Kötü niyetli bir kadını yalnızca bir kadın mı farkeder

Fitne sokmak gibi olmasın bacım da.Benim.kocama gece 2de bir kız mesaj atcak.O telefon tuşları gözüne sokarım onun..

yoklamayı gidip kıza yap ağzına kürekle vur ellerini daşlan ez..haketmiş terbiyesiz niyeti iyi değil..evli erkeklere sulanan aşifteleri tedavülden kaldır rabbim...

sizde o bölümde okumuşsunuz tamam işte biliyorsunuzdur mesajlaşmalar oluyor
bence kıza görünün ve evli olduğunuzu bir hatırlasın hani ayağını denk alsın...

Eşin yüz vermiş , kızda cıvıtmış

Kızın yaptığı pek uygun düşmemiş ama eşiniz ne yapabilir ki? Şahsen bende böyle bir durumda sadece mesajına cevap vermeyerek tepkimi belli ederdim ki eşiniz de aynısını yapmış.

Hah işte ne demek istediğimi çok çok iyi anlamışsınız. Ben inşaat mühendisiyim. O yüzden bu durumun ne kadar normal olduğunun farkındayım çünkü bende yaşadım. Aynen öyle sabahlara kadar irtibat halindeydik. Bunu tuhaf karşılamıyorum. Sadece eşime mesaj atması çokkk kötü niyetli geldi bana çünkü bu adam evli

Kızın kötü niyeti bir tarafa da ben direk cevap vereceğim.

Erkekler sanıldığı kadar saf değil. Ben buna inanmıyorum. Herşeyi anlıyorlar ama tepki göstermiyorlar.
Genelde böyle şeyler hoşlarına gidiyor bizim gibi tepkilerini hemen göstermiyorlar.

Eş sert tepki gösterdiği zaman ya abarttığını söylüyorlar ya da önlem alıp mesafe koyuyorlar.

Bir terslik olduğunu kadın da erkek de hisseder..
Eğer hastalık derecesinde kıskançlık yoksa..

Esininin yası buyuk oldugu icin kız ilgi duymus olabilir esinin bu durum hosuna gitmis olabilir. Ama normal degil

Mimarlık gibi bir bölümde sabah 5 te bile proje ödevleriyle alakalı mesajlaşmalar olur.
Genelde projeler sabahlanıp yapılır,bana anormal gelmedi.
Tabii mesaj attığı konu okulla alakalı ise.
Ama ben olsam evli bir adama atmam o saatte mesaj.
Eşinizde o samimiyeti görmüş demek ki.

işle ilgili beni arayan bir erkek arkadaşımın çağrısını görmemişim ve saat akşam 7.30 olmuştu. artık çocuk eve gitmiştir eşinin yanında aramıyım akşam akşam mesai saati de bitti zaten diye geri dönmedim ertesi gün kendisi ile görüştüm. yanlış anlaşılmaya çok müsait bir durum ve ben olsam bende 2.30 da mesaj atan kızın kötü niyetli oldugunu düşünürüm. bunu erkekler de fakrediyo gayet ama umurunda olmayabilir

erkeklerden yüz bulursa her türlü saatte her önemsiz konuda msj atar, siz bence kocanızda arayın sorunu, mesafeyi iyi ayarlasın, bi kaç msj atar cevap vermesin bak ozaman bidaha atıyomu... bazı hemcinslerimizde evli erkek ayartma hastalığı var , o bilinen bişey , dışarda bekar erkek dolu ama yine giderler evli adamlara sataşırlar, burda iş kocalarda bitiyo, onlarda bi kızın hal ve hareketlerinde neci olduğunu çok iyi anlıyorlar merak etmeyin, kızın ne yapmaya çalıştıgının yüzde yüz fakında eşiniz...

benim de hoşuma gitmedi.
gece 2.deki mesaj da gitmedi. ama daha çok diğer "hoca beni sordu mu" mesajından kıllandım ne yalan söyliyeyim.

Kiz normal degilse esin hic degil.esin yuz veriyor kiza demek...amaa senin kocan saftir herseye kanar dimi..

Bence evli erkeklerde aldatma hastaligi var...kimse gidip evli adamla yasayayim demez hersey karsilikli

Valla beni bi sınıf arkadaşım 11 de aramıştı gece eşim kaptı elimden teli evli bir insan bu saatte aranmaz lütfen daha makul bi saatte arayın dedi.
Geçen akşam da 22 de bi sınıf arkadaşım daha aradı bu defa da ben açmadım eşim de rahatsız oluyor bu insanlar neden seni gece gece arıyor diye.
Sanırım yumuşak yüzlü buluyorlar beni.
Eşiniz de bence aramalara ve mesajlara cvp vermesin

Bende gece 9-10 demek istedim.

Kızlar eşim zaten cevap vermiyor hatta ben ne hata yaptım da bu yüzü buldu benden diye kendini ayıpladı zamnettiğiniz gibi değil yani

Senin yaninda tabi cevap vermez.bence beni arama bu saatte diye cevap versin bakalim yaninda yada teli sana version.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…