amin inşallahTobe de carpilcan
Imtihanim diyiceksin geciceksin isyan etme.bigun kader elbet sanada guler
Neden yapamiyosun agizlarinin payini ver icine dert etme sonraamin inşallah
konudakiler ben değilim ama yakın olduğum ve tanıdığım insanlar ben de şu ara haksızlığa uğruyorum hiç bir şey yapamıyorum
belki deBilmiyorum bana da dünya çok adaletsiz geliyor.
Sanırım biz çok hızlı bir adalet istiyoruz ama ilahi adalet daha yavaş işliyor. Ya da insanların başına tesadüfen kötü bir şey geliyor biz de “ooo ilahi adalet işte böyle olursuun” diyoruz. Kim bilir
haklısın ama diyorum yaNeden yapamiyosun agizlarinin payini ver icine dert etme sonra
yok aslında dine getirmedim sadece kötülerin zafer elde etmesinden bahsettim din konuşmayı ben de istemiyorum
Canikim bu konunun kapanmasi senin icin en hayirli olan diye dusunuyorum bu konu hakkinds braz daha konusursak cok kisi burda banlanicak ve gunaha gircekhaklısın ama diyorum ya
güçlü olan aynı zaman da haklı olan
yani sadece metresler için de demiyorum yani iş yerinde ne kadar entrika çeviren ne kadar yalan söyleyen varsa kazanıyor meselaYa bu ülkede metrese gelene kadar... neyse bi şey demeyeceğim.
yani aslında sadece metresler için yazmadım konuyuBu konuyu okuyunca cocukluk arkadasim geldi aklima. Babasi annesini sekreteriyle aldatti. Annesini tehditle dove dove bosadi cocuklari kendisi aldi metresini eve getirdi nikah kiydi bir cocuk da ondan yapti. Annesiyle cocuklarin gorusmesine izin vermezdi annesi cocuklari okulda gizli gizli gormeye gelirdi. Sonra babasi bunu öğrenince daha buyuk olay cikardi. O metrese ne mi oldu hicbir sey
Kendi cocuguna yagdirdi da yagdirdi arkadasim ve abisini her firsatta dövdü asagiladi bir lokmalarinin hesabi yapti. 20 yil oldu kari koca hala cok mutlular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?