• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötülemeyin ama bi bakar mısınız

smrtk

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
34
0
6
Aksaray
Arkadaşlar şimdi benim annem biraz rahatsızdı yanımda oturuyordu bende yan koltukta youtube'da şaka filan izliyodum sonra nerden olduysa sevişme sahnesi açtım o sırada annem uyandı kafasını kaldırdı laptop biraz bana dönük gibiydi ama tam hatırlamıyorum gözünü açtı bana baktı sonra laptopa yöneldi bende tabii ki uyandığını görünce hışımla kapattım. annem ben uyuyamadım burda dedi odasına gitti bir şey de demedi. sizce görmüş müdür? çok saçma bir hata yaptım ne demeye açtım bilmiyorum.

:9::9::9:

hay allah ..o senin şansızlığın...

çok mu açık bir sahneydi...?

görse herhalde bişey derdi?kaç yaşındasın ki...?

Arkadaşlar şimdi benim annem biraz rahatsızdı yanımda oturuyordu bende yan koltukta youtube'da şaka filan izliyodum sonra nerden olduysa sevişme sahnesi açtım o sırada annem uyandı kafasını kaldırdı laptop biraz bana dönük gibiydi ama tam hatırlamıyorum gözünü açtı bana baktı sonra laptopa yöneldi bende tabii ki uyandığını görünce hışımla kapattım. annem ben uyuyamadım burda dedi odasına gitti bir şey de demedi. sizce görmüş müdür? çok saçma bir hata yaptım ne demeye açtım bilmiyorum.

Madem öyle bişey açtın niye annenin yanında açıyorsun görmese bile hışımla kapattığında şüphelenmiştir bence

üzme tatlı canını görmemiştir belki de

Ayip ayip utanmiyonmu annenin yaninda öyle videolara bakmaya :37: dermisim saka tabi niye kotuleyelim,
merak edip bakmis olabilirsin bunda birsey yok annende gormemistir gorseydi sorardi bence napion orda diye :9:

Ayip ayip utanmiyonmu annenin yaninda öyle videolara bakmaya :37: dermisim saka tabi niye kotuleyelim,
merak edip bakmis olabilirsin bunda birsey yok annende gormemistir gorseydi sorardi bence napion orda diye :9:

ya ne biliyim korkuyorum ya görmüşse diye. nasıl bakarım yüzüne?

Hülya Avşar'ın oynadığı Berlin Berlin filmi tv de gösterilecek.
Ödüllü bir film tv kanalında gösterilecek diye ve bende bir heyecan bir heyacan.
Oturma odasında babam tv'yi bana verirmi?
Bende yatak odasında izlerim dedim.
Bu arada evhane halkına filmin ödüllü olduğunu vs anlatıp bol reklam yaptım.
Sonunda ne oldu dersin
O mağlum sahnede annem geldi.Ayıkla pirincin taşını.
Ayıklamaylada bitecek gibi de değil.Demek ödüllü olan film bu
Al sana kocaman bir 'PUHH UTANMAZ'.
Kapa televizyonu odana.

Son düzenleme:
ya ne biliyim korkuyorum ya görmüşse diye. nasıl bakarım yüzüne?

Kac yasindasin ?
Abartma bence simdiki diziler bol bol opusme sahneli.. :27:
dizi izlerken cikinca ne yapiyorsunuz gozlerinizimi kapatiyorsunuz :26::27:

Bence annen görmemiştir, görseydi kesin tepki verirdi, laptop da görebilmesi için ekranı kendine çevirmesi lazım...

Laptop ekranı,her açıdan görülemiyor :)
Görmüş olsa,tepkisini anında gösterirdi.En azından "ne seyrediyosun bakiim sen" derdi.Ben öyle yapardım.:10:

hani suçlulara olay anını canlandırmayla anlattırıyorlar ya, ne deniliyordu ona? çıkaramadım. sen de bilgisayarı olay anı oturduğun açıda yerleştir. sonra annenin yattığı koltuğa geç. bak bakalım gözüküyor mu?:27::27:

Hülya Avşar'ın oynadığı Berlin Berlin filmi tv de gösterilecek.
Ödüllü bir film tv kanalında gösterilecek diye ve bende bir heyecan bir heyacan.
Oturma odasında babam tv'yi bana verirmi?
Bende yatak odasında izlerim dedim.
Bu arada evhane halkına filmin ödüllü olduğunu vs anlatıp bol reklam yaptım.
Sonunda ne oldu dersin
O mağlum sahnede annem geldi.Ayıkla pirincin taşını.
Ayıklamaylada bitecek gibi de değil.Demek ödüllü olan film bu
Al sana kocaman bir 'PUHH UTANMAZ'.
Kapa televizyonu odana.

bu olay bana birşey hatırlattı :1: gece geç saatte şener şen'in gölge oyunu filmini izliyordum abimde birşey almak için oturduğum odaya girdi o sırada pat diye sevişme sahnesi çıkmasın mı hemde baya bir açık sahneydi ne yapacağımı şaşırmıştım elim ayağıma dolaşmıştı kumanda elimdeydi ama o heyecanla kanalı bir türlü değiştirememiştim çok utanmıştım hiç unutmuyorum :17:

Back
X