Mübarek olsun arkadaşlar...İş bitmiştir.Adamı bir hafta sonra aradım."ALO" dedim,suratıma telefonu şak,kapattı.Sonra tekrar aradım "aradığınız kişiye ulaşılamıyor"...vs....Oh kurtuldum diyorum.Allah iyilerle karışatırsın!bayanssulusmile
şimdimi bitti yani sen o kadar sey yaptın onun sehrine gittin gelmedi aradın acmadı şimdi bunu yaptı diyemi bitti bence suanda seninki sadece üzüntü şoku bu kadar rahat olmana sasırdım ve bence onunda hayatında biri var
bence hediyeleri poşete doldur fotosunu cek sonrada cöpe at o zamanda cek msn ine at sana deger vermiyorum anlamına gelir delirir
Hayır sakın çöpe attığın hediyelerinin fotosunu çekip gönderme.Ona önem vermiş olduğunu düşünür.Hem kendini birşey sanar,hem de seviyesizlik olarak değerlendirir.Zaten bu konuda nanemolla birine benziyor.Adresine postala..Bak üzüldüğüne bile değmeyen bir insanmış.Sen okadar değer vermiştin oysaki..Arkadan iş çeviren biriyle karşılaştığında anlar umarım, nanemollalık nasıl oluyormuş..
evet kızlar...postaladım.bana aldığı bütün hediyeleri verdiği doğumgünü notu,sakladığım herşeyi yolladım.çöpe vs atıp foto çek uğraş buna değmez.bende senin gibi düşünüyorum.facetende engelledim.alakam kalmadı artık.
Bir pire için yorgan yakacak burç varsa o da kova burcudur herhalde. Bir kova burcu insanı da benim mesela, minicik bir sözden kıl kapıp her şeyi bitirebilirim geri dönüşü olmaksızın. Arkadaş da kendisine gösterilen tepkiyi epey kafaya takmış ve noktayı koymuş. Kova insanı kendinden asla ödün vermez, karşısındakini yoran bir karakterdedir. Özürler, bahaneler, nedenler bu insanlara vız gelir tırıs gider. bitmişse bitmiştir yani, bence hiiiç üstüne gitmeyin daha fazla üzülürsünüz çünkü.
Bir pire için yorgan yakacak burç varsa o da kova burcudur herhalde. Bir kova burcu insanı da benim mesela, minicik bir sözden kıl kapıp her şeyi bitirebilirim geri dönüşü olmaksızın. Arkadaş da kendisine gösterilen tepkiyi epey kafaya takmış ve noktayı koymuş. Kova insanı kendinden asla ödün vermez, karşısındakini yoran bir karakterdedir. Özürler, bahaneler, nedenler bu insanlara vız gelir tırıs gider. bitmişse bitmiştir yani, bence hiiiç üstüne gitmeyin daha fazla üzülürsünüz çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?