Kötü niyetli bir kadını yalnızca bir kadın mı farkeder

Kızlar eşim zaten cevap vermiyor hatta ben ne hata yaptım da bu yüzü buldu benden diye kendini ayıpladı zamnettiğiniz gibi değil yani

o zaman aradığın da açın desin ki şuan ailemleyim sabah konuşalım yani tepkisini tavrını koysun oda cesaret edip arıyamaz

Kızlar eşim zaten cevap vermiyor hatta ben ne hata yaptım da bu yüzü buldu benden diye kendini ayıpladı zamnettiğiniz gibi değil yani
canım kızların hepsi iyi niyetli değil
tabi bazı erkekler yüz veriyor da sanmıyorum yüz verdiğini yüklenmeyin çok
ya kızların içindeyim sürekli neler neler duyuyorum kız kötü niyetli olabilir ya da saftr o saatte aramaması ya da mesaj atması gerektiğini bilememiştir siz gidin bir görünün çok büyütmeyin bence.. eşinizi üzmeyin yani büyütmeyin derken..

Ya arkadaslar erkek yuz vermese kiz ne dolanicak pesinde.erkekler egosal yaratiklar.ilgi hoslarina gider.

Erkekler bu konuda biraz saf oluyor anlamiyor karsisindakinin duygularini. O kadin esinizden hoslaniyorda olabilir hoslanmiyoda olabilir ama şöyle önemli bir husus var. Bir insana hele ki evli bir erkeğe gece msj atilmaz. Ben evli bir bayan arkadasima dahi gecenin ikisinde msj atmam. Demekki bu kadin sinirlarini bilen bir kadin değil. Ama suç birazda esinizde. Mesafesini koruyamamis demekki benimde erkek arkadaşlarım var ama gece msj atamazlar çünkü mesafemi biliyorum. Unutmayin bir insan size izin verdiginiz olcude yaklasabilir. Esinizle konusun bence mesafesini korusun o kadinada gece msj atmamasi gerektiğini acik acik söylesin.

Numaralar, mail adresleri illa ki olur ama gecenin 2 buçuğunda mesaj atmak büyük saygısızlık.

Ben danışmanıma akşam 8'den sonra bile mesaj atmam, sabahı bekleyememiş mi öğrencisi?

öğrencisi değil mesaj atan sınıf arkadaşı.

öğrencisi değil mesaj atan sınıf arkadaşı.

Hee, pardon o zaman. Yanlış okumuşum. Bu aralar çok danışman, akademisyenlerle muhattap oldum, her yerde onları görüyorum

Sınıf arkadaşı olsa bile evli bir adama gecenin o saatinde mesaj atılmamalı bence. Her türlü sabahı bekleyebilirdi.

Bence bekar kızlar evli erkeği daha çok güven duyar, daha ağırbaşlılar
ve aşkla meşkle işi olmaz diye

Bazı erkekler "İyi,kötü" diye ayırt edemiyor "İyi" diye bakıyor ama değil...Kız da bir şekilde kendine çekiyor.

kız sürekli proje ile uğraştıysa gecesi gündüzü birbirine karışmış olabilir. Gece evli bir insana mesaj atmış olması tabiki doğru değil ama eşin uyarmazsa yaptığı hatanın farkına da varmaz tekrarlar.

Ben elin kadınının kızının fütursuz davranışına,iyi niyetine kötü niyetine bakmam.Ben kocamı bilirim.Bunları bana aksettirmeden kendi sonlandırmalı.Cesaret+samimiyet meselesi

Bu hakkı ona eşin vermiştir. Kız yüz bulmasa ne diye gece 2.30da mesaj atsın ki? Hiç mi kız arkadaşı yok ona sorsaymış?

mesaj attığı konu öyle önemli hayati bir mevzu da değil. "nasıl maketim güzel olmuş mu bunu sormak için mi sabahın 2:30'unda mesaj atıyor yani?? hiç iyi niyetli değil ve eşin de herşeyin farkında bence. erkekler çook iyi bilirler karşısındakilerin amacını niyetini ama salağa yatarlar anlamazlıktan gelirler çünkü hoşlarına gider..

Yüz vermiş ki gecenin 2 sinde mesaj atabiliyor, bu demektir ki belli bir hukukları var.
Eşine de kıza da dikkat et derim, tek taraflı bir niyet durumu olmayabilir.

evet kızlar bencede erkekler her şeyin farkında. kesin bir film sonrası eşimin yorumu "bir kadın bir erkeğe karısı hakkında olumsuz bişiler söylüyorsa ondan hoşlanıyordur"

Eşin yüz vermese gece yarısı mesaj atmaz
Samimi olmasa hoca beni sordu mu diye mesaj atmaz
Eşinde suç mesafe koymayı bilememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…