bén acincaya kadar kapıdan ayrılmıyor güm güm güm vuruyor zile basiyorKapıyı açma çocuğa madem öyle niye açıyorsun ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bén acincaya kadar kapıdan ayrılmıyor güm güm güm vuruyor zile basiyorKapıyı açma çocuğa madem öyle niye açıyorsun ki?
dün geceden beri.bir cok insan dinledim ve şunu anladimki esim bir ezik ve beni de kendi gibi ezik yapmış. bundan sonra bu zevki onlara yaşarmayacağım. isyan bayrağını aciyorum. onursuz yaşamaktansa fakir ama gururluyu yasamayı tercih ediyorum artikergenlıgını tamamlayamamıs bır erkekle evlenırsenız boyle oluyor maalesef
burda konuların yuzde yetmısının ıcerıgı bu
gecmıs olsun
bén acincaya kadar kapıdan ayrılmıyor güm güm güm vuruyor zile basiyor
Susmayarak? Nasıl bu kadar susabiliyorsun cidden?bana köklü bir çözüm lazim. bu kadından nasil kurtulabilirim![]()
Ben burda sana kızarım böyle ezik bir adama karılık mı yapıyorsun erkek dediğin güçlü olacak karısını çocuğunu koruyacak onları ezdirmicek ben böyle bir erkeğe slm bile vermezdim bekarkenherkese hayirli geceler diliyorum.
ben gorumcemden yana cok dertliyim ama bana kimse hak vermiyor herkes onu tutuyor cinnet geçirecekmiş gibi oluyorum onu ve çocuklarını gorunce
oğluma hamile kaldığını öğrenir öğrenmez umarim kalbi atmıyordur dedi. annesi babası beni karnı burnundayken kendi başının çaresine bak kızımızın (gorumcemin) düğünü var senle ilgilenemeyiz dediler ve baba evinde doğum yaptim
kaynana kayinbabayla altlı üstlü oturuyoruz. bu gorumce de 2 çocuk yapmış haftanın 3 günü babaevine geliyor. oglu 3 yaşında ve gunde 5 6 saat benim evimde kalıyor. kaynanam benim çocuklarıma kapıyı açmıyor ama görümdenim çocuklarının altını siliyor taşıyor öpüyor kokluyor. başları her sıkıştığında benle esim koşarız ama sevgiyi görümcemle çocukları alır.
esim dolandirildi diye onların teras katında yaşamaya mecburuz
Eşler öyle baska zaman kulakları açık aılesıne gelınce duymadım..orta yolu bulmaya calısıyor ..sonucta aılesi bır taraf da eşi..o Allahin cezası esimin yaninda söyledi bu lafı. esim sesini çıkarmadi sonra da bu konu gündeme geldiğinde ben öğün hicbir şey duymadın diye inkar etti
ben de bu yüzden görümcenim çocuğundan.nefret ediyorum onu her gördüğümde anasının o lafı aklıma geliyor.
esim de o çocuğu kucağına alip öpüp seviyor onun icin çocuklarıma bile kızıyor. bigun ışıkları kapatmış tam uyuyacağız esim almış o çocuğu bütün isiklari tek tek açıp o çocuğu benim dibime oturtup kendi elleriyle muz yedirdi onu götür uykumuz var dediğimde de sana ne zararı var diye bağırmıştı bana
kapıyı açmazsan çocuk gelip maymuncukla kapıyı açacak değil herhalde.ben göndersem bile anası eline ya simit ya bir meyve verip bize yolluyor. cildiracam
esim kendi çocuklarına cok kızar bağırır ama o çocuğa asla kızmaz. gecen tv mızı bozmuştu eşime söyledim gülüyor. ne olacak cnm cocuk o diyor.Eve alma onlar gelince sende git otur orda .Çocuk yukarda onlar aşağıda oh ne rahat.
Eşinin en sevdiği şeyi ver eline bozsun kırsın
Ayyy çok fenaaaaa ay çok fenaaayııımmmm![]()