E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
nısanlmla kavga ettık ve ağlattı benısenağlama once hep alttn alan kavga etmemek ıcın ugrasan kısı gıttı kavga etmeye calısır gıbı bı halı vardı hep benı sucladı gecmısten bahsedıp duruyr bundan dolayı sınırlenıyrm buna dayanamıyorum arkadslr gecmıs gecmıstır bahsetmenın alemı varmı sımdınapacam bılmıyorum bır kac gun telımı acmaycm konusmaycm anlasın tavır yaptıgımı.ıs cıddıye bınmeden boyle degıldı ne ısı olursa arardı bır suru sey sımdı cıddıye bınınce degıstı napacam bılmıyorum degerımı anlamasını ıstıyrm sızce napmam lazımsenağlama
gecmıste olan bısı yoktu yanı bence yoktu ben dershaneye gıdıyordum unıversıte sınavı ıcın ve ders calısmak zorunda oldugum ıcın arayamıyordum o arıyordu hep bende soyluyordum musaıt degılım dıye anlatıyordum ve bı sekılde tartısıyorduk ve o alttan alıyordu ertesı gunu arayan oluyordu sımdı ıs cıddıye bınınce bunları basıma kakıyor sen bole bole yapıyordun seklınde bende soyluyordum ders calsıyordum stres vardı falan sekılınde anlatıyordum olan bu yanı bunları da hep gundeme getırmesı sende gecen sene boyleydın falan demesı o benım sınırımı bozann arkadslr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?