kotu olan benmiyim😢

öncelikle istemiyorsalar sizde istemeyin öyleyse.. niye kendinize işkence cektiriyorsunuz beklentinizi sifirlayin.
lutfen kocanizin sizi kollamasina kalmadan siz bazi seyleri konusabilin.
Kavga etmeyin. Sizde aşiri pasif duruma gelmişsiniz. Eşiniz madem oyle diyor
sende aynen evet oyle soyle benim istemedigimi belirt onlara diye çikissaydiniz bakalim nabicakti.
insan eşine deger vermeli yani bu durumlarda..
esim ve değer. ikisi de yanyana hic olmadı.o zaten benim ne dogum günümü ne yıldönümüydü hatırlar.dugunden sonraki ilk gün beni anasının evinde bırakıp aksama kadar arkadaşıyla gezdi

• Üzgünüm
Reactions: H M
Sende gündüz çık evden, eşin gelince gelirsin eve. Gezin park, bahçe çocuğunla.
Hem sana da moral olur.
Mantikli hep evde zannedip gonderiyorlsr cocuk geldiginde giyin sporlarini cocugunu giydir guzelce indir assagiya benim acil isim cikti sorarlarsa oyle hizlica inki assagiya gidin parka alin cekirdeginizi citlayin cocugunuzla oyun oynayin salincakta sallayin o kadar iyi gelecek ki geri geldiginde sorarsa ne oldu diye cocugumda bende bıktık evden temiz hava almaya ihtiyacim vardi beynim error veriyordu dersiniz ha laf ederse kapat kapini duyma gelirse alma bakici yerine tutmus sizi oldu haspama bak hele oturdugun ev k.v diye iyice ele almislar ipleri istedigini yapmazsaniz evden cikartmaklami tehtid ediyor ne yapiyor

Maddi olarak onlara mecbur kalmışsınız çoğu aile kendi iştirakiyle dara düşen çocuklarını küçük görmeye horlamaya başlıyor. Esas mesele siz değilsiniz yani kayın aile için onlar oğullarına olan küçümsemelerini size ve çocuklarınıza yansıtıyorlar. Ama kendinizi bu kadar çaresiz görmenize hak veremiyorum, çocuklarınız kreş yaşında önceden çalışma deneyiminiz de var. Ben olsa markete apartman temizliğine mutlaka bir iş bulur başka eve çıkardım. Görümce neyse de evinde kaldığınız insanlara mesafe koymak tavır atmak da zor

Mantikli hep evde zannedip gonderiyorlsr cocuk geldiginde giyin sporlarini cocugunu giydir guzelce indir assagiya benim acil isim cikti sorarlarsa oyle hizlica inki assagiya gidin parka alin cekirdeginizi citlayin cocugunuzla oyun oynayin salincakta sallayin o kadar iyi gelecek ki geri geldiginde sorarsa ne oldu diye cocugumda bende bıktık evden temiz hava almaya ihtiyacim vardi beynim error veriyordu dersiniz ha laf ederse kapat kapini duyma gelirse alma bakici yerine tutmus sizi oldu haspama bak hele oturdugun ev k.v diye iyice ele almislar ipleri istedigini yapmazsaniz evden cikartmaklami tehtid ediyor ne yapiyor
tehdit yok ama surekli bu evde olduğunuz icin sukredin diyorlar. apartman kayinbabamin ama bize teras katı verdi 1+1 ve buz gibi

tehdit yok ama surekli bu evde olduğunuz icin sukredin diyorlar. apartman kayinbabamin ama bize teras katı verdi 1+1 ve buz gibi
Neyine sukur edicem pardon buz gibi evi vermissiniz esimin dolandirilma isi ol.asaydi bir an bile burada durmazdim sizin deyisinizle esiniz saf oyle adlandirmissiniz esimin iyi niyetini suistimal etmeyin ben istersem yuzumuzu bile goremezsiniz efendi efendi oturalim sonra herkes hayatina baksin de gec ben olsam aile kavgasi ciksada buyusede diyicegimi derim ki bende kayinpedere dedim simdi bulasmiyor bize varsin biz kotu gelin olalimda evimizfe ruh sagligimiz yerinde olsun ki saglikli bireyler yetistirelim

Maddi olarak onlara mecbur kalmışsınız çoğu aile kendi iştirakiyle dara düşen çocuklarını küçük görmeye horlamaya başlıyor. Esas mesele siz değilsiniz yani kayın aile için onlar oğullarına olan küçümsemelerini size ve çocuklarınıza yansıtıyorlar. Ama kendinizi bu kadar çaresiz görmenize hak veremiyorum, çocuklarınız kreş yaşında önceden çalışma deneyiminiz de var. Ben olsa markete apartman temizliğine mutlaka bir iş bulur başka eve çıkardım. Görümce neyse de evinde kaldığınız insanlara mesafe koymak tavır atmak da zor
Bencede bu arkadasa asiri katiliyorum annen yakinsa kres yerine annene birak evladini ben kizimi krese veremeyecegim korkuyorum cunku sende ise basla hem ise gidersen kimsede gelip gitmez bir an evvel ev bulursunuz simdi kira odemeniz olmadigi icin para birikir en kucuk ev olsada sizin eviniz olur kimsenin soz hakkida olmaz evde istedigine kapiyi acarsin istemedigine acmazisin

O değil de baba evinde doğum yaptım kısmından sonra olay kopmuş yani, dönerek bir yerde bana daha da fazlasını yapın demişsiniz.
Ve şunu yaşatan bir kocanız varken derdinizin görümce olması da enteresan.

Kendileri rahat rahat oturmak için çocuk gönderiyorlar ne terbiyesiz insanlar var ya çocuk aç susuz kalır mı umurları değil ya başına birşey gelse demiyorlar demekki. İnsan kullanmakta üstlerine yok. Kaynanan madem senin çocuklarına kapıyı açmıyor sende açma saf olursan kullanan çok olur

herkese hayirli geceler diliyorum.
ben gorumcemden yana cok dertliyim ama bana kimse hak vermiyor herkes onu tutuyor cinnet geçirecekmiş gibi oluyorum onu ve çocuklarını gorunce
oğluma hamile kaldığını öğrenir öğrenmez umarim kalbi atmıyordur dedi. annesi babası beni karnı burnundayken kendi başının çaresine bak kızımızın (gorumcemin) düğünü var senle ilgilenemeyiz dediler ve baba evinde doğum yaptim😢
kaynana kayinbabayla altlı üstlü oturuyoruz. bu gorumce de 2 çocuk yapmış haftanın 3 günü babaevine geliyor. oglu 3 yaşında ve gunde 5 6 saat benim evimde kalıyor. kaynanam benim çocuklarıma kapıyı açmıyor ama görümdenim çocuklarının altını siliyor taşıyor öpüyor kokluyor. başları her sıkıştığında benle esim koşarız ama sevgiyi görümcemle çocukları alır.
esim dolandirildi diye onların teras katında yaşamaya mecburuz
Allah ıslah etsin ne biçim kadınlar var çocuğunu yollarsa işim var de gönder alma evine öyle yapana böyle yapmazsan daha çokkkk ezilirsin..

o çocukta anası gibi. eve git diyorum sakız. gibi yapışıyor. bigun kapı önüne cikardim bi zaman sonra baktim halen orda. yok gitmiyor😢üstelik surekli tv ve bulaşık makinanın düğmeleriyle oynuyor. kayinbabama şikâyet ettim. kızım cocuk gelince ona mukayyet ol dior. gunde 5 6 saat bu çocukla geciyor zamanim
açma kapıyı ya çalsın çalsın gitsin!

Çocuğu getirdiklerinde beş dakika sonra çıkın yukarı oturun ya da yukarda bırakıp inin evinize. Her getirdiklerinde bunu yaparsanız insan olan anlar getirmez tekrar. Daha kesin çözüm istiyorsanız ufak çaplı bi cinnet olayı bitirir tabi.

Hepsini geçtin karnındaki bebeğe umarım kalbi atmıyordur demek ne demek ya!!!! İnsan bunu düşmanına demez. Bırakın sevmesinler çocuğunuzu. Bunların sevgisi batsın

Böyle bir ınsanı herkes neden melek görüp sizi suçluyorlar çok mu dilli siz hep susmuşsunuz sanırım bu söylemleri duyan olmadı mı ona rağmen siz eziliyorsunuz. Kocanızın ezikliğinden sizde eziliyorsunuz farkında mısınız?

Böyle bir ınsanı herkes neden melek görüp sizi suçluyorlar çok mu dilli siz hep susmuşsunuz sanırım bu söylemleri duyan olmadı mı ona rağmen siz eziliyorsunuz. Kocanızın ezikliğinden sizde eziliyorsunuz farkında mısınız?
ağzı cok guzel.laf yapiyor duygularını gizlemeyi cok iyi biliyor ben beceremiyorum moralim.bozukda bozuktur ve bunu herkes.anlar. bigun ablası bu gorumcem icin o nabza gore şerbet. verir demişti. kimse önünde duramaz

Aslında 2.çocuğu yapmayıp bi iş bulup çalışsaydın hem evde olmazdın böylece gelemezlerdi hem de mümkün olduğunca az muhattap olurdun

İş bulup çalışırsanız kurtulursunuz. Evde kalıp kadın ve çocuğundan kurtulmak için bahane bulamazsınız. Sürekli bahane ile olmaz. Çocuğu da eve sokmayın. Sevmediğin tüy burnunda bitermiş. Kafanızı meşgul etmeniz lazım. İş bulsanız, bir kaç kuruş kazanır, muhtaç kalmazsınız. Eve anneniz gelsin, çocuklara baksın. O da eve almasın veya siz işe giderken çocukları eşinizin annesine bırakın, diğeri ile bakıverirsiniz dersiniz. Siz emrivaki yapamıyorsunuz, anlasın diye bekliyorsunuz. İşiniz de yok sanırım, eşiniz biraz halk arasında sümsük denilen sessiz biri. Eşinizi sıkıştırmayın ama eşinizin elinden alın tüm kartları, parayı. Hesabı siz yapın. Keşke baştan tepki verip hayatınızı bu kadar sıkıntıya sokmasaydınız. Kayınvalideler kız torunlarını daha çok sevebiliyorlar. Takmayın. Maddi düzlüğe çıkınca o evden ayrılın.

Back
X