Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kova burcu ile ilgili ne söylersiniz

Kova burcu olunca noluyor ki ?
Ben de kova burcuyum ama anlamıyorum burçtan falan

Çok çok yakın bi akrabam kova erkeği.
Son derece ilgisiz,umursamaz bekar hayatından kopamayan,duygusallik sıfır,
romantizm uzaktan bakarsın oo bu adam karısına ne romantiktir ne ilgilidir dersin ama yakından hiç öyle olmadığını gorursun.
Tabiki her burc aynı karakter olacak diye bisey yok.

Yaaa:/

Kova erkegini bilmem ama kadini esprili, pratik zejaya sahip , olaylar karisinda rahat davvranan, kiskanmayan , durust yalani sevmeyen, kendini begenmis, ozguveni yapan yapmis tiplerdirr

Nokta atisi tebrik ederim
Bir insan herseye mi karisir her bir konuda fikri olur mu yaaa, oluyor istee..

Yaratıcı ve zeki olurlar.
Gerçekten sinirlenip kafaya taktıklarında seninle ilgili bir şeyi akıllıca planlar yapabilirler intikam duygusuyla.
Ama huyuna suyuna git melek olurlar.

Bilmiyorum birkaç kova var çevremde
Hepsinde gördüğüm ortak noktalar bu

Sakın diyorum Çevreme ve tecrübeme dayanarak diyorum ki bu burç erkeğinden çok iyi arkadaş olur ama sevgili olmaz Çok şıpsevdi bir burç aşırı ben bilirimci (gerçekten çok zeki olurlar ama), ukala, çok inatçı, ilgisiz ama ilgi bekleyen, nazlı, pohpohlanmayı seven, fiziki olarak pek cesur olmayan ama öyleymiş gibi davranmaya çalışan ( gücünün yettiğine pek cesur oluyorlar nedense ) kıskanç ve maço bir tip olmadıkları halde öyleymiş gibi rol kesmeler çok fazladır vs. Astrologla haşır neşir olan bir ablayla karşılaşmıştım kova burcuyla sevgiliyken. Kova burcu erkeği nasıl olur diye sorduğumda en gereksiz burç erkeği demişti bayağı yüzünü ekşiterek.Valla çok doğru söylediğini şimdi anlıyorum

Yapma yaa:)

Eşim kova .Kibar ,özel günleri unutmaz, hafızası çook iyi, dost canlısı(fazlaca) paylaşımcı veeee hayalperesttir.Bu arada ablam ve en yakın iki arkadaşım ve babam da kova.Ben boğa burcuyum ama hep kovalarla beraberim. Kızım da erken doğmasaydı kova olacaktı.

benim koca kova. Valla az cins degildir kendisi ama ilgisi coktur. Bebekmisim gibi ilgilenir benle. Cok vicdanli ve merhametlidir oyle kolay kolay kiyamaz. Akillidir falan filan. Bir de bunlarin yaninda her seyi en iyi bilendir. Her zaman en hakli olandir. Aile ortamlarinda soguktur ve icine kapaniktir.

Gece gece iyi denk geldi bu soru. :)) 9.5 yillik sevgilim ve son 9 aylik nisanlim olur kendisi bir kova erkeği. Sayiyorum
*Eli cok aciktir sevdiğine karsi asla cimri degildir .Paraya duskun degil yeri geldimi cok guzel harcamasini bilir.
*Hediye almayi cok sever. Ozel gunleri sevmez asla hemde. Ama durup dururken hediyelere bogar ust uste.
*Merhametli ve vicdanlidir. Birseyi isteyince elinde varsa verir.Karşısındakini mutlu etmeyi sever.
*Dili tatlidir insani kandirmayi bilir.
*Sevdigini kiskanir yeterli derecede ama bazen hastalik derecesine de getirebilir.
*Yalan soyler cok sıkıştığında muhtesem senaryolar yazabilir.
*Borc aldığında oder ancak durtmek gerek arada bir . ama eninde sonunda oder :))
*Sorumsuzluk var birazcik ama o da ertelenebilecek islerde gittigi yere kadar erteler.
*Arkadaslarina ve ailesine düşkündür.
*Kisisel bakimina dikkat eder.
*Cocuklari sever
*Özgürlüğünun kisitlanmasini sevmez ozellikle is alaninda . kendi isi olsun kimse ona emir vermesin ister.
*simartilmayi ve simartmayi sever
Aklima gelenler bunlar :))

Teşekkür ederim:))

Benimki kova 6.yıla girdik..
Şuan sevgilimden soğudum resmen

Benimki kova 6.yıla girdik..
Şuan sevgilimden soğudum resmen
Hahahahha Öncelikle Maşallah diyorum ve o kova olsa duramazdı diyorum ya yükselen etkisi olabilir diyorum Şaka bir yana hepsi aynı olacak diye birşey yok sanırım, siz iyisiniz

Hahahahha Öncelikle Maşallah diyorum ve o kova olsa duramazdı diyorum ya yükselen etkisi olabilir diyorum Şaka bir yana hepsi aynı olacak diye birşey yok sanırım, siz iyisiniz
Valla yükseleni ne bilmiyorum yaa
Çok aşırı değil ama burçlarla fln ilgiliymdir, öyle hiç inanmayanlardan değilim..
Yalnız söylediklerinizde hiç doğruluk payı yok diyemicem Saolun bu arada..
Yükselenini bi sorayım ben

Bir de ben akrep burcuyum kim kime dayanıyor bilemedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…