Kova burcu kendisi. Beni şok etti. Birden bitirdi.

Demek ki kararsız...O yüzden ısrar etmemle daha çok geri çekilmiş olabilir,yani benim sevgime güvenerek...nasıl olsa ısrara devam ederim ve o da onu bırakma korkumdan kurtulmuş olacaktı belki de...o senden ayrılmak istiyorum dediği gün bile facebooktan silmemişti beni.sadece ilişkisi var kısmını silmişti.yani ben üstüne gidince ordanda sildi,telleri de kapattı.Şu an açıkçası tabi acım taze,ama zaman içersinde ben hem ayrılığa alışacağım hem de daha mantıklı düşünmeye başlayacağım.Belki de tamamen bırakırım.Çünkü dediğiniz gibi bu tarz basit bir olayı bu kadar büyütmesi çok yanlış.Ben hatalı bile olsam ani kararlar alması ve karşı tarafı dinlememesi tekrar konuşmaması daha zorlaştırıyor herşeyi.Beni düşündürdü.Evlilik ciddi bir meseledir,kendi korkuları veya endişeleri uğruna beni de yıprattı,süründürdü...Bunları elbette düşünüyorum.Ama o pişman olur ben biliyorum.Çok güzel anlaşıyor ve vakit geçirmiştik çünkü.Birdaha hem bu kadar mantığına hem de kalbine hitap edecek birini bulması zor.kendisi zaten 31 yaşında.bu yaşlarda zor oluyor beğenmek sevmek...

İnanmadığı bir şeyi kessen kabul etmez.?...anlamadım.Birde ben onun beni sevdiğini düşünüyorum.O dediğim gibi sinirle ani karar verdi ama zaman içinde anlayacak sevgisini.Kendim öyle değerlendiriyorum.:sinifsinif:

Bence onun sevgisini değil, kendini düşünmelisin..onun bu davranışının altında bencilce bir sebebi vardır..bu şekilde giden birinin başka bir açıklaması olamaz..

Answerr,

Bazen en küçük hareket, bir söz bile insanları birbirinden soğutmaya yetebiliyor. Eğer hayatında başka biri olmadığına bu kadar eminsen, sebep soğumadır diye düşünüyorum, sinir veya öç almak değil. Daha ilişkiniz çok yeniymiş. Belli bir süre sonra belki bu duygu geçecektir. Seninle geçirdiği zamanları özleyip geri dönebilir, ama özlemeyebilir de. Bence daha fazla üzerine gitme, uzun süre sonra da olsa arama. Çünkü bu onu daha çok uzaklaştırabilir diye düşünüyorum

kova burcu içinde çok tutar..ama hep uygun anı bekler..
bir anda tüm sıkıntısını sorunlarını kırgınlıklarını yansıtmaz..
fakat bir anlık bir meselede hemen bunları patır patır döker..
ve kendisine göre çok sebebi olduğundan karşısındakini
kendsini anlamıyor gözüyle görür ve haklılığını sonuna kadar destekler..
kolay kolay geri adım atmaz.. ama merhametlidir..
sorun şu ki aynı zamanda inat ve gururun hat safhada olduğu bir burctur..
ne olursa olsun gönlünü almaya çalışın..çünkü aradan aylar bile geçse
sevse bile delice adımı hep sizden bekler..asla gururunu kırmaz..en kötü huyudur..
acı çekse de pişman olsada sabır abidesidir aynı zamanda..
duygularına yenilmez..mantığını herşeyin üstünde tutar..
be sebeplerden dolayı diyebilirim ki..içine dokunan çok şey olmuş
öfkeyle kalkıp herzamanki burcu gibi zararla oturmuş olabilir..
ama bunu hiç kabul etmeyecektir..arayı düzeltin bakın eskisinden
daha çok seven daha çok korkan olacaktır..
sadece ilki siz yapın..yoksa seneler geçse inadından kımıldamaz yerinden..

kova burcu erkelerı bence hepsıde ölmelıler :jeyyar: şaka bı yana gercekten zor bı erkek tıpıdır benımde basıma gelmıstı senı cok ıyı anlıyorum şekerım sen hıcbır sekılde arayıp sorma o isterse sana döner zaten istemiyorsa onun bu kararından hıcbırsey donduremeyecektır benım sana kesın tavsıyem uzak dur asıl o ararsa sen hıcbır sekılde bırdaha onunla gorusme cunku bu yaptıkları ömur boyu devam edecektır benden sölemesı hihoyyyt

eğer gercekten seviyorsa bu önerileriniz hiçbir işe yaramaycaktır gercekten..
kova kadınını da erkeğini de çok iyi tanırım benzerler birbirlerine..
inada inat hiçbirşeyi çözmez..zaten ilk adımı atan kendi olduğunda karsısındaki
buna değer vermez dönmezse ben elimden geleni yaptım der en azından yıllarca keskelerle uğrasmaz..diğer türlü acaba şöyle mi yapsaydımlarla mahveder bence kendini..
gurur iyi birşey değil..ve bu şekilde onurundan haysiyetinden birşey de kaybetmez..
en fazla nezaketini mütevaziliğini gösteriri..ezik duruma düşmez yani tutumunda abartı sergilemedikten sonra..kadın herzaman daha olgun daha aklı basında hareket etmeli..
erkekler de bunu ister aman bananeci tavır kendisidir..kendi gibisini de istemz..

Senin dediklerine katılıyorum.Benim de tahminlerim bu yönde...Adam sevse de gururundan dönmeyebilir,ve ben kırdım onu.Zaten çok hatalıyım.Bir de dönmesini ilk onun aramasını beklemek zor...Hem de gururlu inat diyorsun.Sakinleşince bir hafta sonra arayıp konuşayım diyorum.Zaten o zaman seviyorsa esnek davranacaktır.Sinirle ani karar verdiği için Ve ben kırdığım için yine de son kez de olsa arayıp ayrıntılı konuşayım diyorum.:dilcikar:

çok doğru bir karar olur bence..iki taraf kaybedeceğine tek bir taraf kaybetsin ya da ikiniz de kazanın..yapacaığınız en makul tavır da budur bence..bir hafta ara verin ve sonrasında sakin bir şekilde durumunuzu izah edin..öfke ile ne siz onu ne de o sizi anlamıstır emin olun..
sonrasında aklı selim bir karara varmış olursunuz en azından kırgınlıklar kalmamış olur..
şu durumda kaybedeceğiniz hiçbirşey yok..
cesaretinizi ve olgunluğunuzu göstermiş olacaksınız sadece..
başarılar..kaydirigubbakcemile5

Tşk ederim güzel tavsiyeleriniz için.Zaten yaklaşık bir hafta oldu aramayalı msj atmayalı.Bir hafta daha geçsin.sakince konuşuruz.O zaman bende kendimi daha güçlü hissedeceğim ve en azından ondan ayrılmış olmaya alışmış olacağım.Ben zaten ilişkilerin fedakarlık sabır ve anlayışla yürüyeceğine inanırım.Aman o arasın vs...zamanı değil şimdi.Bu bencillik olur,bana da kaybettirir.Ben onu kırdım,O da öfkeyle acele etti.İki tarafında hatası var yani.Benim bencilce davranmam yerine zaman verip alttan alıp sakince konuşmam çözer diye ümid ediyorum.Dua edin inşallah..

Son düzenleme:
Bence onun sevgisini değil, kendini düşünmelisin..onun bu davranışının altında bencilce bir sebebi vardır..bu şekilde giden birinin başka bir açıklaması olamaz..

Bana demişti ki;benim bir arkadaşım vardı,beni kullanmaya çalışmıştı,yani sanırım yalan vs söylemiş,bunu ciddiye almamış,kullanmaya çalışmış menfaati için vs....Biz de yeni tanışıyoruz ya,bu da bana çok önem vermişti üstüme düşüyodu nikah yaparız vs..diyodu,şimdi bende azarlayınca sert davranınca o anlattığı olaydan ötürü etkilenmişte olabilir...Beni kendisi ciddiye almamakla yada kullanmakla suçlamış olabilir kafasında...yada yalancı olarak yada çokta önem vermiyormuşum izlenimi bırakmış olabilirim...

Yok bana göre öyle değil..Pimpirikli bir adama benziyor..Herşeyden pireleniyor gibi..İlişkiniz de yeni olduğu için ayrı kalmak zor gelmemiştir belki de...Söylediklerime üzülme sakın.Tedbirli ol diye söylüyorum..Sen en kötüsünü düşün ki iyisi olursa süpriz olur senin için..İyi düşünüp kötü olanıyla karşılaşırsan hayal kırıklığı yaşama diye söylüyorum..

durumuna gerçekten üzüldüm ama bence kaçan kovalanır anladığım kadarıyla beyefendi kovalandığı için kaçıyor.benim eşimde kova burcu ama tam tersi ben daha kararlıyımdır o beni kaybetmekten çok korkar kova burcu kova gibi doldur boşalt bir burçtur. yani öfkesi kova burcunun saman alevi gibidir beyefendinin kova burcu olduğuna eminmisin tatlım sana tavsiyem üzerine gitme bi süre sonra eğer gerçekten seviyorsa dönecektir yok dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.....(eminim daha iyileri çıkacaktır karşına)

Kova burcu olduğuna eminim...Zaten sinirlenmediği zamanlar nazik halim selim biri...Birden sinirlendi bu sefer,şaşırdım ben.

Evet,ben çok şüpheciyim derdi zaten...Ayrılık zor geliyordur,çünkü bundan öncede bir tartışma yaşadık.bikaç gün konuşmamıştık,barıştıktan sonra"nasıl geçti günüm,bi de sen bana sor" diyordu...

evet kova burcu diyince uzak dur çok cabuk sevemiyorlar . kafaları sürekli döner . benim eski sevgilimde kova burcuydu .

Çok kırılcak bir şey değil ama.Bir insan arkandan iş çeviriyorsa kırıl;ama sen az sert çıktın'' diye nane mollalık yapacaksa hep yapacaktır.Bence uyumlu değilsiniz o.Sen erkek o bayan rolünde gibi oluyor..

Son düzenleme:
Mübarek olsun arkadaşlar...İş bitmiştir.Adamı bir hafta sonra aradım."ALO" dedim,suratıma telefonu şak,kapattı.Sonra tekrar aradım "aradığınız kişiye ulaşılamıyor"...vs....Oh kurtuldum diyorum.Allah iyilerle karışatırsın!bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…