Senin adına çok sevindim,,bi sıkıntın olmamasına :). Ben göz altlarıma yağ dolgusu yaptırdım,,sadece yorgun gösteren halkalar için ama Dr. Göz altımda torbalar oluşturdu. Aynı operasyonda karın germe yaptırdım,,çok büyük bi ameliyat.. Ama karnımdaki doğum çatlatları olduğu gibi duruyor,,bide üzerine kocaman bir ameliyat izi ve karnımdaki çukurlar eklendi.. Bir yılı geçti,,antideprasanlara boğuldum resmen.. Bir ay oldu bırakalı,,anca bişiler yapabilecek kadar atıldım.. Bide en kötüsü ameliyatta erken uyandım,,nefes alamadım,,ama doktorlara sesimi duyuramadım.. Kabus.. Aklıma gelince nefesim kesiliyo.. Yazarken de..
Off... Çok geçmiş olsun.. Çok kötü bir deneyim yaşamışsınız,sonrası süreçte kötü olmuş tabi..Gypsymia çok teşekkür ederim..âmin inşallah Allahım kimseye yaşatmasın böyle birşeyi.. Canım ameliyatın sonunda uyandım bilincim yerine geldi ama onlar fark etmedi.. Hiçbir işaret veremiyordum,gözümü kırpmaya çalışıyordum o da olmuyordu.. Ama benim paniğim nefes alamamdı,nefes yoktu,.. Çaresizdim,doktorları duyuyordum ama söyleyemiyordum nefes alamıyorum diye.. Cehennem azabıydı.. Sonra birden sanırım can havliyle dedikleri şey bu olsa gerek,,başımı sağa sola sallamaya başladım,boğuluyordum.. Sesleri geliyordu;korkma nefes al,maskeden nefes al bişeyler bişeyler... Sonra tıpkı bir balon şişermiş gibi ciğerlerime serin hava doldu,,,suyu içersinya çok susamışken,buz gibi indiğini hissedersin boğazından,aynı öyle soğuk serin hava hoop diye doldu ciğerlerime... Sonra sesleniyorlardı doktorlar;nefes alıyorsun korkma bak makinelere bak nefes alıyorsun sakin ol..işte böyleydi.. Sonra uykulardan nefes alamıyarak uyanmalarım başladı psikolojim bozuldu.. 20 kilo aldım 1 yılda.. Antideprasanlar,,trioid.. Ve gittim aynı doktora noolucak dedim,,herşeyi yeniden yapıcam,ne istersen yapıcam diyo.. Diyoda ben nasıl göze alıcam bidaha onun masasına yatmayı , akıl karımı?.. Pufff böyle işte çok kötü çook..
Gypsymia çok teşekkür ederim..âmin inşallah Allahım kimseye yaşatmasın böyle birşeyi.. Canım ameliyatın sonunda uyandım bilincim yerine geldi ama onlar fark etmedi.. Hiçbir işaret veremiyordum,gözümü kırpmaya çalışıyordum o da olmuyordu.. Ama benim paniğim nefes alamamdı,nefes yoktu,.. Çaresizdim,doktorları duyuyordum ama söyleyemiyordum nefes alamıyorum diye.. Cehennem azabıydı.. Sonra birden sanırım can havliyle dedikleri şey bu olsa gerek,,başımı sağa sola sallamaya başladım,boğuluyordum.. Sesleri geliyordu;korkma nefes al,maskeden nefes al bişeyler bişeyler... Sonra tıpkı bir balon şişermiş gibi ciğerlerime serin hava doldu,,,suyu içersinya çok susamışken,buz gibi indiğini hissedersin boğazından,aynı öyle soğuk serin hava hoop diye doldu ciğerlerime... Sonra sesleniyorlardı doktorlar;nefes alıyorsun korkma bak makinelere bak nefes alıyorsun sakin ol..işte böyleydi.. Sonra uykulardan nefes alamıyarak uyanmalarım başladı psikolojim bozuldu.. 20 kilo aldım 1 yılda.. Antideprasanlar,,trioid.. Ve gittim aynı doktora noolucak dedim,,herşeyi yeniden yapıcam,ne istersen yapıcam diyo.. Diyoda ben nasıl göze alıcam bidaha onun masasına yatmayı , akıl karımı?.. Pufff böyle işte çok kötü çook..
Âmin inşallah bidaha yaşatmasın ne bana ne kimseye,,kilolar gitmeye başladı,daha üçüncü haftam 4,5 kilo oldu daha.. Ibrahim Oskui'yi düşünüyorum bu kez bakalım.. Izledim ameliyatlarını.. Çok başarılı.. Inşallah iyi olur bu kez.. Önce bi sağlık tetkiklerimi yaptırıcam,gerçi onlar yaptırıyor ama benim daha ehil birinden onay almam gerek ameliyat için,o yüzden cerrahpaşa tıp fakültesi hastanesiyle irtibata geçtim.. Sonra onların ekibi baksın yine.. Ne biliyim hala vazgeçmeme kendimde şaşırıyorum.. Doktorlar ne diycek onay verecekmi cerrahpaşa ameliyata ona göre bakıcam,,hayırlısı hepimize..
canim oncelikle cok ama cok gecmis olsun demek isterim, Ibrahim Oskui akrep nalan I 6 ay yatalak birakmistiİnşallah canım âmin.. Çok teşekkür ediyorum hepinize😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?