Kötüyüm:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
nısanlmla kavga ettık ve ağlattı benısenağlama once hep alttn alan kavga etmemek ıcın ugrasan kısı gıttı kavga etmeye calısır gıbı bı halı vardı hep benı sucladı gecmısten bahsedıp duruyr bundan dolayı sınırlenıyrm buna dayanamıyorum arkadslr gecmıs gecmıstır bahsetmenın alemı varmı sımdı:( napacam bılmıyorum bır kac gun telımı acmaycm konusmaycm anlasın tavır yaptıgımı.ıs cıddıye bınmeden boyle degıldı ne ısı olursa arardı bır suru sey sımdı cıddıye bınınce degıstı napacam bılmıyorum degerımı anlamasını ıstıyrm sızce napmam lazımsenağlama

Tavır yaptığını anlaması için niye telini falan açmıyormuşsunki? Niye onun anlamasını bekliyorsun? Bunlar ilk sevgili dönemlerinde olur. Siz nişanlısınız, beraber bir yola çıkmışsınız . O yüzden al karşına güzel güzel konuş. Bunlardan bunlardan alınıyorum kırılıyorum üzülüyorum de. Bas damarına. Onun yaptıklarını yerme ama senin onun yaptığı davranışlardan nasıl etkilendiğini anlat sadece. İletişim her zaman herşekilde işi uzatmadan çözer. Hem erkek bu direkt konuşmadan anlamaz şekerim hiçbişeyi. Gözüne gözüne sokacaksın öyle tavır yapıp da anlamasını beklersen ohoooooo

telini açmaman çok çocukça nişanlısınız siz iş ciddiye binmiş evliliğin eşiğindesiniz. herşeyi oturup konuşmanız ve herşeyi bi sonuca bağlanamanız lasım. sor bakalım senle ilgili bi problemimi varmış yoksa sen mi olayları çok büyütüosun bi anla önce.

telefonunu kapatınca ne ocak evi aramicakmı yada gelmicekmi?? benc eadam akıllı iki yetişkin bireyler gibi karşılıklı oturup konuşmalısınız çözülene kadar...

nişandan sonramı değişti cnm.genelde evlenene kadar beklerler ama seniniki bekleyemedi evliliğe kadar.sahiplenme ve artık benim duyguları bu hale getirmiş olabilir onu.herşey bir yana nişanın amacı gençlerin birbirini daha yakından tanımaları.varsa ters giden birşeyler.iş iyice ciddiye binmeden çok iyi düşün taşın.kavgacı bir insanla ömür geçmez.aslı buysa tabi.onu en iyi sen tanıyorsun

konustum arkdslr boyle yapınca uzuluyrm merk edıyrm senı dedım yapmaycm dedı ama tekrar aynı sey cok umursamaz davranıyor boyle degısmesıne katlanamıyrm ben oncekı adama asıgım benı cokıhmal edıyrsn dıyrm cok yogunm ıslerımı bılıyrsn dıyor tamam dedım gundz aramıyrm ısın olmassa sen ararsın dedım neyse onu gectım aksam da o kadr ılgılenmıyor yorgunum anla dıyor ee ne anladık bu ısten hıc tavız vermıyor kendınden

geçmişte noldu ki? neden bu kadar üstünde duruyor?

yinede aranızda anlaşmaya bakın...

aslında nişanlılık devresi güzel bir devredir herşey açık ve net olmalı gizli birşey kalmamalı iki taraftada bu devrede yaşananlara göre evliliğe daha sağlıklı bakabilirsiniz...

hakkınızda hayırlısı olsun...

adam delimi niye sürekli kavga etmek istesin.sen de adamı kızdırıyor olmayasın hiç?bizde hep naz hep bir ilgi isteği.. nedense hep suçlu erkekler.:delphin:
o olduğundan farklı davranıyor diyosun demekki adamın bir sıkıntısı var. sakince onla konuşmayı dene sende.hem evlilik yakınsa olur böyle stres sıkıntı ondandır belki.
öyle ağlayıp ümitsizliğe düşeceğine biraz mücadeleci ol :mymeka:

Ya erkekler böyle oluyor bi süre sonra üzülme.Bizim gibi konuşmayı sevmezler,telefonda konuşmayı sevmezler vs...Nişanlanmadan önce ilk zamanlar biz 4-5 saat telefonla konuşurduk.Şimdi nerdeee 4-5 dk anca.Bunu söylediğim zaman bir sorun olmadığını söylüyor.Sanırım aşk bitince böyle oluyor.İlk heves,ilk heyecan geçiyor...Ama saygı varsa sevgi hiç bitmiyor.Bende uzun bi süre kafama taktım...Sevmediğinden değil yoksa nişanlanır mıydınız? Ama belki sorunu vardır söyleyemediği konuşmalısın.Çok şey bekleme malesef hayat böyle.Belki çok şey bekledğin için hayal kırıklığı oldu ha ?

Selam hemşerim,
Bazı erkekler iş ciddiye binince değişiyorlar, özgürlüklerinin bitttiğini ve klasik evliliğe adım atacağının psikolojisi onları bu duruma sürüklüyor, çevremde bi çok insan var nişanlandıktan sonra değişen.Bence senin yapacağın tek şey onu umursamıyormuş havası vermektir ve asla üstüne gitme, onsuzda pekala mutlu olacağını hisssettir. Aslında çokda şaşırmıyorum, tipik Konyalı erkeği işde, hergün nelerini görüyorum.

nısanlmla kavga ettık ve ağlattı benısenağlama once hep alttn alan kavga etmemek ıcın ugrasan kısı gıttı kavga etmeye calısır gıbı bı halı vardı hep benı sucladı gecmısten bahsedıp duruyr bundan dolayı sınırlenıyrm buna dayanamıyorum arkadslr gecmıs gecmıstır bahsetmenın alemı varmı sımdı:( napacam bılmıyorum bır kac gun telımı acmaycm konusmaycm anlasın tavır yaptıgımı.ıs cıddıye bınmeden boyle degıldı ne ısı olursa arardı bır suru sey sımdı cıddıye bınınce degıstı napacam bılmıyorum degerımı anlamasını ıstıyrm sızce napmam lazımsenağlama

Öncelikle butür sesli harflri yutarak yazılan yazılara sinir olduğumu belirtmeliyim.İki tuşa fazla basıcaksın alt tarafı niye bozuyoruz ki türkçemizi.

Daha sonra diyorsun ki daha önce kavga etmemek için uğraşan hep alttan alan nişanlım gitti sanki hep kavga etmeye çalışıyor. Acaba canına tak etmiş olabilir mi. Baktı ki alttan aldıkça sen kaprislerine devam ediyosun. O da artık yeter dedi ve gereken yerlerde tepkisini koymaya başladı. Ve sen bunu sürekli kavga çıkarmak olarak algılıyorsun.

Hep seni suçluyor, sürekli geçmişten bahsediyor ve sen buna sinirleniyorsun. Peki bu geçmiş nasıl bir geçmiş, konuşulmasına kızdığına göre senin geçmişte bazı hataların olmuş. Bunlar gündeme geldikçe sinirleniyorsun. Geçmiş geçmiştir ama geçmişteki problemleri çözüp kafanı rahatlatırsan geçmişte kalır yoksa hep kafasını kurcalar insanın.
Tavır yapmak için telimi kapatıcam diyosun. Bu çok çocukça bişey, belki nişanlın da sana tavırlı ve tavırlı olduğunu anlaman için de fazla konuşmuyor, fazla aramıyor ve fazla ilgilenmiyor. Olamazmı???
Bence sorunlarınızı ancak konuşarak halledebilirsiniz.

Sardunya34 biçok konuda fikirlerimiz tıpatıp aynı ne hoş....

hep alttan alan kısı lafına bende takıldım arkadasım
aslında bu alttan alma kavramı karsılıklı olmalı sevgılın senı her seferınde alttan aldıysa sende yaptıgın hataların farkına varamamısındır suandada bu durumlar sevgılınde bırıkıp patlak vermıs bellıkı
sevgılınızın rahatsız oldugu durumları oturup guzelce konusun canım

gecmıste olan bısı yoktu yanı bence yoktu ben dershaneye gıdıyordum unıversıte sınavı ıcın ve ders calısmak zorunda oldugum ıcın arayamıyordum o arıyordu hep bende soyluyordum musaıt degılım dıye anlatıyordum ve bı sekılde tartısıyorduk ve o alttan alıyordu ertesı gunu arayan oluyordu sımdı ıs cıddıye bınınce bunları basıma kakıyor sen bole bole yapıyordun seklınde bende soyluyordum ders calsıyordum stres vardı falan sekılınde anlatıyordum olan bu yanı bunları da hep gundeme getırmesı sende gecen sene boyleydın falan demesı o benım sınırımı bozann arkadslr.

gecmıste olan bısı yoktu yanı bence yoktu ben dershaneye gıdıyordum unıversıte sınavı ıcın ve ders calısmak zorunda oldugum ıcın arayamıyordum o arıyordu hep bende soyluyordum musaıt degılım dıye anlatıyordum ve bı sekılde tartısıyorduk ve o alttan alıyordu ertesı gunu arayan oluyordu sımdı ıs cıddıye bınınce bunları basıma kakıyor sen bole bole yapıyordun seklınde bende soyluyordum ders calsıyordum stres vardı falan sekılınde anlatıyordum olan bu yanı bunları da hep gundeme getırmesı sende gecen sene boyleydın falan demesı o benım sınırımı bozann arkadslr.

Anlattıkların çok çocukça bence. Ama önce sen benim saçımı çektin, ama ama sende bana salak dedin. Diye kavga eden 3 yaşındaki anaokulu çocukları gibi ne bu böyle.

İşleri bu aralar yoğun olabilir. Sen de yoğunlukta niye aramıyosun niye ilgilenmiyosun diyosan o da saa çok normal olarak geçen sene sende böyleydin diyerek kaprisinin ne kadar yersiz olduğunu söylemeye çalışmış...

Ama dediğim gibi çok cocukça kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ikinizde evlilik olgunluğuna erişmiş gibi görünmüyorsunuz.

aksam konusalım dedım ıyıce kafasındakı soru ısaretlerı varsa onları gıdermek ıcın boyle olmayack dedım gecmısten her bahsettıgınde huzurumuz kacack dedım bakalım ne olacak her seyı konusmak ıstıyorum tek caresı bu evlenmeden halletmek lazım sonrası cok kotu olur hayırlısı.saolun yorumlarınız ıcın arkadaslr:(

Demekki erkeklerin hepsi aynı topusunun suyuna turp suyu sıkim

canım bu geçmişte olan ne ?eski sevgilin falan mı? eğer böyle bişeyse bunları takan adam evlenincede takıcaktır. unutmaya çalıştığın herşeyi hergün ısıtıp önüne koyar.
hakkatten nedir bu geçmiş mevzusu ? ne olduğunu bilmeden burda kimse sana sen haklısın aman o haksız diyip seni rahatlatamaz. kendini rahatlatmak istiyosan sorunun ne olduğuna emin ol adamı anlamaya çalış kendi özeleştirini yap.iletişim kurmaya çalış. baktın yine olmuyor demekki yanlış yoldasın ...

bu şimdiden böyle yapıyosa evlenince düşünemiyorum canım..=/

Ay bende birsey var sandim ya...geçmiste yasananlar falan dedin de..
hey allahim...iyide..ne var bunda ? bende derim esime, zamaninda hep msj atardin, eskiden boyle degildin, diye satasiriz birbirimize...e ne var ki ?
anlayamadim...
yani nisanli olarak artik bazi sorumluklar aldiniz, karsi karsiya oturun...konusun...
eger iyi gitmeyen birseyler varsa, halletmeye çalisin
yanliz ne yapin ne edin evlenmeden once halledin...evlilik bin kat daha sorumluluk isteyen bir adimdir.

Back
X