• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötüyüm sadece çok kötü.

şimdiden psikolojin çökmüş. aynı evde hayatın mahvolacak. intihar bile geliyor aklına. aynı evde olunca daha mutlu olmayacaksın. kırdığınbir bardağın bile hesabını veremez hale gelmişsin. yemek niye yandı dese ona bile bin yalan söyletecek kadar kötü huylu bir adamlasın farkında mısın?

bu adam seni sevmiyor. seven insan ezmez, korkutmaz, tehdit etmez.
ve ben o tehditleri tehlikeli buldum. ya dövecek ya aldatacak. çünkü ne sana ne ailene saygısı yok.
bu sevgiye verdiğin emeği, değeri bu adam sıfırlamış. sen şu an bir enkazın başında ağlıyorsun.

ayrıl. ailen 21 yıl emekle özenle büyüttüğü kızının bir öküz yüzünden bu kadar mahvolduğunu gördüğü için kahroluyor emin ol.
zaten bitik halini gördükleri için sana bir şey diyemiyorlar.
inan ayrılsan ailen göklere uçacak, kızları bu öküzden kurtulduğu için.

alkol bu adamın bahanesi olacak emin ol. parayı alkole yatıracak kıt kanaat geçineceksiniz. sana küfredecek vuracak, sarhoştum diyecek. aldatacak bir şekilde (telefon, sosyal medya, yatak vs)
senin yüzünden çok içtim ondan diyecek.
Hep baskalarini suclayan insan ne kadar tehlikeli ya..

Hata olmayan bisey icin bile sana kendini rezil/berbat/suclu hissettirecek ve ne yapsan yetinmeyecek bi herif var karsinda.. Yuzyuze olunca, ayni evde olunca farkli olur diye dusunme ve bu adamin yaptıklarına hakli ve masum kılıflar bulma lutfen.. Kendine ve ailene deger ver biraz.. Sizin ailenize damat olmak icin gelmeli gelen; adam etme, hizaya sokma gibi bi haddi/hakki yok..

Takıntı bu bendeki onunla aram iyi olsun diye herseyi yaptım. Aman aramız bozulmasın diye. Keşke en başında güzelce konusup anlatsaydım ona yalan söylemek zorunda kalıcak kadar korkmasaydım. Şimdi oda beni tehtid ediyor sende bana olan güvenini yitirceksin aynı benim gibi hissedeceksin diye.
Insan en yakinim demesi gereken esinden bu kadar korkar mi arkadasim, normal mi? Elbette degil.. Sen de biliyorsun.. Tehditlere bak tehditlere.. Bak hiçbir şey bosuna degildir, buraya yazmanda ne hikmet vardır bilemezsin.. Rabbim buraya yonlendirdi seni.. Bu kadar kadin agiz birliği ediyor birbirinden habersizce.. Kimi kendi yasamis, kimi cevresinde gormus duymus, kimi de insan psikolojisini cozmus..
Hayatin ve kisiligin bu kadar mi kiymetsiz ki, mutlu olmak icin binbir hayalle bi yola girdiğin insan hayati zindan edecek sana?

Adam normal degil.. Ne yapsan baska sey bulacak gibi geliyor bana.. Su sayfalarca yorumu yeniden oku olur mu? Inan bosanmak cok cok zor bi surec; bizzat yasadim.. Duzelir diye devam edip buraya yeniden konu acan "evlendim, cocugum oldu, daha beter oldu, bosanmayi dusunuyorum" diyen cok uye de var ne yazik ki.. Ki onlara da yazilip cizilmis boyle bi dolu.. Kader boyutu var isin elbet ama insan yol ayrimlarini kendi cüzi iradesiyle seçiyor.. Allah akil fikir vermis..
Ama bile bile lades deyip sonra bosanmak ve kendini suclamak daha agir olur, Allah korusun..

Hadsiz kendini dev aynasinda görüyor sanirim... kimmis oda yengenle konusmani engellicek. Terbiyesizlik diz boyu. Aynisini sende yap. Onla konusmican bunla konusmican diye kisitla egerki bir ise yaramazsa. Kac kurtul

görüştüğün halde görüşmüyorum demen ayrı problem.
onun sana müdahale etmesi ayrı problem.
bilmem ki ne desem..
ne desek boş çözüm öneremeyeceğim.

Konu sahibi aklınız,beyniniz,kendi doğrularınız nerede?bu adam bunları da mı aldı?

yapmayın böyle erkeğin eline ipleri vermeyin az dik olun ezdirmeyin kendinizi ölüyom bitiyom ne sen tek başına ölsen bitsen ne fayda olan kendine bu ilişkide 5 sene mücadele eden senmişin gibi geldi yoksa ortada nefret edilcek kadar bir yalan yok eşin çok abartmış sen böyle yalvarmaya devam ettikçe eşinden daha çok çekersin yakında ailenlede görüştürmez seni

Bana saygi duymuyor diyorsun kendimi bu yola adadim diyorsun.
Niye kendini bu kadar degersiz ve onemsiz konuma sokuyorsun ki.
Biraz dik dur.salya sumuk aglamaya ne luzum var.
Sen yengemden hoslanmayabilirsin bende hoslanmayabilirim ama dusmanim degil ve arada abim var tabi ki diyalogum olacak.bu kadar bir sey.

Karşındakını ilah gibi görmekten vazgecersen senın ıçın en ıyısı olucak. Karsındakı mukemmel bir insan asla değil. Bu kadar ağlıcak yıprancak bir durum yok. Bi tuafsınz gercekten. Ve bence boşan , şimdiden böyleyse.

Sana kendini surekli suclu hissettirdigi icin bu kadar korkuyorsun ayrilmaktan.. Adam kendini oyle bi hakli görüyor ki, belki de sen de artik onu hep oyle görüyor ve boyun egiyorsun.. Ayrilirsam pisman olurum diyorsun.. Yapma

Evet geçti ama vazgecmemem için hiç bir neden değil o ben alısmıslıgım ve duygularım yüzünden bu haldeyim
Kesınlıkle alıskanlık değil bu , senın kı hastalık boyutuna gecmış saplantılı bir durum. Lütfen bir doktora git ve ayrıl bu ınsandan.

Kim ne derse doğru bende kendime dışardan baktığımda ne kadar aciz bir insan oldugumu görüyorum. Nasıl kendimi bu hale düşürdüm, nasıl bu duruma kadar geldim bilmiyorum. İçimde ki korkuyu yemiyorum. Tedaviye ihtiyacım var sadece bunu biliyorum. Anlatmadığım o kadar olay varki daha dışardan bakınca daha da üzülüyorum kendime. Bu suçluluk duygusunu öyle bir işlemiş ki bana kendimi dünyanın en kötü insanı ilan ediyorum hemen çabalamaya başlıyorum. Sanki Dünyam onun üstüne kurulu ve bı pürüz olduğunda herşeyi bütün hayatımı mahfediyorum. Okumadığımı cahil olduğumu söyleyenler olmuş türkçemin iyi olmadığını. Ben dün buraya öyle bir halde yazdım ki inanın imla kurallarını hatırlayacak halim yoktu. En son bir kaç olayımızdan sonra okumaya karar verdim. Uzaklasıcam biraz herşeyi oluruna bırakıcam . Burda yazılanlar bana tokat gibi geldi gerçekler olarak. Herkese teşekkür ederim.

Bir de dugun olmus olsaydı, ayni eve girmiş olsaydiniz belki daha zordu bitirmek, belki kolayca diyemezdik bunu ama su an yol cok yakin ve yol yakinken donmek daha kolay Allah in izniyle..

Back
X