Kötü Yol Kanal D

Yeni dizi Orhan Kemal'in "Kötü Yol" romanından esinlenerek çekilecek
"Kötü Yol" dizisini çekecek Gold Film uygulayıcı yapımcısı Ahsen Tüzün ile Yapım Koordinatörü Ferhat Eşsiz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret ederek, yeni çekecekleri ve Kanal D Televizyon'da yayınlanacak dizi için destek istediler.

Kanal D Televizyonu'nda 2 yıl süreyle yayınlanan ve reyting rekorları kıran "Hanımın Çiftliği" projesinde çalışan ekibin önemli kısmının görev alacağı dizi öncesi mekan araştırması yaptıklarını söyleyen uygulayıcı yapımcı Ahsen Tüzün, "Biz burada çekim yapacağımız mekanların araştırmasını yaparken, İstanbul'daki arkadaşlarımız da oyuncu kadrosuyla görüşmeler yapıyor. Hazırlıklar tamamlandıktan sonra, yani yaklaşık 1.5 ay sonra çekimlere başlayacağız" şeklinde konuştu.

Orhan Kemal Kötü Yol Kitabının Özeti

Kötü yol özeti
Kötü Yol, güç ilişkilerine değinmekle birlikte tipik bir melodramdır: buluşma, ayrılma, tehlike ve birleşme kurgusu içerir. Bu, hayat dolu erkekler ve kadınlar, aşk, tutku ve entrika demektir.

Orhan Kemal’in dili erkeklik kalıplarına göre işler ve kadınlar, hemen her defasında erotik bir obje olarak sunulurlar. Kadın vücudundan bahsederken kullanılan dil tercihi bakma hazzı yaratacak biçimde kullanılır.

Bu dünya, filme aktarılırken o bakma hazzını artıracak veya carne yi çağrıştıracak biçimde tipleştirmeler yapılıyor. İkinci bir unsur, Orhan Kemal romanları, gerçekçi ve canlı kılan, mekânların, argo ve konuşma iştahının yansıtılmasıyla ilgilidir.Kısaca aktaracak olursak kötü yola düşen saf ve masum bir genç kızın serüveni anlatılır.

hanımın çiftliğine çok benziyo zaten

şuanda yayında kızlar :) güzel gidiyor gerçekten hanımın çiftliği gibi ama biraz daha şehvetli karmaşık dallas gibi bişeye benziyor :)

evettt devam edeceğim bir dizi bozullmazsa eğer güzel bulldum oyuncuları çok başarılllıııı

oyuncular tam rollerine göre çok güzel seçmişler ve şuan tekrarını izliyorum bayıldımm hanımın çiftliğinide bayılarak izliyordum seviyorum böyle dönem dizilerini güneyii adanayı :16:

hanımın çiftliği tadı var;mekan,giyim ,aksesuarlar, saçlar..
başarılı gibi görünüyor,oyuncu seçimi de iyi..olur bence...:34:
ezgi molayı zaten çok sempatik buluyorum:8:,doğal bir oyunculuğu var,beğeniyorum..

dönem dizilerini seviyorum, ben izlerim,tam puan:128::6:

nihayet başlattılar diziyi :)
ben beğendim de yeni sezonda suskunlarla aynı güne denk gelmez umarım.

nuranın bu abla abla dediği kadını kocası boşayacak herhalde ve sonra nuranla istanbula gidip onun satıcısı olacak galiba.
sürekli nuranın güzelliğini kullanmamasını söyleyip duruyor.

nuranın sevgilisi reşattı galiba bu abla dediği moruğun karısı bilmiyormu ikisi aynı erkekle takılıyo??

nuranın sevgilisi reşattı galiba bu abla dediği moruğun karısı bilmiyormu ikisi aynı erkekle takılıyo??

hayır bilmiyor. hatta reşat o evde çalışan ihtiyar adama açıkladı bu durumu. nuran abisi duyar diye kimseye söylemez, bedia da kocası duyar diye kimseye söylemez gibi bir şekilde anlattı.

anladığım kadari ile nuran ünlü olacak ama bedelide ollacak ne dedi recisörr abimm sana ufak bir rol teklif etmiyorum ..
sana star ollmayı vaad ediyorum dedi...

artı bence reşat nuranı kaçırır gibi kadın çünki kocamı öldür paralara konalım diyor........ama reşat bu işe yanaşmıyor ....kendi içinde kaçım olarak görebilir....ve nuranı ist. satabilir....vs.vs.. işte...ama tren sahnesindede nuran yanlız gibiydi ..şimdiden heycanlıııı

perşembe olması isabet ollmuş hürrooşlla çakışmasını istemezdim....

artı ilk sahnelerde nuran çamaşır götürmüştü yaa reşatın çalıştığı yere....kadını sıkıştırmıştı bi yerde reşat öperken kadının dudağında pempe ruj vardı, içeri nuranın yanına oturuduğunda gazete baktığında kırmızı...kaçmadıııııı tikkatt etsinlerrrrrr :)))

güzel bir diziydi zevkle sıkılmadan izledim diyebilirim şükran ovalı (nuran) bu dizide ne güzel olmuş öyle saçlar harika ya sırma gibi ...yalnız en çok bedianın kocasına üzüldüm adamı aldatıyor ya moruk bedia zavallı adam .hadi bakalım ilerki bölümlerde neler olacak merakla bekliyoruz :51::51:

dizi güzeldi.sadece İlker Aksumu komik rollerde görmeye alıştığım için bu dizide bana biraz itici geldi.zamanla gözüm alışır umarım:34::34:

moruk moruk diyorlar.. adam moruk değil ki ...:51:
sanki kadın taze papatya:71:,aynı yaş aralığındalar..:32:

ilker aksumun böylelikle iyi bir oyuncu olduğunu görmüş olduk ben mesela yabancı damatta ona acır ve gülerdim iç güveysiydi :D şükran ovalı bu dizide gayet güzel saçlarda bravooo :D

dün akşam izledim diziyi aynı hanımın çiftliğine benzettim ortamı ben beğendim zaten hanımın çiftliğinide hiç kaçırmadan izlerdim bu diziyide tuttum sanırım:15:

moruk moruk diyorlar.. adam moruk değil ki ...:51:
sanki kadın taze papatya:71:,aynı yaş aralığındalar..:32:

hay tam ağzımdan aldın lafı ya
aynennnn moruk diyorlar kadınla aynı yaştalar adamla bari yaşlı birini koysalaardı
bir de dizilerde şu yönü sevmiyorum başrolde ki kızı öyle bir güzel kriterine koyuyorlar ki aanammm sanki dünya güzeli bir güzel o kız,güzelsin de güzelsin iki laftan biri o oluyor
haa birde dizide k, tüm erkeklerin kıza aşık olmasıda cabası ayol dünya bu başrol kızlarının etrafında dönüyor sanki:9:

Back
X