- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
Evet hassas kırılgan biri aslında.öküz değil ama zayıf..
Ve kabul ediyor melankolik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hassas kırılgan biri aslında.öküz değil ama zayıf..
Anladim demek istediğinizi ama öyle degil:))Şey olabilir mi?
Nasıl ifade edeceğimi de bilmiyorum da. Hani herşeyi kafama takıyordum falan demiş ya. Sende neyi demişsin. Sevgililerimi dese, ofsayt olur. Sevgilimi dese,e o sensin söylenmez. Sevgiliyi dese o da olmaz. Eski kız arkadaşlarımı demiş. Yani eskiden sevgililerimi takıyordum, artık sevgilimi takmayacağım manasında söylemiş olabilir mi?
Pek anlatamadım ama elbet beni anlayan biri çıkacaktır. :)
Ben biraz duygularimi belli edemiyorum, bu konuda eksigim. Orda iki tatli bir sey diyemezdim yani. Bilmiyorum haklilik payim olabilir evet ama bir tik fazla agir konustum gibi.
Evet hassas kırılgan biri aslında.
Ve kabul ediyor melankolik
İlişki koçum ol ya, beceremiiicciim yoksa benHaklılık payın evet var ama şu halde kalmamış bence.
İnsan, sevdiği biri duygusal olarak bu kadar zayıf ve önünde çıplak kalmışken, ona posta posta giydirmez, bunun duyguyu belli etmemekle alakası yok, öfke kontrolü ile alakası var.
Yanlış zamanda, yanlış öfke :)
Bunu bilemem maalesef o derece bir kaza gecirseydim büyük ihtimal piskolojim bozulurdu benim kapatirdim herkese kendimi. Bi yandan onuda anlamaya çalışıyorum belki o an böyle iki dost olmak istedi düşünmeden konustu sonra diyorum bu kadar merhamet etme, üzülen sen olursun diye.Şöyle düşün.
Sen olsan aynı durumda.
Konuşurken aynı cümleyi kurar mıydın ?
Karşı tarafın yanlış anlayacağından korkup kurmazdın di mi ?
Hah. O yüzden düşüncende sonuna kadar haklısın.
Dedi, ben istemedim. Tabi kazadan önce dedi. Resmen hayatimizin kazadan önce kazadan sonra oldu hahahahEski kız arkadaşlarımdan sonra koptum ben
niye hayat kısa gel bi gelecek kuralım demiyor da eskiyi düşünüyor
Bunu bilemem maalesef o derece bir kaza gecirseydim büyük ihtimal piskolojim bozulurdu benim kapatirdim herkese kendimi. Bi yandan onuda anlamaya çalışıyorum belki o an böyle iki dost olmak istedi düşünmeden konustu sonra diyorum bu kadar merhamet etme, üzülen sen olursun diye.
Karakterler farklı olduğu icin iliski dinamigide farklı oluyor yani karsilastirmalara girmek istemiyorum o yüzden. Ses tonu mimiklerde bi sey hissetmedim ama sadece ben bunu soylicem ama cemkiricek simdi bana tedirginligi vardi:) ıı lıyo düşünüyor felan :)))Ses tonundan sen anlayabilirsin onu ancak. Düşün bakalım ne anlamda söylemiş olabilir ..
Ben fazla inceyim belki de.
Ben hiçbir şekilde öyle bir kelime kalıbı kullanmam sevgilime karşı, yanlış anlayacağından korkarım.
İkili ilişkiler derim genellerim gerekirse .
Ama herkesin karakteri başka tabi ki :)
Aslında burda benimde hatam var, biz arkadaştık normal görüşmelerde eski iliskimi cok anlatır zirlardim. O da bundan yüz buldu ama simdi durum cok farklı. Uyardım gerekeni fazlasiyla zaten söyledim. Gerisi ona kalmış.Eski kiz arkadas meselesini sizinle paylasmasi patavatsizlik olmus.
Agir bir trafik kazasi gecirmis bu seferlik ona ver.
Bir daha konusunu acmasin ama.
Uyar.
Benim diligimin kemigi pek yokta bazen cosabiliyorum öyle. Ama sonra topladım uzatmadim.Bence yinede söylememesi gerekiyordu geçmişteki ilişkileri doğru bulmuyorum eskilerin konuşulmasını hoş değil. Ama sizde biraz sanki ağır konuşmussunuz gibi geldi
Ya insan sinirlenince canı yanınca dilinin kemiği olmuyor bende bu konuda eşime karşı çok hatalarım oldu. Ama sonra herşey geçiyor söylenenler akılda kalıyor size karşı ilgisinden sevgisinden eminseniz uzatmayın derim. Mutlu olursunuz inşallah :)Benim diligimin kemigi pek yokta bazen cosabiliyorum öyle. Ama sonra topladım uzatmadim.
Sonra kedi gelip cips paketini getirmis acamiyorum ac diye. Sag elini kullanamiyo da. Orda cok kötü icim ciz etti üzüldüm:)Ya insan sinirlenince canı yanınca dilinin kemiği olmuyor bende bu konuda eşime karşı çok hatalarım oldu. Ama sonra herşey geçiyor söylenenler akılda kalıyor size karşı ilgisinden sevgisinden eminseniz uzatmayın derim. Mutlu olursunuz inşallah :)
DiyosunuzzBen hiç iyi niyetli bulmadım canım..
Bence de kötü niyetli değil,ölümün kıyısından dönmüş 3 günlük dünyada hiçbirşeyi artık kafama takmıyacağım demiş,demek ki zamanında kız arkadaşlarının yaptığı olayları çok kafasına takmış belkide psikolojisi bozuldu ve bu kaza ile yaptığı davranışın doğru olmadığına karar vermiş.Sonra kedi gelip cips paketini getirmis acamiyorum ac diye. Sag elini kullanamiyo da. Orda cok kötü icim ciz etti üzüldüm:)