Kotuyim

Gokturkce90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
75
38
3
35
Kotuyum cunku haziran ayindan beri emek verdigim sinav kothu gecti hem de iki oturum birden herkse kotu degil diyor ama atanabilir miyim bilmiyorum alan sinavina da calisasim gelmiyor biyle olmamaliydi denemeleden 85 alan ben sinavda 80 gelir mi acaba diyorum cok moralim bozuk erkek arakadasiminki bende de kotu gecti ama o beni teselli ediyor

ya üzülme emin ol beklediğinden yüksek gelecek ben geçen sene atandım standart sapma 3-4 puan daha fazla gelmesinde katkısı oluyor bende senin gibi kötü geçti diye çok üzülmüştüm o yüzden alana çalışamadım ne oldu alanım düşük geldi değmedi.çünkü p10 puanım beklediğimden yüksek geldi ama meslek öğretmeniyim p10 la atandım.alana çok çalış geride bırak dünkü sınavı sonra pişmanlık yaşama

Umarim oyle olur hic moral falan kalmadi

Ben memur olduğum halde uzmanlık için tekrar girdim. Pişman oldum. Matematik ve türkçe acaip zordu.

Sınav zordu,giren kimse kolay demiyor.Demek ki başarı ortalaması buna göre belirlenecek..Ama istediğin kadar çalış,gününde değilsen bildiklerine dek gelmemişse yine de olmuyor.
Arkadaşım ümidini kesmesen,bu işler tamamen kısmet..
Dünyanın sonu mu?

Nasibin başka yerdedir,gönlünü ferah tut.

bu olmuş ve bitmiş

alan için iki ay var

çoğu kişinin kötü

tarih yüklendi herkes Türkçe matematik zordu

ne yapalım bunlar olduğu kadar

eğitim sınavı da geçti gitti

alandan bol soru çöz

zaten alanın

moralini bozma

bazen de alanı kazık yapıp onu yapan atanıyor mesela

orada yapacağın bire fazla soru kaç kişinin önüne geçirir seni

umutsuzluğu bırak çalışmaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…