- 17 Eylül 2014
- 329
- 218
- 48
- 39
yoklamayı gidip kıza yap ağzına kürekle vur ellerini daşlan ez..haketmiş terbiyesiz niyeti iyi değil..evli erkeklere sulanan aşifteleri tedavülden kaldır rabbim...Kızlar merhaba hemen konuya geçiyorum
Eşim yüksek lisansa başladı bu sene. Ancak lisans mezunu olduğu bölümde değil başka bir bölümde. Bu nedenle bir sene akademik hazırlık alıcak. Yani bir sene boyunca o bölümün lisans öğrencileriyle derse giricek.
Bölüm mimarlık olduğu için herkesin birbirinde numarası var proje grupları falan var neyse işte. Yani bende o işin içinde olduğum için bu çok normal bizdede öyleydi. Onu anlatmak için bunları belirttim. Ne işi var numarası başkalarında demeyin.
Kızın biri proje bahanesiyle gecenin 2 buçuğunda eşime mesaj atıyor. Ya iyi niyetli düşünceli bir kız her ne kadar sınıf arkadaşı konumunda olsada gecenin bir yarısı evli bir adama mesaj atar mı? Ben mi çok kötü niyetliyim ya Allah aşkına?
Sonra aynı kızla ilgili bir vaka daha var. Geçen gün derse gitmemiş. Hemen peşinden eşime mesaj atıyor. Hoca beni sordu mu diye. Ya sen kaç senedir o sınıftasın senin başka arkadaşın yok mu? Bir ay önce okula başlamış eşime sorması anormal değil mi? Kaç yıldır aynı sınıfta okuduğun insanlar varken?
Gerçekten bu konu hakkında bir yoklama yapmak istediğim için açtım bu konuyu. Lütfen herkes düşüncesini belirtsin.
sizde o bölümde okumuşsunuz tamam işte biliyorsunuzdur mesajlaşmalar oluyorYa ben öyle olduğunu düşünmüyorum açıkcası mesaj atabilirler birbirlerine ama gündüz saatlerinde yalnız ve yalnız projeyle ilgili. Çünkü bende biliyorum o davaları aynı bölümde okudum hep böyleydi onda bir sıkıntı görmüyorum
bölümünüz ne merak ettim
neden derseniz
ben de mimarlık bölümündeyim
bizim gecemiz gündüzümüz yok çalışma açısından yani gecenin 4üne 5ine dek proje zamanları uyanık olmak durumunda kalıyoruz çokça ve telefonlaşma mesajlaşma vs tabi hak getire..
Ama siz evlisiniz o yüzden kızın dikkat etmesi lazımdı ayıp etmiş
bence bir okula gidip ziyaret edin kız da sizi görsün siz de kızı bir tanışın yüzyüze niyetini daha iyi anlarsınız gibime geliyor...
Bence evli erkeklerde aldatma hastaligi var...kimse gidip evli adamla yasayayim demez hersey karsiliklierkeklerden yüz bulursa her türlü saatte her önemsiz konuda msj atar, siz bence kocanızda arayın sorunu, mesafeyi iyi ayarlasın, bi kaç msj atar cevap vermesin bak ozaman bidaha atıyomu... bazı hemcinslerimizde evli erkek ayartma hastalığı var , o bilinen bişey , dışarda bekar erkek dolu ama yine giderler evli adamlara sataşırlar, burda iş kocalarda bitiyo, onlarda bi kızın hal ve hareketlerinde neci olduğunu çok iyi anlıyorlar merak etmeyin, kızın ne yapmaya çalıştıgının yüzde yüz fakında eşiniz...
Ya ben öyle olduğunu düşünmüyorum açıkcası mesaj atabilirler birbirlerine ama gündüz saatlerinde yalnız ve yalnız projeyle ilgili. Çünkü bende biliyorum o davaları aynı bölümde okudum hep böyleydi onda bir sıkıntı görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?