Bence üzülme, tabi ki üzülüyorsun ama kendini yıpratma zamana bırak ve üstüne düşme hiçbirşey yapma..kendisi yaptığının farkına varıp açıklama yapacaktır yapmazsa da olumlu tarafından düşün.."ilişki ilerlediğinde böyle bir durum yapsaydı daha çok üzülecektin" bir de dikkatimi çeken diğer şey madem bitirme kararı almış senin bu kadar ısrar etmenlemi söylemesi gerekiyordu yoksa o kararı aldığında mı söylemesi gerekiyordu, ileride böyle biriyle mutlu olabilir miydin sence?
Kovaların böyle ani kararları vardır...:smiley-cool:
Sevgisine güvenmiyorsa hiç uğraşmaz, arkasına bakmadan gider...
Benim nişanlım da kova. Önceki ilişkileri ani şekilde bitmiş hep.
Biz pek kavga etmeyiz zaten ama kovalar ciddi anlamda zor insanlardır, terstir. İnanmadığı bir şeyi kessen kabul etmez. O yüzden yaptığı normal yani.
Bende bir hafta oldu ayrılalı.o ayrılmak istedi.sebebide adam bana çok kızmış olmalı diye düşünüyorum.çünkü sorduğumda tam net bi cevap vermedi.sadece iki iyi birbirine uymayabilir,ilerde daha başka sorunlar yaşamamak için vs...gibi şeyler dedi ve bitirdi.
Kızmış olmasını şundan düşünüyorum; ona beni aramadığı için çıkışmıştım telde. Azarladım ve üstüne gittim.Patır patır konuştum.Ondan sonra yüzüne kapadım teli.ve 3 gün görüşmedik.ardından nasılsın diye mesaj attım ama cevap gelmedi.bikaç kez aradım açmadı ve en sonunda aynı gün o aradı ve yukarıdakileri dedi.bitirdim dedi.
Biz iyi anlaşıyorduk.kısa süre görüştük.Bir buçuk ay fakat gerçekten yüzyüze çok geldik gezdik dolaştık harika zaman geçirdik.çok seviyeli ve fikir ve duygu paylaşımı içinde geçti.
neyse o ayrıldım dedikten sonra ben çok aradım mesajlar çektim cevap vermedi.farklı şehirlerdeyiz..hatta bilet aldım yanına gittim ama görüşmeye bile gelmedi.mailler attım vs.ses yok.yani bir kez konuşmadı.ben anlayamadım.pat diye ne oldu.tamam kırıcı davranmış olabilirim ayrılabilirde ama bir kez olsun tel açılmaz mı.tamam artık bidaha arama denmez mi.son konuşmamızdada çabuk çabuk kapatmaya çalıştı.helalllik istedi ve senin gibi belki karşıma dürüstü çıkmayacak,pişmanda olabilirim belki senden sonra kimsede olamayacak ama kararım değişmeyecek ne dersen de, dedi.Çok ciddi soğuk konuştu.
Kova burcu kendisi.Ama beni şok etti.daha ayrılmadan bir hafta önce hediyeler yollamıştı.adam birden kesti ve birdaha kesinlikle ısrarlarıma karşılık vermedi.sonra mail attım " peki istediğin gibi olsun,senden özürdiliyorum ama insan hata yapabilir,düzeltilebilirdi,çok erken karar verdin"dedim ve 4 gündür aramıyorum,3 gündür mail vs de atmıyorum.Çok üzgünümmafoldumben
kova burcu erkelerı bence hepsıde ölmelıler :jeyyar: şaka bı yana gercekten zor bı erkek tıpıdır benımde basıma gelmıstı senı cok ıyı anlıyorum şekerım sen hıcbır sekılde arayıp sorma o isterse sana döner zaten istemiyorsa onun bu kararından hıcbırsey donduremeyecektırbenım sana kesın tavsıyem uzak dur asıl o ararsa sen hıcbır sekılde bırdaha onunla gorusme cunku bu yaptıkları ömur boyu devam edecektır benden sölemesı hihoyyyt
kova burcu içinde çok tutar..ama hep uygun anı bekler..
bir anda tüm sıkıntısını sorunlarını kırgınlıklarını yansıtmaz..
fakat bir anlık bir meselede hemen bunları patır patır döker..
ve kendisine göre çok sebebi olduğundan karşısındakini
kendsini anlamıyor gözüyle görür ve haklılığını sonuna kadar destekler..
kolay kolay geri adım atmaz.. ama merhametlidir..
sorun şu ki aynı zamanda inat ve gururun hat safhada olduğu bir burctur..
ne olursa olsun gönlünü almaya çalışın..çünkü aradan aylar bile geçse
sevse bile delice adımı hep sizden bekler..asla gururunu kırmaz..en kötü huyudur..
acı çekse de pişman olsada sabır abidesidir aynı zamanda..
duygularına yenilmez..mantığını herşeyin üstünde tutar..
be sebeplerden dolayı diyebilirim ki..içine dokunan çok şey olmuş
öfkeyle kalkıp herzamanki burcu gibi zararla oturmuş olabilir..
ama bunu hiç kabul etmeyecektir..arayı düzeltin bakın eskisinden
daha çok seven daha çok korkan olacaktır..
sadece ilki siz yapın..yoksa seneler geçse inadından kımıldamaz yerinden..
Senin dediklerine katılıyorum.Benim de tahminlerim bu yönde...Adam sevse de gururundan dönmeyebilir,ve ben kırdım onu.Zaten çok hatalıyım.Bir de dönmesini ilk onun aramasını beklemek zor...Hem de gururlu inat diyorsun.Sakinleşince bir hafta sonra arayıp konuşayım diyorum.Zaten o zaman seviyorsa esnek davranacaktır.Sinirle ani karar verdiği için Ve ben kırdığım için yine de son kez de olsa arayıp ayrıntılı konuşayım diyorum.:dilcikar:
çok doğru bir karar olur bence..iki taraf kaybedeceğine tek bir taraf kaybetsin ya da ikiniz de kazanın..yapacaığınız en makul tavır da budur bence..bir hafta ara verin ve sonrasında sakin bir şekilde durumunuzu izah edin..öfke ile ne siz onu ne de o sizi anlamıstır emin olun..
sonrasında aklı selim bir karara varmış olursunuz en azından kırgınlıklar kalmamış olur..
şu durumda kaybedeceğiniz hiçbirşey yok..
cesaretinizi ve olgunluğunuzu göstermiş olacaksınız sadece..
başarılar..kaydirigubbakcemile5
Bence onun sevgisini değil, kendini düşünmelisin..onun bu davranışının altında bencilce bir sebebi vardır..bu şekilde giden birinin başka bir açıklaması olamaz..
durumuna gerçekten üzüldüm ama bence kaçan kovalanır anladığım kadarıyla beyefendi kovalandığı için kaçıyor.benim eşimde kova burcu ama tam tersi ben daha kararlıyımdır o beni kaybetmekten çok korkar kova burcu kova gibi doldur boşalt bir burçtur. yani öfkesi kova burcunun saman alevi gibidir beyefendinin kova burcu olduğuna eminmisin tatlım sana tavsiyem üzerine gitme bi süre sonra eğer gerçekten seviyorsa dönecektir yok dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.....(eminim daha iyileri çıkacaktır karşına)
Yok bana göre öyle değil..Pimpirikli bir adama benziyor..Herşeyden pireleniyor gibi..İlişkiniz de yeni olduğu için ayrı kalmak zor gelmemiştir belki de...Söylediklerime üzülme sakın.Tedbirli ol diye söylüyorum..Sen en kötüsünü düşün ki iyisi olursa süpriz olur senin için..İyi düşünüp kötü olanıyla karşılaşırsan hayal kırıklığı yaşama diye söylüyorum..
cok kirilmistir canim... :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?