• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü Yol Kanal D

bu ne saçma sapan bitişti öyle ya inanamıyorum.tamam aniden bitirdiniz diziyi ama daha mantıklı bi şekilde bitebilirdi.dizideki karakterlerin yapısına uymayacak davranışları sergilemeleri çok sinir bozucuydu.kenan sadece başkasından hamile kaldığını düşündüğü için lemanın durumunu nurana anlatmadı diye nuran bi kalemde sildi attı onu ama kendisini defalarca aldattığı yetmezmiş gibi karakteri de beş para etmeyen reşata tav oldu.nuranın abisi güle oynaya evlenmelerine izin verdi.kenan kafayı yedi.hiç onların karakterine uymayan şeyler oldu.sonunda da kenanın ölmesiyle dizi tavan yaptı.aynı kenanın senaryosu kadar saçma salak bi şekilde bitti.daha mantıklı bitebilirdi

Çok sinir oldum çoooooook...

Kaliteli bir diziyi de kaldırdılar ya şaka gibi..

Apar topar senaryoyu nasıl değiştireceklerini sapıtmışlar finalde.

Rezaletti :47:

bir tek bu düiziyi izliyodum onuda bitirdilerr yaaaaaaaaa offfffff ne kadarda çok izleyeni vardı ne saçmaa bişi oldu bu yaaaaa gece vaktine dizi koyarlarsa tab izlenmez sonrada reyting düştü derlerr kanalında saçmalıpğı olduu

öyle bir geçer zamanki dizisi bitti okeye dönüyorken bunun kaldırılması saçma....

bu kanaldakiler gerçekten ne yaptığını bilmiyor....

kötü yolu doğru işleselerdi bu kadar erken başlamasaydı dizilerin sezonunda girselerdi ....gerçekten büyük entrikalar çevirirlerdi...

ama emek yerine yemek dediler öyle bir geçer zamankide kaldılar....

görürsünüz veda içinde aynı şeyi yapacaklar...çünki 3 hafta önce zaten vedanın kaldırılacağını yazmışlardı...

kanal d p.tesi yıllanmış arka sokakları yayınlayacağına kaldırmalı
salıda aynı
çarşamba dizisi iyi.....
perşembede fena değill.....

ama olmadıı...insanları salak yerine koydular

Aynen, biz izleyicileri aptal yerine koydular.

Felaket saçma bir finaldi. :ssz:

Haftalarca ara verdiler.
Saatlerini değiştirdiler izleyici hangi gün hangi saatte takip edemez oldu.
Haliyle reytingler düştü bitmesi normal.
Kaliteli dizi konusu güzel olan bir diziyi kaybettiler yok ettiler çok yazık hem de açma finalle :20:

beğendiğim tek şey o mendebur teyzenin reşatı teppüklemesiydi:ssz:

onun dışında hiç beğenmedim. nuran onca şeyden sonra reşatla birleşti ya başka da bi şey demiyorum:19:

zamanımı çaldınız, çok yazık:20:

ilk 2-3 bölümden sonra izlemeyi bıraktım ben .kitabıyla hiç ilgisi olmayan bir dizi. Nuran'ın abisini o kadar kötü göstermeleri sinir etti beni .bir de kitabın sonunda Reşat yaşlı sevgilisi tarafından öldürülüyor .Nuran'ı kötü hayattan kurtaransa abisi.oysa dizide Reşat'la evlendirmişler.

güzel diziydi yaa niye bitti ki :26: bakıyodum arada :1: illa bi dönem bişiler yayına konup bişiler çıkarılacak..

Back
X