8 yıl sadece siz beklemişsiniz demek ki. Bu şekilde beni darp eden aileme hakaret eden biriyle evli kalmazdım. Çocuğuma baba bile olamaz böyle birisiEşim 6 7 ay önce bi whatsapp durumu icin ailesinin gaziyla ben babamlardayken çıkıp gelip ustume yurudu bogazimi sıkmaya çalıştı kardeslerim araya girdi kardesimin eşi tuttu cekti onu. Yetmez gibi annemi arayip sen bozuyosun ne zmn gelip gitsen bu böyle yapıyo bidaha evime gelemezsn gibi saygszlik yaptı kardeslerimde bu davranisi yuzunden esime slm vermio. Oturdugumuz evden tasinmamiz gerekiyo eşim tutturdu annemin üstünü yaptiricam kiraya gecmiycem. Annesi felaket bi kadın gözü dört dönüyo dilli. Başinda altli üstlü oturmuycagimi söleyerek evlendim. Simdi kabul etmiyorum diye eşim bana ayri eve gecnce hergun kardeşlerin gelicek gidicek sen onlar oraya gelip gtmez diye gecmiosun oyuzdn kiraya cikarsak kardeslerin evime gelemez diyor. Bana slm vermeyen evime gelmesin diyo. Yanlissin diorum bak bnde ailenden zarar gördüm bigün evime gelmesnler demedm ddm yok dio kabul etmiosan annemin üstüne gecicez dio. Bn oraya gecersem ne ailem evime geLir ne arkadaslarim nede ben yasayabilirjm ve 9 haftalik gebeyim hergün sinirden aglitorum bu adam niye bole oldu diye. 8 yil bekledik brbrimizi öle evlendik zor oldu hic demiyor ne zorluklarla aldim böle yapmiyim önceligim ailem olsun sizce napim
Haklısın. Düzelir dedim sorunsuz evlilik yok ddm hep bekledim. Hata yaptım ve suan hamileyim bilmiyorum bosansam mi8 yıl sadece siz beklemişsiniz demek ki. Bu şekilde beni darp eden aileme hakaret eden biriyle evli kalmazdım. Çocuğuma baba bile olamaz böyle birisi
Gebeyim sizce napmaliyim bu halde cekip gideyim miKöprüyü geçene kadarmış eşinizin tavrı. Hamile halinizle sizi üzmeyi bile önemsemiyor. Ben yerinizde olsam rahatsız olacağım ortama kesinlikle gitmem. Sizi çok haklı buldum ben.
Şiddette varmış. Asla beklemeyin elbette.Gebeyim sizce napmaliyim bu halde cekip gideyim mi
Sürekli dgl bi iki kere o hatayi yapti brdaha elin kalkarsa durmam ddm bidaha olmadiŞiddette varmış. Asla beklemeyin elbette.
Ailenizin yanında üstünüze yürüdü ve siz o eve geri döndünüz, bir de çocuk mu yapıyorsunuz?
Bu KK kadınları beni çok şaşırtıyor gerçekten.
Siz karar vereceksiniz buna. Bizim dememizle olmaz. Aynı evin içinde olan sizsinizHaklısın. Düzelir dedim sorunsuz evlilik yok ddm hep bekledim. Hata yaptım ve suan hamileyim bilmiyorum bosansam mi
Babanıza yakıştırdıgınız laf çok gereksiz.Babam olacak serefsz esimden borc aldı. Bu yüzdenbagira cagira bni eve gönderdi
Babam olacak serefsz esimden borc aldı. Bu yüzdenbagira cagira bni eve gönderdi
Babanıza bu lafı diyorsanız bence siz evli kalmaya devam edin. Üzülürüm de o doğacak çocuğa üzülürüm.Babam olacak serefsz esimden borc aldı. Bu yüzdenbagira cagira bni eve gönderdi
Babasına Şrfsz diyor konu sahibi. Yani her türlü kocişine dönecekO babanızın evinde sizin boğazınızı sıksın siz gidip ondan çocuk yapin acimadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?