• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü olaylar üst üste geliyor

Senin bu olayı uzatıp onu ikna etmeye çalışmaman adına zaman kazanmaya çalışmış bir süre görüşmeyelim diyerek. Ailen ne hakarette bulunmuş ne kötü bir davranışta. Bunca cephe almasını gerektirecek bir durum yok. Evlenecek insan çekincelerini anlıyorum ama beni tanıdıkça güvenecekler herşey güzel olacak derdi. Ayrıca "zırlama" da çok kötü bir tabir.
ben olaya duygusal açıdan bakıyorum belkide beni hiç sevmedi seven insan bırakamaz bak sana ben aşığım çok seviyorum ona kızamıyorum bile bakmaya doyamıyorum :(

bakın ben daha üniversitede biri ben herşeyimle yanındayım dedi peşimden koştu etti ben de gerçekten seviyor mu dedim acaba sonra konuşalım dedi ve benim yüzüme sen hastasın ölüceksin ben seninle uğraşamam dedi ve ben dedim ki benim derdimle hemen hemen aynı olsun beni anlasın biri karşıma dünyalar iyisi adamı çıkardı bu olayıda anlattım o ise dedi ki bütün zorluklara rağmen yanındayım bırakmam seni asla uzun bir müddet görüştük ailene söyle felan dedi ailem bunları söylüyince senin ailenin yüzünü görmek istemiyorum dedi yani ben ağladım ikna ederim bırakma beni ve ben gerçekten ona aşığım şuan bile kızamıyorum herneyse zırlama dedi bana aptal vs kelimeler etti ben aramayıncaya kadar arama sorma beni dedi ve telefonu kapattı ikinci defa hüsran halbuki ben onun bir dediğini iki etmezdim bütün onun doğum günü için hazırlık yapıyorum şimdi bile ameliyat olduğu gün için sağlığına kavuştuğu gün için ne güzel bir süpriz yapmıştım biliyor musun ?o beni istemesede ben hala hazırlıyorum çok acı

Ben seni arayana kadar beni arama diyorsa seni bir kenara koyup istediği zaman gelip istediği zaman gidebileceğini düşünüyor demektir. Sahi neden her dediğini yapıyorsun ki? Sen bir bireysin. Dilediğin şeye hayır da diyebilmelisin. Tamam hasta olabilirsin ancak bu senin sevilmeyeceğin anlamına gelmez. En sağlıklı insanın yarın başıma ne geleceği meçhul çünkü. Kendini sana böyle davranan bir adamın peşine sürükleme. Seni temin ederim ilerleyen zamanlarda ona karşı olan zaafını görüp daha kötü davranacak

ben olaya duygusal açıdan bakıyorum belkide beni hiç sevmedi seven insan bırakamaz bak sana ben aşığım çok seviyorum ona kızamıyorum bile bakmaya doyamıyorum :KK43:

Seni sevmeyen insandan canın çok yansa da uzaklaşmaya mecbursun canım, kendin için..

Siz eisenmenger sendromu musunuz? Kaç yaşındasınız? Remodulin mi kullanıyosunuz? Pulmoner Hipertansiyon hastalrı grubuna da üye misiniz?

Dogru kisi degilmis. Seni gercekten sevse tum zorluklara ragmen yanindayim seni birakmiycam derdi. Babanin bi lafiyla sana hakaretler edip cekip gitmis. Daha iyisini bulamayinca donup gelicek merak etme ozur dilerim sinirliydim babanin oyle desigini duyunca cok uzuldum sinirle cikti agzimdan bikac gun dusunmeye ihtiyacim vardi seni cok seviyorum bundan sonra hep yaninda olucam diycek ama yemezler. Sinirlenince bunlari soyleyen evlenince neler der tahmin edebiliyorum. İyi ki bu olayla gercek yuzunu gormussun. Otesini dusunmek istemiyorum bu cocuk seni uzuntuden kahrederdi. Donerse sakin kabul etme. Bu cocuk sana hayati zindan eder

Ben seni arayana kadar beni arama diyorsa seni bir kenara koyup istediği zaman gelip istediği zaman gidebileceğini düşünüyor demektir. Sahi neden her dediğini yapıyorsun ki? Sen bir bireysin. Dilediğin şeye hayır da diyebilmelisin. Tamam hasta olabilirsin ancak bu senin sevilmeyeceğin anlamına gelmez. En sağlıklı insanın yarın başıma ne geleceği meçhul çünkü. Kendini sana böyle davranan bir adamın peşine sürükleme. Seni temin ederim ilerleyen zamanlarda ona karşı olan zaafını görüp daha kötü davranacak
konuşmalarınız okadar güzel ki kendimi değerli hissettim teşekkür ederim beni bir hafta sonra ararsa ne diyeceğim peki hiç bir hakkım yokmuş gibi ben arayamıyorum

Dogru kisi degilmis. Seni gercekten sevse tum zorluklara ragmen yanindayim seni birakmiycam derdi. Babanin bi lafiyla sana hakaretler edip cekip gitmis. Daha iyisini bulamayinca donup gelicek merak etme ozur dilerim sinirliydim babanin oyle desigini duyunca cok uzuldum sinirle cikti agzimdan bikac gun dusunmeye ihtiyacim vardi seni cok seviyorum bundan sonra hep yaninda olucam diycek ama yemezler. Sinirlenince bunlari soyleyen evlenince neler der tahmin edebiliyorum. İyi ki bu olayla gercek yuzunu gormussun. Otesini dusunmek istemiyorum bu cocuk seni uzuntuden kahrederdi. Donerse sakin kabul etme. Bu cocuk sana hayati zindan eder
teşekkür ederim sonradan kötü olup ağlayacağıma şimdi ağlamak üzülmek daha mantıklı

sürekli böyleydi aslında :KK43:

Herseyı akısına bırakın .. Zamanla hersey acıga cıkacaktır.Kendinizi demorilize etmekten vazgeçin..

Benim de annem engelli , Babamı kaybetmıstık ablam annem ve ben birlikte yasarken cok sukur kımseye de muhtac olmadık.Eski sevgilim sen süper bi insansın ama ailenle olmaz demişti. Sanki kendisi yada ailesi elbet bir gün bu dünyada hiçbir hastalık yaşamayacak.. Diğer erkek arkadaşınıza ithafen sanki kendisi ölümlü değil.. Hiç takmayın kafanızı.. Değmez böyle insancıklara üzülmeye..

basıncım 90. ilaç da kullanıyorum. bosentan ve sildenafil. 27 yaşındayım.

basıncım 90. ilaç da kullanıyorum. bosentan ve sildenafil. 27 yaşındayım.
benim 130 lara çıkmıştı en son remodoline geçtiler ağzımdan kan gelmişti hiç bir işimi yapamıyordum artık ve sildenafil yerine departona geçtiler nakil diyorlar siz nerede kontrole gidiyorsunuz sayılı doktorlar var zaten kalp akciğer nakli dışındada kesin bir çaresi yok biliyorsunuz

teşekkür ederim sonradan kötü olup ağlayacağıma şimdi ağlamak üzülmek daha mantıklı
Bence de bunu omur boyu cekecegine simdi uzulmek daha iyi. Dusunsene bosanmak istesen bu adam yok nafaka vermem yok iftira atarim al baban gotursun seni ben goturmem defol falan da diyebilir o zaman yikilirsin. Simdiden unut bu adami. Sen ona mecbur degilsin sen bu hastalikla guclu durmayi basarmissin anan baban bi damla gozyasina kiyamiyo senin bu adamin seni aglatmaya hakki yok

konuşmalarınız okadar güzel ki kendimi değerli hissettim teşekkür ederim beni bir hafta sonra ararsa ne diyeceğim peki hiç bir hakkım yokmuş gibi ben arayamıyorum
Ben de teşekkür ederim , çünkü sen değerlisin ve bence seni aradığında sana sinirli olduğu için öyle söylediğini birden kendini kaybettiğini söyleyecek. Ailenin onu ne kadar üzdüğü konusunda şikayette bulunacak. Bütün bunlar olduğunda senden rica ediyorum çok sevsen de bak pişman bak bahanesi varmış gibi fikirlerle kendini ikna etmeye çalışma. Affedeceksen de bırak o seni ikna etsin ama reddettiğin an bu karaktere sahip bir adamın "bak ben herşeye rağmen geri döndüm ama değmezmiş " diyip özrünü kabul ettirmek için çabalamak yerine ortadan kaybolacağını düşünüyorum. İnan doğru adamı bulduğun zaman bu kişiye ayırdığın ve bu kişi için üzüldüğün her saniyeyi "saçma" bulacaksın.

Konu başında babanıza kızdım, ama adamın gerçek yüzünü de çıkarmış ortaya.

O sayfayı kapatın, evlilik konusunda da babanızın fikirlerini değiştirmeye çalışın.

Bir arkadaşımın babası kızın psikolojik sorunları olduğu için evlenmesine izin vermiyor, evliliği kaldıramazmış da adam yüzüne vururmuş da.
Halbuki eminim o kız kendi düzenini kuramadığı için boğuşuyor psikolojik sorunlarla, babası görmüyor bunu hatta kendi bile görmüyor kabullenmiş.

Sizin durum böyle değil tabii, ama doğru kişiyle yaptığınız evlilik artı moral olarak dönecek size.
Tutup da böyle bir adamla evlenirseniz de anca dertlerinize dert eklersiniz.

Arkadaşlar yine ben daha önceki konularımdan biliyorsunuzdur...Ama bu biraz farklı aslında benim hayatımda biri var oda benim gibi hasta biz ciddi düşünüyorduk aileme konuyu açtım babam sana benden daha iyi kimse bakamaz hayat o kadar kolay değil ben evliliği yapamazsın kaldıramazsın hastalığın tekrar eder ortada mezhep olayıda var belki onun ailesi seni kabul etmez felan dedi...Bende bunu konuştuğum çocuğa söyledim oda ben aileni gözümden sildim senlede konuşmak istemiyorum beni arama sorma dedi oysa ben ona bebek gibi ilgi gösterirdim beni bırakma dedim yanımda ol sende mi beni bırakacaksın diye ağladım sus zırlama dedi salak aptal gibi laflar etti ve telefonu kapattı bir daha da aramadı...çok üzgünüm ondan sonra yurt dışında kalp akciğer nakli olan bir arkadaşım vardı Viyana'da ondan haber geldi organ reddetmiş hastanede makinelere bağlı şimdi tekrar yurtdışına gönderilecek onada çok üzüldüm anlıyacağınız bir umudum vardı oda kayboldu bu makine sadece ömür uzatmak için tedaviside yok kendimi herkes beni bırakmış gibi hissediyorum herşeyden soğudum ...
Tam tersi babana hak vermis. Senin hayatina devam etmen icin kendinden bu sekilde uzaklastirmak istemis. Sirf sen uzulme diye. Cunku hastaliginin ciddiyetini oda biliyor ve seni uzmek istemiyor. Belkide gunun birinde onsuz kalacagini dusunuyor. Kendi basinin caresine bakmak istiyor.

canım inan çok üzüldüm. ama hayat devam ediyor. umutsuzluğa kapılma asla. destek almaya devam et bence ve kendine yeni hobiler edin bunlar çok zor ve uzak geliyor sana biliyorum ama adım attığında sabırla yaparsan gerisi gelir. kendi çok daha iyi hissedebilirsin.

Back
X