Kötü sonuçlar.. Estetik operasyonu kötü sonuçlananlar..

wenuss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
79
4
86
İstanbul
merhabalar.. Acaba aranızda estetik operasyonlarla ilgili olumsuz bir tecrübe yaşayan varmı?? Ben bu konuda berbat bir tecrübe yaşadım ve benimle aynı durumda olan arkadaşlarım varsa yaşadıklarını dinlemeyi ve kendi yaşadıklarımı paylaşmayı çok isterim.. Bu konuda çok mutsuzum ve hala ne yapmam gerektiği konusunda kararsızım.. cevaplarınızı bekliyorum... g

Sadece benim ameliyatımın sonuçları kötü oldu sanırım.. Hiç estetik sonucu mağdur olan yokmu aranızda arkadaşlar?.. Neler yaşadığını,,ikinci kez düzeltme operasyonu olupolmadığını,,hatta doktora dava açıp açmadığını merakediyorum.. Dedimya önceki mesajımda,,çok kararsızım ne yapacağımı bilemiyorum ..

Senin adına çok sevindim,,bi sıkıntın olmamasına :). Ben göz altlarıma yağ dolgusu yaptırdım,,sadece yorgun gösteren halkalar için ama Dr. Göz altımda torbalar oluşturdu. Aynı operasyonda karın germe yaptırdım,,çok büyük bi ameliyat.. Ama karnımdaki doğum çatlatları olduğu gibi duruyor,,bide üzerine kocaman bir ameliyat izi ve karnımdaki çukurlar eklendi.. Bir yılı geçti,,antideprasanlara boğuldum resmen.. Bir ay oldu bırakalı,,anca bişiler yapabilecek kadar atıldım.. Bide en kötüsü ameliyatta erken uyandım,,nefes alamadım,,ama doktorlara sesimi duyuramadım.. Kabus.. Aklıma gelince nefesim kesiliyo.. Yazarken de..

Cnm çok üzüldüm, en korkuncu ameliyatta erken uyanman ( çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın. Nasıl oldu o ne kadar erken uyandın hiç mi farketmediler? Bende ilk meme+burun ameliyatımı iki yıl önce oldum, aynı doktora geçtiğimiz günlerde ikinciameliyatımı oldum. Memede bi komplikasyon yaşadım burundada bazı kusurlar vardı ama çok şükür şimdilik herşey olması gerektiği gibi ve sonuçtan memnunum. Doktorun sana yardımcı olmadı sanırım ameliyat sonrasında. Ben sırf bu yüzden doktorumu değiştirmedim, doktorum hep ilgiliydi hep yardımcı oldu bana sabırla bu aradaki iki yıl boyunca. Öncelikle karın ameliyatını göze alabilirsen eminim yara izlerin dahil sorunlarına büyük ölçüde çare bulunur. Benimde ilk meme ameliyatımdaki izler iyi değildi ama düzeltildi onlarda, incecik estetik bi dikiş.. Krem ve silikon bant kullanıcam iyileşme sürecinde. Karın germe ameliyatı hakkında çok bilgim yok ama çatlakların karının alt kısmındamıydı? Başka bi doktorla görüştünmü? Lütfen üzme kendini herşeyin az çok bi çaresi bulunur sen yeterki bişeyler yapmaya karar ver. Gerçekten üzüldüm, umarım ikinci bi operasyonla sıkıntı ettiğin herşeyden kurtulursun.

Son düzenleme:
Gypsymia çok teşekkür ederim..âmin inşallah Allahım kimseye yaşatmasın böyle birşeyi.. Canım ameliyatın sonunda uyandım bilincim yerine geldi ama onlar fark etmedi.. Hiçbir işaret veremiyordum,gözümü kırpmaya çalışıyordum o da olmuyordu.. Ama benim paniğim nefes alamamdı,nefes yoktu,.. Çaresizdim,doktorları duyuyordum ama söyleyemiyordum nefes alamıyorum diye.. Cehennem azabıydı.. Sonra birden sanırım can havliyle dedikleri şey bu olsa gerek,,başımı sağa sola sallamaya başladım,boğuluyordum.. Sesleri geliyordu;korkma nefes al,maskeden nefes al bişeyler bişeyler... Sonra tıpkı bir balon şişermiş gibi ciğerlerime serin hava doldu,,,suyu içersinya çok susamışken,buz gibi indiğini hissedersin boğazından,aynı öyle soğuk serin hava hoop diye doldu ciğerlerime... Sonra sesleniyorlardı doktorlar;nefes alıyorsun korkma bak makinelere bak nefes alıyorsun sakin ol..işte böyleydi.. Sonra uykulardan nefes alamıyarak uyanmalarım başladı psikolojim bozuldu.. 20 kilo aldım 1 yılda.. Antideprasanlar,,trioid.. Ve gittim aynı doktora noolucak dedim,,herşeyi yeniden yapıcam,ne istersen yapıcam diyo.. Diyoda ben nasıl göze alıcam bidaha onun masasına yatmayı , akıl karımı?.. Pufff böyle işte çok kötü çook..

Off... Çok geçmiş olsun.. Çok kötü bir deneyim yaşamışsınız,sonrası süreçte kötü olmuş tabi..

Birçok defa ameliyat oldum,kimbilir o anlarda neler yaşadım,bilemiyorum.. Bir ameliyatımda ameliyathaneye girdiğimde başka bir ameliyathane odasında ameliyat vardı,bende sedyede başka bir ameliyathane odasına girmeyi beklliyordum.O sırada ameliyat gerçekleştirilen odanın kapısından biri çıktı ve kapı açıldı tabi.Görmez olaydım,ameliyat olan hasta ameliyathane masasında çırpınıyordu Neler oluyor orada öyle diye bağırmışım,hemen beni ameliyathaneye aldılar apar topar,yok birşey,hastayı uyandırmaya,kendine getirmeye çalışıyorlar dediler.. Acaba bizde kendimize ilk geldiğimizde öylemi yapıyoruz diye sürekli düşünürüm.Çok korkunç görüntülerdi..
Bir keresindede ameliyat olmuştum,sanırım sonlara doğru belkide uyandırma aşamasındaydı doktorumun sesini önce çok uzaktan sonra yakından duymaya başladım.Ses önce derinden geldi sanki sonra algıladım.Doktorum Arzumcuğum hadi kendine gel,korkutma bizi diyordu.Nefes al,hadi nefes al diyordular sürekli...Boğazımdan aşşagı aynen dediğin gibi bir serinlik hissi,hava sesi sanki birşey çıktı sonra ağzımdan sonra zar zor kafamı canlatıp doktorun elini sıktığımı hatırlıyorum.Gerisi yok...
Anestezi kötü bir durum.. Neler yaşıyoruz kimbilir,hatırlamadığımız neler var..
Hastanenin anestezi doktorunun deneyimi çok çok önemli.Bizler ameliyat olacağımız doktoru araştırıyoruz hep,hastane dnanımı nasıldır,yoğun bakım varmı,anestezi doktoru kimdir,neyin nesidir,deneyimi nedir,hastanede olumsuz bir durum yaşanmışmı bunları araştırmıyoruz.. Araştırmak gerek.. Bir vakitten sonrada gözünü kapatıp,Allaha dua edip ameliyat oluyorsun işte..Allahın takdiri,ne kadar ömrümüz varsa o kadar yaşayacağız tabi.Allahım hayırlı uzun ömürler versin,hayırlı,baş yastıktada ölümler versin inşallah..

Son düzenleme:
Âmin güzel duaların için teşekkürler canım.. Sanada çok geçmiş olsun,,orda tanık olduğun olayda büyük travma.. Bide beni hesabet.. Acaba orda çırpınan benmiydim artık böyle saçmalayarak idare ediyoruz işte ne yapalım.. Bide bu kadar acıya ölümlerden dönmeye karşı sonuç iyi olsaydı bari,,o da fiyasko.. Onamı yanayım onamı?.. Araştırma demişsin ya,, hesapta güvenilir olsun çok korkuyorum diye Nişantaşı'nın göbeğinde bir muayenehane ve yine Nişantaşı'nda bir hastaneden bahsediyorum.. Olacağı varmış işte.. Dava açsam diyorum bu tazminat halklarıyla alakalı pek bi bilgim yok,,bi kaç yazı okudum sadece.. Bi avukata danışıcam.. Başka bi doktora düzelttiricem herhalde bu doktorun bozduklarınıda..

Allah birdaha yaşatmasın gerçekten korkunç bi anmış, direk panik atak sebebi.. Şimdi bütün bunları geride birakıp ne yapıcağına karar vermen en önemlisi. Yeterince üzmüşsün kendini bir yıl boyunca, cnm eğer kilo vereceksen önce kilonu ver sonrada ameliyatını ol. Aynı doktora olmak zorunda değilsin, iyice düşünüp kararını verirsin bu arada.

Âmin inşallah bidaha yaşatmasın ne bana ne kimseye,,kilolar gitmeye başladı,daha üçüncü haftam 4,5 kilo oldu daha.. Ibrahim Oskui'yi düşünüyorum bu kez bakalım.. Izledim ameliyatlarını.. Çok başarılı.. Inşallah iyi olur bu kez.. Önce bi sağlık tetkiklerimi yaptırıcam,gerçi onlar yaptırıyor ama benim daha ehil birinden onay almam gerek ameliyat için,o yüzden cerrahpaşa tıp fakültesi hastanesiyle irtibata geçtim.. Sonra onların ekibi baksın yine.. Ne biliyim hala vazgeçmeme kendimde şaşırıyorum.. Doktorlar ne diycek onay verecekmi cerrahpaşa ameliyata ona göre bakıcam,,hayırlısı hepimize..

İnşallah cnm herşeyden önce sağlık seni psikolojik olarak nekadar etkilediğini tahmin edebiliyorum, bendeki ufak tefek sorunlar bile sabahlara kadar uyutmuyordu beni. İnşallah bi engel çıkmaz bütün sorunlar hallolur, senin için rahat etmedikçe ameliyat olma. Ne zamanki tamam eminim , buda doğru doktor dersen o zaman ol. Zor günleri atlatmışsın keşkeo. Kadar uzun sürmeseymiş ama geçti gitti artık bundan snraki aşamalar senin için çok güzel olur inşallah.

İnşallah canım âmin.. Çok teşekkür ediyorum hepinize😊
canim oncelikle cok ama cok gecmis olsun demek isterim, Ibrahim Oskui akrep nalan I 6 ay yatalak birakmisti senin ameliyatini hangi doctor yapti? bende ameliyat olacagim, ayni doctor olmasini istemem.

İbrahim oskui'ye cene ameliyatı olmuştum keşke olmasaydım hayatımdaki tek pişmanlığım kesinlikle. böyle bır doktor olamaz, doktor bile denmez burdan ona ameliyat olmak isteyen arkadaşları uyarmak istedim sadece benim yüzümü mahvetti sizlerde onun kurbanı olmayın !!!!!

Ya arkadaslar bu erken uyanma olayi varmi ya cok gerdi beni planladigim 2 ameliyattan vazgecmek uzereyim resmen okurken anlattiginiz anlari yasadim

gecmıs olsun zor tabı anestezıden herkez farklı uyanır sız uyanma odasını gormussunuzdur basında bırı bekler uyanırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…