirip cagirdi icerden patirdi kuturdu sesleri geliyor cocugun anneside sadece agiz ucuyla eymeeeeeeeeen diyor sonra yanindakine donup dedikoduya devam ediyor. Ama ikram zamani gelince ogluna oyle bir bagiriyor ki gel pasam gel sende ye diyordu. cocugada iyi yapmissin anasinada ders olmustur.

ayyy aklıma bi anı geldi.yıllar önce bi misafirimiz gelmişti küçük çocuğuyla.çocuk yaramaz her yere saldırıyo ve annesi çocuğa hiç müdahale etmiyo.salonumuzdada büyük süslü bi boy aynası vardı çocuk en sonunda onu kırdı.ve annesinin tepkisi maşallah nasıl kırabildi onu olmuştu Yani ben bu rahat anneleri anlamıyorum insan misafirlikte çocuğuna sahip çıkar biraz.en iyisini yapmışsın sende

Çok doğru yapmissin. Bu arada 3 çocuklu ve 3'ünüde yönetebilen bir anne henüz görmedim.Bir boşvermişlik yerleşiyor herhalde çoğuna. Yapma etmeden başka bir müdahale yok. Onu bile demeye acizler.Genelde en küçüğüne odakli oluyorlar.Herkes bir değil tabi.Sınırlarını öğreterek ve gözlemleyerek yetiştirenlerde vardir.

Ayrıca çok cici bir insansin.Bunu düşünmene bile gerek yok aynen böyle olduğun gibi ol ve dediğin hiçbirsey için vicdan yapma. İnanki insanlarin çoğu bu kadar iyi niyeti haketmiyor.Annesinin yapmasi gerekeni sen yapmışsın.Ve bir çocuğa tepkisel olarak olması gerektiği gibi harika davranmişsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…