• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kova erkeginin tiripleri

egzantirig

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2007
357
29
118
arkadaşlar kova erkeginden sevgilisi olan varmı?
merak ettigim şeyler var..
gerci burcları yalayıp yutmus biri olarak bilgim cok ama anlamadıgım şey şu..
kova erkegi karşı tarafdan sevildigi duymayı degerli oldugunu bilmeyi cok seviyor istiyor.hatta ilgi alakanızı keserseniz diye üzülüyor. ama!

neden kalkıp.. bana baglanma! aşk meşk olmasın! baglanma olayı olursa kaçabilirim der.

madem seviosun degerli olmak istiyosun neden kaçarsın be adam!

bu neden sence kızlar??

not:kız tarafında baglanma derdi yok aslında. yasakkelime

hoş geldin arkadaşım.

kova cok fena imiş valla. bende anladım bunu. dengesizin önden koşanı Allah yardım etsin :delphin:

benimde eski erkek arkadaşım kovaydı kovanın erkeği teraziden daha dengesiz olur canım allah kolaylık versin
:teselli:

ya benım sevgilim yok kova ama bi arkadaşım var.
hem sevilmek istiyor hemde kaçarım dio baglanırsan ne iş anlamadım gamyoncuiremsu

Evet çok önemli bir nokta bu.. Kova erkeği ilgiyi , sevgiyi ,şımartılmayı çok sever... Eşim olur da kendileri kaydirigubbakcemile3

Ancak "bana bağlanma, aşk meşk olmasın..." filan gibi laflar da ne demek :1shok: Şaşırdım doğrusu..

ılişkide aşk meşk olmayacak da ne olacak , pardon ama CADIARZU

Bence çok ağır olmuş bu laflar, kova erkeğine mal edilmemeli. Hıı belki şu vardır, çok mantıklıdır bu burcun erkeği, yani evlenmeye karşıysa bu lafı eden erkek , o yüzden umut vermemek için

demiş olabilir. Ya da sonu gelmeyecek bir aşk yaşanıyodur onun fikrince , o yüzden demiştir.

ıyi de bay kova , madem sonu gelmeyecek bir aşk bu , neden başladın demezler mi sana :oklava:

hımm..

aslında agır bi laf ama canımı acıtmaz cunki bana göre biri degil..
sevebilirim ama evlenme konusu cok önemli. uzun vadede katlanmak zordur böle erkeklere.
ne istedigini bilen erkekleri tutarım kaydirigubbakcemile5

hımm..

aslında agır bi laf ama canımı acıtmaz cunki bana göre biri degil..
sevebilirim ama evlenme konusu cok önemli. uzun vadede katlanmak zordur böle erkeklere.
ne istedigini bilen erkekleri tutarım kaydirigubbakcemile5

senin sevgilindi sanırım söz konusu erkek CADIARZU

Seni mutlu etmiyorsa ilişkini bitir bence, yoksa senden götürdükleri olur... İlerleyen

zamanlarda erkeklere güvenin kalmayabilir.. :1no2:

benm de kocam kova malesef..malsef dıyorm cunku cıdden acayıp zor kovayla hayatı paylasmak..hep ılgı alaka sevgı fedakarlık ona olacak ama o sana vermeye geldı mı zor bıraz..o zaman da duygularını gösteremeyen erkek bahanelrıne sıgınırlar kendılerı..gıcıktırlar bı o kadar dengesızler..

sevgilim dil. :delphin: olamaz mirmirmirmir
arkadaşız ama :1shok: işte

sermest aman arkadaşımmmm cok fenaa her gun baska baska davranıslar laflar. bencil egoist vsvsvvss :1no2:

kova erkeklerini görünce hızla uzaklaşmak lazımmış kaydirigubbakcemile4

benimki aslan kova degil.. ama ben kovayım.. erkek kadın farkeder mi bilmiyorumda..hep söyler.. "senle olmak cok zor insanı alıp bambaska bi hale sokabiliosun sonra ordana baska bir yere koyabiliosun ama cok seviyorum aşıgım" diye :ecrin_bebek: sırnaşık şey

:1shok: :1shok: :1shok:

yaa bu tarif ettiğiniz kişiler kova değil ya da benim kocam...

hayatta görmediğim kadar ilgiyi eşimden gördüm ben.

tanıştığımız andan itibarenden kırıcı tek bir sözünü duymamışımdır.

yükselen burcu ne ki acaba aşkımın? o mu etkiliyor acaba fisfisfis

babam kova allah muhafaza..artık bunları da okuduktan sonra diyebilirim ki kova gönül adamı değildir..evlilik için hiç uygun dğildir..

babam kova allah muhafaza..artık bunları da okuduktan sonra diyebilirim ki kova gönül adamı değildir..evlilik için hiç uygun dğildir..

hımmm..
kovalar evlenmese ii olur kendi kralllıklarında mutlu onlar.
hayatlarına aldıkları kişileri piyon olarak olarak görüp sömürüolar verici degiller alıcılar:delphin:

:1shok: :1shok: :1shok:

yaa bu tarif ettiğiniz kişiler kova değil ya da benim kocam...

hayatta görmediğim kadar ilgiyi eşimden gördüm ben.

tanıştığımız andan itibarenden kırıcı tek bir sözünü duymamışımdır.

yükselen burcu ne ki acaba aşkımın? o mu etkiliyor acaba fisfisfis

zaten sevdiklerine karşı aşık oldukları zaman hele cok aşırı ilgi alaka gösteren gözleri onlardan baska bişi görmeyen erkeklerdir fakat ilerde ne olacagını bilmek zor.
belkide eşin degişmez .. inşallah degişmezyerimseniben
yükselen fark edio tabi oda önemli mirmirmirmir

kesinlikle uzak durmak lazım ben 1 haftada ayrılmıştım:) hiç sevgili gibi davranmazlarki sanki normal erkek arkadaşısınızdır,kendilerini beğenmiş,ukala,ilgisiz..

benim eşim kovaydı
devamlı ilgi alaka beklerdi benden
seviyorum diyen taraf hep bendim
o çok nadir söylerdi
eksantirik bir kişiliği vardı

Evet çok önemli bir nokta bu.. Kova erkeği ilgiyi , sevgiyi ,şımartılmayı çok sever... Eşim olur da kendileri kaydirigubbakcemile3

Ancak "bana bağlanma, aşk meşk olmasın..." filan gibi laflar da ne demek :1shok: Şaşırdım doğrusu..

İlişkide aşk meşk olmayacak da ne olacak , pardon ama CADIARZU

Bence çok ağır olmuş bu laflar, kova erkeğine mal edilmemeli. Hıı belki şu vardır, çok mantıklıdır bu burcun erkeği, yani evlenmeye karşıysa bu lafı eden erkek , o yüzden umut vermemek için

demiş olabilir. Ya da sonu gelmeyecek bir aşk yaşanıyodur onun fikrince , o yüzden demiştir.

İyi de bay kova , madem sonu gelmeyecek bir aşk bu , neden başladın demezler mi sana :oklava:

kız inanmıyorum sana burda da aynı çıktı bizim kocişler iyi mi benim eşimde kova delikafadulden :roflol:

inanamıyorum burdaki yorumlara benim eşimle hiç alakası yok hatta diyebilirim ki kova erkeği eşim gibi olacaksa bütün dünya kova erkeği olsun

inanamıyorum burdaki yorumlara benim eşimle hiç alakası yok hatta diyebilirim ki kova erkeği eşim gibi olacaksa bütün dünya kova erkeği olsun

:1shok: Cilveden girdik olaya , eşlerden çıktık , bak sennn, senin eşin de kova hııkaydirigubbakcemile3

Memnunuz di mi canım , katılıyorum sana .. kaydirigubbakcemile5

Back
X