kotuyum

melek ozgur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
344
68
28
33
Slm arkadaslar yeni dogan bir aylik bebegimi banyo yaptirirken yuksekten dolu sampuan sisesi bebegimin basina dustu bebegim korktu agladi bende cok korkuyorum bisey olur diye benim gibi bi durum yasayan varmi moralim hic yok cok korkuyorumm

Slm arkadaslar yeni dogan bir aylik bebegimi banyo yaptirirken yuksekten dolu sampuan sisesi bebegimin basina dustu bebegim korktu agladi bende cok korkuyorum bisey olur diye benim gibi bi durum yasayan varmi moralim hic yok cok korkuyorumm

Oyyyy kıyamam nasıl korkmuşsunuzdur. İnsanlık hali, kaza oluyor üzme kendini ama kafasında şişlik falan var mı? Deneyimli anneler daha iyi bilir tabi ama ben olsam bir acile gidip sorardım en azından

Sert değildir de şampuan şişesi ağır işte Korkusu da cabası bi de daha küçük ya kafatası da hassastır Doktora bi göster ağlaması durmazsa

Ağırlığı fazla ya da az olsun farketmez, fizik kurallarına gore yukardan düşen bir cisim ivme kazanacağı için ağırlığından çok daha fazla bir etki yaratcaktir.

Herneyse, bebeğinizin kafasında bir şişlik/morluk var mi bir bakın. Bende beş gün önce banyoda kafayı cok fena carptim, bise olmadı tabi. Ama kocaman insanım, tehlikeyi de az çok bildigim icin kontrol ettim kendimi. Tabi burda söz konusu bir bebek hem de bir buçuk aylik, derdini size anlatamayacagina gore size doktor yolu gözükür. Gecmis olsun insallah bir şeyi yoktur bebisinizin.

Canım doktora götürmende fayda var çünkü kafatası çok hassas hem için rahat eder ins hiç bir sorun çıkmaz çok geçmiş olsun

Canim cok geçmiş olsun. Bebeğin cok minik ve başının ustu henuz yumuşak.
Doktor görsün mutlaka.

Hicbisey olmaz rahat ol canim.ama korkunun geçmesi ve tedbir amaçlı doktora götür bi an önce.Sende rahatlamış olursun hem

Hicbisey olmaz rahat ol canim.ama korkunun geçmesi ve tedbir amaçlı doktora götür bi an önce.Sende rahatlamış olursun hem
Insallah canim insallah bisey olmaz doktora goturdum kusunca cok uyuyunca sut icmezse tekrar getir dedi cook korkuyom bebegime bisey olacak diye

Doktora goturdum cok aglarsa yada kusarsa cok uyursa sut icmezse getir dedi icim hic rahat degil

Doktora goturdum cok aglarsa yada kusarsa cok uyursa sut icmezse getir dedi icim hic rahat degil
Yok aklınıza kötü birşey getirmeyin pozitif olmaya çalışın. Diyorum ya ben çok fena kafayı carptim dedim kesin beyin kanaması gecircem karpuz olsa ayrılırdı çünkü gerçi burda söz konusu bir bebek peki olayın üzerinden ne kadar geçti?

Bes saat oldu canim simdi uyuyor daha zavvalim cok korktu oda agladi hemen benimde moralim cok bozuldu kaynanam olmazsaydi bende aglardimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…