- 18 Haziran 2015
- 344
- 68
- 28
- 33
- Konu Sahibi melek ozgur
-
Slm arkadaslar yeni dogan bir aylik bebegimi banyo yaptirirken yuksekten dolu sampuan sisesi bebegimin basina dustu bebegim korktu agladi bende cok korkuyorum bisey olur diye benim gibi bi durum yasayan varmi moralim hic yok cok korkuyorumm
Canım doktora götürmende fayda var çünkü kafatası çok hassas hem için rahat eder ins hiç bir sorun çıkmaz çok geçmiş olsunSlm arkadaslar yeni dogan bir aylik bebegimi banyo yaptirirken yuksekten dolu sampuan sisesi bebegimin basina dustu bebegim korktu agladi bende cok korkuyorum bisey olur diye benim gibi bi durum yasayan varmi moralim hic yok cok korkuyorumm
250ml di doktora goturdum kusunca yada sut icmeyin cok uyudugunda tekrar getir dedi icim hic rahat degilAğırlıği fazlamiydi? Tabi doktora goturmende fayda var
Insallah canim insallah bisey olmaz doktora goturdum kusunca cok uyuyunca sut icmezse tekrar getir dedi cook korkuyom bebegime bisey olacak diyeHicbisey olmaz rahat ol canim.ama korkunun geçmesi ve tedbir amaçlı doktora götür bi an önce.Sende rahatlamış olursun hem
Goturdum cok uyuyunca kusunca sut icmeyince getir dedi cok korkuyom bisey olacak diye insallah bisey olmazCanim cok geçmiş olsun. Bebeğin cok minik ve başının ustu henuz yumuşak.
Doktor görsün mutlaka.
Doktora goturdum cok aglarsa yada kusarsa cok uyursa sut icmezse getir dedi icim hic rahat degilAğırlığı fazla ya da az olsun farketmez, fizik kurallarına gore yukardan düşen bir cisim ivme kazanacağı için ağırlığından çok daha fazla bir etki yaratcaktir.
Herneyse, bebeğinizin kafasında bir şişlik/morluk var mi bir bakın. Bende beş gün önce banyoda kafayı cok fena carptim, bise olmadı tabi. Ama kocaman insanım, tehlikeyi de az çok bildigim icin kontrol ettim kendimi. Tabi burda söz konusu bir bebek hem de bir buçuk aylik, derdini size anlatamayacagina gore size doktor yolu gözükür. Gecmis olsun insallah bir şeyi yoktur bebisinizin.
Yok aklınıza kötü birşey getirmeyin pozitif olmaya çalışın. Diyorum ya ben çok fena kafayı carptim dedim kesin beyin kanaması gecircem karpuz olsa ayrılırdı çünküDoktora goturdum cok aglarsa yada kusarsa cok uyursa sut icmezse getir dedi icim hic rahat degil
Bes saat oldu canim simdi uyuyor daha zavvalim cok korktu oda agladi hemen benimde moralim cok bozuldu kaynanam olmazsaydi bende aglardimmYok aklınıza kötü birşey getirmeyin pozitif olmaya çalışın. Diyorum ya ben çok fena kafayı carptim dedim kesin beyin kanaması gecircem karpuz olsa ayrılırdı çünkügerçi burda söz konusu bir bebek peki olayın üzerinden ne kadar geçti?
Canim valla suan uyuyor emzirdim sutude icti insallah bisey olamzya cok korkuyorum bundan oncede iki bebegimi kaybettim bunada bisey olamz insCanım doktorun soylediklerinden herhangi birisi oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?