kotu olan benmiyim😢

ergenlıgını tamamlayamamıs bır erkekle evlenırsenız boyle oluyor maalesef
burda konuların yuzde yetmısının ıcerıgı bu
gecmıs olsun
dün geceden beri.bir cok insan dinledim ve şunu anladimki esim bir ezik ve beni de kendi gibi ezik yapmış. bundan sonra bu zevki onlara yaşarmayacağım. isyan bayrağını aciyorum. onursuz yaşamaktansa fakir ama gururluyu yasamayı tercih ediyorum artik

öncelikle istemiyorsalar sizde istemeyin öyleyse.. niye kendinize işkence cektiriyorsunuz beklentinizi sifirlayin.
lutfen kocanizin sizi kollamasina kalmadan siz bazi seyleri konusabilin.
Kavga etmeyin. Sizde aşiri pasif duruma gelmişsiniz. Eşiniz madem oyle diyor
sende aynen evet oyle soyle benim istemedigimi belirt onlara diye çikissaydiniz bakalim nabicakti.
insan eşine deger vermeli yani bu durumlarda..

bén acincaya kadar kapıdan ayrılmıyor güm güm güm vuruyor zile basiyor

Bassın kız sende işim var de, kitap okuyorum de, Kuran okuyorum de, çocukla uğraşıyorum de bağır yolla. Nedir yani elin bebesine bakıcılık yapıyorsunuz bir de arsız arsız kapıyı yumrukluyor. Terbiyesizler.

Bir de anlamadım niye doğumda aileniz size gelmedi? Siz niye çalışmadınız çocuk yapmak yerine gidip terasa yerleşmişsiniz. 2. Ayi de doğurmayın dikkat edin de orada.

"bebeğime "umarım kalbi atmıyordur" diyen biri ile asla konuşmazdım evime dahi sokmazdım. Sorana da yüzüne karşı söylerdim sebebini. Kv kp bırakın ne yaparlarsa yapsınlar, kafayı takarsanız kendiniz üzülürsünüz.

herkese hayirli geceler diliyorum.
ben gorumcemden yana cok dertliyim ama bana kimse hak vermiyor herkes onu tutuyor cinnet geçirecekmiş gibi oluyorum onu ve çocuklarını gorunce
oğluma hamile kaldığını öğrenir öğrenmez umarim kalbi atmıyordur dedi. annesi babası beni karnı burnundayken kendi başının çaresine bak kızımızın (gorumcemin) düğünü var senle ilgilenemeyiz dediler ve baba evinde doğum yaptim😢
kaynana kayinbabayla altlı üstlü oturuyoruz. bu gorumce de 2 çocuk yapmış haftanın 3 günü babaevine geliyor. oglu 3 yaşında ve gunde 5 6 saat benim evimde kalıyor. kaynanam benim çocuklarıma kapıyı açmıyor ama görümdenim çocuklarının altını siliyor taşıyor öpüyor kokluyor. başları her sıkıştığında benle esim koşarız ama sevgiyi görümcemle çocukları alır.
esim dolandirildi diye onların teras katında yaşamaya mecburuz
Ben burda sana kızarım böyle ezik bir adama karılık mı yapıyorsun erkek dediğin güçlü olacak karısını çocuğunu koruyacak onları ezdirmicek ben böyle bir erkeğe slm bile vermezdim bekarken

"kendi başının çaresine bak kızımızın (gorumcemin) düğünü var senle ilgilenemeyiz dediler "

neyinle ilgilenecekler ki

onlar mı doğuracaklar

düğün dediğin bir gün yani

bir de" eşimin kafası yarıldı 5 yaşındaki oğlum babaannemi çağır babam gelinceye kadar dedi çağırdım az oturdu gitti" yazmışsın

nasıl yani

adamın kafası yarıldı ise yalnız mı gitti siz neden gitmediniz?

çocuk 5 yaşında babananne ile dururdu ya da gelirdi sizinle (başka bebek varsa anlayamadım konudan)

hepsini geçtim neden çocuk babaannemi çağır başımızda otursun diyor, kırk yıl düşünsem aklıma gelmez çağırmak

siz de biraz sonra gitti demişsiniz, ne yapsın kadın başınızda oturunca

yaşınız da küçük değil ki çocuk 5 yaşında siz de 20 üstü

bence bu mız mız moddan çıkın

Artık ezdirmeyin kendinizi lütfen başkasının çocuğuna bir şey olsa suçlu siz olacaksınız yapmayın bunu kendinize :kahve:

o Allahin cezası esimin yaninda söyledi bu lafı. esim sesini çıkarmadi sonra da bu konu gündeme geldiğinde ben öğün hicbir şey duymadın diye inkar etti
Eşler öyle baska zaman kulakları açık aılesıne gelınce duymadım..orta yolu bulmaya calısıyor ..sonucta aılesi bır taraf da eşi..
Sen ondan birsey beklemeyeceksın..sen de ailenı savunursun
O an bıletını kesseydın yapamazdı
Gardını al ama sonuclarına da katlanacak san..sonucta sen tanıyorsun onları..

36 yasindan önce evlenip bir nevi evde kalmadığınız için ve böyle adam ve aileyle 2. çocuğu yapabildiğiniz icin tebrik ediyorum sizi büyük başarı. Aman evde kalmayın, koşun böyle ezik adamlara.

Kv de özünde baya iyiymis gercekten, haklisiniz görümce olmasa çok iyi anlasirsiniz, kadının ağzınıza tükürmediği kalmıs belki de yaptı buraya yazmaya fırsat bulamadiniz. merak ediyorum hep mi böyleydiniz evlendikten sonra mı böyle oldunuz?

ben de bu yüzden görümcenim çocuğundan.nefret ediyorum onu her gördüğümde anasının o lafı aklıma geliyor.
esim de o çocuğu kucağına alip öpüp seviyor onun icin çocuklarıma bile kızıyor. bigun ışıkları kapatmış tam uyuyacağız esim almış o çocuğu bütün isiklari tek tek açıp o çocuğu benim dibime oturtup kendi elleriyle muz yedirdi onu götür uykumuz var dediğimde de sana ne zararı var diye bağırmıştı bana

şuan çıldırabilirim.

bakın sevgili konu sahibi, sevmediğimiz kişileri - çocuk bile olsa- evimize almama gibi bir hakkımız var.
kocam başka bir çocuk için benim çocuğuma bağıracak?? ben o adamı yolarım. bakın şaka yapmıyorum ben ciddi anlam da yolarım.
hele görümce kişisi benim karnımda ki yavruma inşallah kalbi atmıyordur diyecek acaba evime ayak basıp çocuğumu ömrü boyunca görebilir mi?
kocanızın pasifliğini geçtim siz çok pasifsiniz.

hadi bi kazadır bu adama çocuk yaptın da bana bunlar yapılıcak , o ezik adam bu davranışları sergiliycek , doğum yaptığım anamın babamın yanında kalır dönmem geri.davamı açar eşşek gibi nafaka da ödetirim.

Eve alma onlar gelince sende git otur orda .Çocuk yukarda onlar aşağıda oh ne rahat.
Eşinin en sevdiği şeyi ver eline bozsun kırsın
Ayyy çok fenaaaaa ay çok fenaaayııımmmm:KK62::rolleyes::rolleyes:

Eve alma onlar gelince sende git otur orda .Çocuk yukarda onlar aşağıda oh ne rahat.
Eşinin en sevdiği şeyi ver eline bozsun kırsın
Ayyy çok fenaaaaa ay çok fenaaayııımmmm:KK62::rolleyes::rolleyes:
esim kendi çocuklarına cok kızar bağırır ama o çocuğa asla kızmaz. gecen tv mızı bozmuştu eşime söyledim gülüyor. ne olacak cnm cocuk o diyor.

Back
X