Kötü Yol Kanal D

Kanal D’nin başrollerini; Cansel Elçin, Şükran Ovalı ve İlker Aksum’un paylaştıkları "Kötü Yol" dizisi yayın hayatına iki hafta ara verdi. Bayram nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayan dizinin, gelecek hafta da yeni bölümü ekranda olmayacak.

yeni sezon 6 eylul de yeni bolumu yayinlanacak

offf ben yeni bölümü bekledim perşembe günü oturdumda baktım yok! hemde o hafta içinde çekim ekibini görmüştüm dedim oh oh yeni bölümler geliyor galiba diye...Bu sezon izleyeceğim diziler belli;kötü yol(eğer kasmazsaaa) kuzey güney :))) (özelleşti artık benim için) sürekli takip edebileceklerim bunlar gibi...

suskunlar ile aynı güne denk gelmeseydi keşke. bir izleyicisini kaybetti kötü yol :P

kötü yol 5. bölüm ;
Nuran, hayatına yön verecek bir yol ayrımıyla karşı karşıya kalıyor. Deneme çekiminde başarısız olan Nuran, umutsuzluğa kapılıp Adana'ya dönmeye karar vermiştir. Bunu öğrenen Reşat onu engellemek için peşinden koşar. Nuran'a bir şans daha vermek için onu arayan Kenan da Nuran'ın gara gittiğini öğrenir. İki adam tren kalkmadan önce ona yetişip, dil dökmeye başlarlar. Kenan, Nuran'ı yeni filminde oynatacağını söyleyerek onu ikna etmeye çalışır. Reşat ise Nuran'ın peşinden koşarak onu ne kadar sevdiğini kanıtlamıştır zaten. Nuran'ın bu noktadaki seçimi hayatına yön verecektir. Ya Kenan’la bir kariyere başlayacak, ya da Reşat'a tekrar güvenip her şeyden vazgeçecektir. Nihayet kendine bir iş bulan İhsan çalışmaya başlar. Ama hastalığı yüzünden işler istediği gibi gitmez. Canan ise annesi ve abisinden habersiz ablasını bulmak için harekete geçer. Bu sırada Kenan'ın filminin galası yaklaşmaktadır. Leman'ı bir heyecan sarar. Oyunculuğuyla ilgili eleştirileri görmezden gelerek, kötü günleri bu film sayesinde aşacağını düşünen Leman için bu gala çok önemlidir
bu da 5.bölümden birkaç kare.../FONT]
$563050_282538028522366_1707620111_n.webp $253486_282538445188991_1057072709_n.webp $488150_282538338522335_1944511393_n.webp

sonundaaaaaaa başladı dizimiz:16::16:dün izledim ama yarım yamalak maalesef :50:

[video=youtube;GgOouzbn0r8]http://www.youtube.com/watch?v=GgOouzbn0r8&feature=player_embedded[/video]

Kötü Yol 6. Bölüm
Nuran'ın fotoğrafı bir magazin dergisinde çıkıyor. Ve, İhsan’ın onu bulması artık an meselesi oluyor. Yaşanan bütün olumsuz gelişmelere karşın Kenan yeni filmini çekmeye başlar. Nuran'ın bu sefer başarılı olması gerekmektedir. Ama hem partneri Bülent'in uygunsuz davranışları, hem Kenan'ın kâbuslarının nüksetmesi film çekimini sekteye uğratır. Bunlar yetmezmiş gibi bir de Nuran'ın fotoğrafı bir magazin dergisinde çıkar. Abisinin onu bulması artık an meselesidir. Bütün parasını kumarda kaybeden Reşat, Osman'a borçlanır. Gazinoda neredeyse karın tokluğuna çalışmak zorundadır. Bu zor durumdan kurtulmanın çaresi para bulmaktır. Reşat yine Bedia'ya dümen kırar. Fakat geçen karşılaşmalarında ona çok ağır laflar etmiştir. Reşat'ın Bedia'ya kendini affettirmesi hiç kolay olmayacaktır.

[video=youtube;GcgfxcwhFDY]http://www.youtube.com/watch?v=GcgfxcwhFDY[/video]

Son düzenleme:
[video=youtube;yQDVsP9Qq2o]http://www.youtube.com/watch?v=yQDVsP9Qq2o&feature=player_embedded[/video]

oha yaaa yok saat 12 de yayınlasalarmışş...veda dizisinin sayfasında bir liste yaptım ....perşembe veda 22:30 olmuş kesin kötü yol salı günü öylebirgeçer zamanki den sonra olur demiştim içime doğmuş...bence kanal d gözden çıkarmış bu diziyiii

Bedia nasıl bir kadın yaaaa:52:....Reşat'ta gıcık...Tencere kapak...Şeye çok gülüyorum hani Bedia Kur'an-ı öptürüyor ya....İnsan bi bakar içine :9:....Geçen beyaz şovdaydılar...O kız dizide güzel geliyordu ama dizi dışında bi garip geldi :50:

Kötü Yol, 13. bölümle birlikte ekranlara veda edecekmiş :(

lemanın :37:sarı peruğunu neden çıkardılar ki;iyiydi oysaaaa..:52::52:

Son düzenleme:
tühh ya bi tek diziyi izliyodum onuda finali geldii :(((((88

Back
X