Kötü niyetli miyim

Ne var bunda neynden rahatsız oluyorsunuz? Bazı insanların sevme şekli böyle. Size bir zararı yok ki. Bu arada konu sahibine kendi mesajıyla cevap vermek istiyorum:
Bunu nerden buldunda, bu konuya cevap olarak uydurdun her paylasımın altına boyle duyar kasanlara sinir olurum ama konu sahibi haketmis

Konu sahibi aileden uzakta o yüzden o psikolojide olması normal. Bence kayınvalide bilerek bile yapıyor olabilir. Benim annem de biraz böyle. Anlatamıyorum tam olarak ama ben de aynı düşünürdüm.

benim kv gecen hafta biz ucaktan indik eve geldik oglunu gorunce FENALASTI saka degil bildiginiz aaayyyy annneeemmmm diye tansiyonu dustu veya dusmus gibi yapti. ensesini isirsa da yadirgamam yani dalga gecerim sinirlenmem.

hemen gerilmeyin siz de bence komik.

Bu kayinvalideler ve görümceler kizlarina ve kizkardeslerine de böyle gösteriler yapiyor mu pek görmüyorum çok nadir ama erkeklere bu gosteriler çok fazla ?
Şahit oldugum bir olay aile toplaşiyor kizlar girince anne ve kizkardesler öpüp sariliyor geciyor oturuyor nasilsin vs. Ama oglan bir girdi içeri Allah Allah kral hazretleri teşrif ettiler, annesi bir yerden çekistiriyor kizlar bir yerden cekistiriyor şap şup öpmeler sarilmalar birakmiyorlar ahtapot gibi sardilar çocugu ( 30 yasinda adam )
Bir de kizkardeslerin erkek kardesi aralarina alip sarmaş dolaş olduklari sahneler var adama oyle bir yanasmişlar ki bacaklari birbirine yapişmiş yüzunun de bir kismi gorunuyor
Erkek kardeslerine b.kunu yerim diyenleri bile duydu kulaklarim.
Bu normal degil arkadaşlar kizlar annelerinden gorduklerini yapiyorl erkek kardeslerine. Anneler de bu çocuk benim gosterisi yapiyor genelde.
Sadece gösteriş budalaligi sevmek için öpmek başka salyalari akita akita şap şuplamak başka, her şeyin aşirisi fazla. Çok abarti çok...

esiniz gercekten rahatsiz olmuyorsa sizin bir sekilde alismaniz gerekir sanki ya.

ama ben de cok garipsedim acikcasi,
benim kucuk sipalara (5 - 8 yas) ben bu sekilde davranamam, hele de ki arkadaslarinin falan yaninda, annem delirdi derler herhalde.

Valla ben de şappur şuppur öpen, temas bağımlısı, şaplak atan, göbüşle oynayan biriyim. Geçen kardeşimin poposuna vurdum karısı vardı kahkaha attı, arada memintolar tombikto olmuş bu ne diyorum sıkıyorum, gelinim abla sutyenleri ortak kullanıyoruz diyor Kocam geçen proje çiziyordu, öylesine yanından geçerken ensesine şaplak attım. Göbeğiyle gıdısıyla hep oynarım, ısırırım da. Ay ben sanırım azcık ayı gibi seviyorum, ayı yavrusunu severken öldürürmüş Oğlum olunca nasıl olurum bilmem

Kasitli sekilde yapiyorsa sacma ne alaka yani anne ile es ayni sey mi? Konusurdum

Kvleri sevmiyorum ama kadinlarin kocami paylasamam muhabbetine de deli oluyorum sen besle buyut karsiliksiz sev kadin gelsin kocama yaklasma yok ya

Size ne? Bazı kişilerin sevme tarzı öyle. Eşiniz rahatsızsa bu onun sorunu. Sizin yanınızda yapmasında bir sorun yok diyorsunuz da sizin yanınızda yapmasının ne gibi sakıncası var?

Allah başınızdan eksik etmesin. Bir aileniz var, bunu kendinize nispet olarak algılamayın.
Her ailenin sevme dinamikleri farklıdır. O öyle sever bu böyle.

allah akıl fikir versin sana

Merhaba
Başlığı ve konunun başlarını okurken eşinizi annesinden kıskandığınızı sanıp "yok artık" diye düşündüm içimden. Sonuçta kimse kendi çocuğunu sizin anne-evlat bakış açınıza göre sevmek zorunda değil ve isterse evladı 60 yaşında olsun, annesine göre hala onun biricik oğludur. Öper de, ısırır da...
Ama konunuzun devamında kıskanmadığınızı, burukluk hissettiğinizi düşündüm. Sizin aileniz uzak olduğu için siz anne babanızla böyle öpüp sarılamıyorsunuz diye. Ya da ne bileyim belki kendi evlatlarını severken kayınvalideniz gelip size de sarılsa, öpse bu kadar sorun etmezdiniz bu durumu. O yüzden üzülmenizi anlayabildim.
Ama kafaya takmamaya çalışın. Kayınvalideniz belki üzülebileceğinizi düşünmüyordur, içinden geldiği için yapıyordur bunları. Herkes her konuyu en ince detayına kadar düşünemez ki. Sonuçta ortada kötü bir olay yok.

Degisik bir durum. Benim eşim olsa dayanamaz kesin bi laf ederdim ana kuzusu gibi

Benim yengem bebeği sütten kestiginde ben hala bebeğimi emziriyordum. Bı araya gelince yeğenimin yanında emzirmedim bı süre. Canı çeker diye. Başka odada emzirdim falan. Kusura bakma ama bebek değilsin. Sapur şupur hos değil ama belki hep öyle sevmiştir.

Demek ki ailenin içindeki sevgi gösterisi bu. Geleceği kestiremeyiz ama ben de öperim çocuğumu. Kimseye de karışma hakkı vermem. Ama onları öperken gelini, damadı da ihmal etmezdim tabi :)

Benim babam öldü.Kayinpederime bu yıl ilk defa duble dogumgünü yaptilar.Olmayanın ,kaybetmişin,uzak olanın ,özlemiş olanın gözüne sokmaya gerek var mı bazı seyleri.Konu sahibi sen haklısın.Burda kayınvalideni normal bulanlara bakma.Öpmeden duramiyorsa evet sizden uzakta öpsün.Düşünce yoksunu kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…