• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kova erkeginin tiripleri

yav bu topiği geç buldum biraz bende aynı başlıktan açtım ama....burda okuduklarım beni fena ürküttü:1shok:

bende koç burcuyum nisan senin gibi...diğer topiğede yazmışsın okudum.....aslında kovaya koçun benzer tarafları çok....iyide anlaşan burçlar ama o ilgisizliği falan can sıkıcı:delphin:

bide hem sevgi ilgi istiyolar hemde sıkılmaya gelmiyolar nası olcek o iş...

benimkinin yükselenide terazi buarada....ha bide bana senle okadar iyi anlaşıyorumki kimseyle olmadığı kadar demişti....:asigim:

kızlar yeni yorumları okudum. tşk ederim..

şu an kovayla aramız iyi arkadaşız zemuszemus
kovada şu var sizi seviyor pekde belli etmiyor ama içten içe size alıştımı o tiripleri bazen bi kenara koyup dogal davranıyor kaydirigubbakcemile3 duygusal anlarında cok tatlı oluyorlar :1closedeyes: benım kova arkadaşım biras patavatsız ama ben kızmıyorum gülüp geciyorum kaydirigubbakcemile3

genede tam güvenmemek lazım delikafadulden

eşim kova ben kovaları çok severim beni çok severler eşim dostlarım hep kova ve oğlaklardan oluşuşur.ben boğayım anlaşmamız imkansız aramızda değil bir aşkın, arkadaşlığın bile olması imkansız ama ben buna inanmıyorum eşim dünyanın en iyi eşi ve babasıdır.parası, işi ,tipi olmasına rağmen evden işe işten eve bir insandır.en kötü yanı çok inatçı olması,dik kafalı olması garip olansa bunu yaparken sükünetini hiç bozmaması beni bu huyu deli eder. kitaplardaki kova yorumlarını hiç okuma teknolojiye,özgürlüğe ve uzaya merağından başka hiç birşeyi benzemiyor.kova erkeğinin üstüne gitmicen onu boğmucan çok sevgi gösterilerinden falan anlamaz o ya o sana aşıksa ekstra bişeyler yapmana gerek yok beni boğuyosun diyosa demekki seni sevmiyor güzelim uzaklaş bekle o gelsin ama gelmez çok zor.kova erkeğinde verim alabilmek için sevmesi,hayran olması gerek birde zeki ve akıllı kadınları severler.çok ilgi boğar onu hoş hepimiz öyle değilmiyiz.:asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
genellemek ne kadar doğru olur bilmem ama bende hakkaten kova erkeğinden nefret ediyorum gerçi 1 tane kova tanıdım ama keşke tanıma zolaydım. böyle bir özgür takılmak istemeler böyle farklı olmaya çalışmalar böyle dikkat çekmek için elinden geleni yapmalar zaten kovaların en büyük özelliğiymiş dikkafalı herşeyi ben biliyorum demeleri falan

şekerim ben şahsen kovanın üstüne gitmiyorum. ukala kendini bişi sanan erkeklerden pek haz etmem.. ben dogal biriyim seviyorsam söylerim ama karşımdakınden illede bişiler beklemem. benım rahatsız oldugum şey hem tiirp çekiyosun hemde sevilmek icin bi tarafını yırtıyosun.sevilmedigini anlasa üzülecek biliyorum.
sevmek karşılıklı olan bişeydir.zaten olmaz etkileşim yoksa. ama kovaya biraz oynacaksın bana öyle geldi.. cok koy verince herif kendini bişi sanıyo..yasakkelime
aman neyse herşey olacagına varır :delphin:

genellemek ne kadar doğru olur bilmem ama bende hakkaten kova erkeğinden nefret ediyorum gerçi 1 tane kova tanıdım ama keşke tanıma zolaydım. böyle bir özgür takılmak istemeler böyle farklı olmaya çalışmalar böyle dikkat çekmek için elinden geleni yapmalar zaten kovaların en büyük özelliğiymiş dikkafalı herşeyi ben biliyorum demeleri falan

arkadaşım bazıları hakıkaten çekilcek gibi degil.. özgürlük mözgürlük hikaye bence.. sorumluluk almakdan korkuyorlar. alısmılar kendi şeylerinin keyfine yaşamaya.
normal erkeklere davrandıgın gibi asla davranmıcaksın kovaya.. felaket çekilmez kırıcı oluyor.. 5 dk ayırsa lafını eder. ama ertesi gün arar 1 saat konusur seviom meviom 2 saat yalar.. günü gününe uymuyor. :delphin:
en iyisi üstüne gitmiceksın beklenti icinde oldugunu asla belli etmiceksin..
niye yazmadın niye gelmedin niye şöle yaptın ettin demiceksin. sorguladıgın an kaçıo eleman. onun kendi krallıgı varsa senınde kendi kraliçeligin olcak. yoksa ezik bi ilişli olur..
bilmiom valla ama zor yani fisfisfis

O her zaman haklıdır, her zaman mantıklı açıklamalar yapar ama hiç aslı yoktur... En akıllı kendisidir, ufacık bir açığını söylediniz mi çıldırır... Her zaman en iyiyi kendisi bilir... SADECE KENDıSı VARSA YOKSA, AMA HEP DE SıZıN ıYıLıĞıNıZ ıÇıNDıR YAPTIKLARI...

siz ciddimisiniz ben 9 yıldır bir kovayla evliyim bir yılda çıktık 10 yıl ben eşime hala hayranım.dünyanın en mantıklı erkeğidir bilmediği bişey hakkında asla konuşmaz konuştuğunda herkez söylediklerine kıymet verir çünkü az ama öz konuşur.hiç bencil bir insan değildir yaptığı herşeyde önce bizim mutluğumuzu düşünür.eleştirilmeyi sever ama kırıcı olmadan.belkide yükseleni farklıdır bilemiycem ama ben çok zor beğenen ve seven bir kadınım eşim ilk gün nasılsa şimdide aynı hiç değişmedi.yazılanları okuyunca tırstım valla eşimin yükselenine bakayım bari ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
her zaman kendilerini haklı ve muhteşem görmeleri bazen ilşkiyi zorlaştırabiliyor.ve konuşmayı pek sevmiyolar pek hatta hiç dırdır etmiceksin üzerlerine gitmiceksin özgürlüklerine düşkün oldukları için üzerilerinde baskı hissetmekten hoşlanmıyorlar.bu özelliklerni kavrayıp ona göre davranınca aslında gerçekten muhteşem oluyorlar ve istediğinin kat be kat fazlasını sana veriyorlar.bir kadını nasıl mutlu edeceklerini ise çok iyi biliyorlar bu yönlerinden dolayı vazgeçilmez oluyorlar ve bir şeklde ilişki bittiğinde de onlardan kötüsü olmuyor :)

her zaman kendilerini haklı ve muhteşem görmeleri bazen ilşkiyi zorlaştırabiliyor.ve konuşmayı pek sevmiyolar pek hatta hiç dırdır etmiceksin üzerlerine gitmiceksin özgürlüklerine düşkün oldukları için üzerilerinde baskı hissetmekten hoşlanmıyorlar.bu özelliklerni kavrayıp ona göre davranınca aslında gerçekten muhteşem oluyorlar ve istediğinin kat be kat fazlasını sana veriyorlar.bir kadını nasıl mutlu edeceklerini ise çok iyi biliyorlar bu yönlerinden dolayı vazgeçilmez oluyorlar ve bir şeklde ilişki bittiğinde de onlardan kötüsü olmuyor :)

katılıyorum mirmirmirmir

Benim esimde kova ama saydiklarinin hicbiri uymuyor ...Okuduklarima sasirdim acikcasi..kaydirigubbakcemile3.Gerci burclarla pek alakam yok ama benim esim bana cok baglidir.. Hatta bazen sevgisiyle ve yogun ilgisiyle o beni boguyor..Yani yukarda sayilanlarin tam tersi :1rolleyes:Rabbime sükürler olsunki böyle bir esim var

valla şeker kovanın genel özellikleri yukarıda belli ve bir cok arkadaşda aynı seyı söyledigine göre pek yalan degil yazılanlar ama sizin eşinizin yükseleni yuzunden iyi huylara sahiptir. benım tanıdıgım kovanın yükseleni yay mirmirmirmir

canım bende burclarla cok ılgılıyımdır hatta karakter uzerınde etkılı oldugunu dusunuyorum ama tamamen degıl..kısılerın bu tarz davranısları sadece o burcmus bu burcmus degıl kı yasadıgı cevrenın buyudugu ortamında cok ılgısı var bence... yanı kovayla kapla kacakla aslanla kurtla olacak sey degıl bence... soylekı cevresı tarafından sımartılarak buyutulmustur her dedıgı olmustur el bebek gul bebek.. ıste bunlara ıster se burcu boga olsun akrep olsun vss.. derdını anlatamazsın.hayırı cvp olarak kabul etmezler..hep tepelerde gezerler..
zaten erkek mılletının cogu oyle degılmıdır sureklı ılgı ıster sevgı ıster goster der azcık gordugunde de sıkılır bunalır.. haa kovanın erkegıde kadını da zekıdır ona sozum yok...sonucta cevresındekıler akıl takmıyor etkılemıyor..karakter ozellıgı...

Son düzenleme:
zekiler ama bu onların akıllarını çalıştırdıkları anlamına gelmez. benimki geçmisini cahillk ve kapasitesini anlama ( yüksek zeka :uhm: ) olarak 2ye ayırıo -tatlicadiarzu- . anlattığına göre tam bi felaket ilk zamanları :( bu döneminde de mantıklı gerekçeler oldukça ve empati duygusu geliştikçe ii bi ilişki oluo yoksa çekilmez arkadaşım yol ver gitsin bi de onla mı uğraşacan çocuk rest manyağı ne yapsam rest çekio :kızgın: para konusunda çok ii, kolumu incitmişti bi kere ödetmemek için ondan sonra tövbe dedim hesaplara el sürmeyecem delikafadulden seviyorsa inanılmaz değer verio, koruma içgüdüsü ii, ve de ii bir babalar bundan emnim :lepi:

Son düzenleme:
bu akşamki tecrübeme dayanarak söylemek istiyorum. kaçın bu erkeklerden kaydirigubbakcemile
ne istedigini bilmeyen bi tip. allam ya ne kadar korkuyor kendi hayat düzeni bozulcak diye sırf kendi icin yasayan bencil organizma bu kova kötükedihüso

kızlar yazdıklarınızı görünce çok şaşırdım..kova sevgilim var inanılmaz ilgili,her zaman yanımda..evlenmeye dünden razı bana kul köle..sanırım yükseleni etkiliyor.

hahah evet evlenmeye meyilli ama hayallerinde kaydirigubbakcemile3 paso hayal arkadaş icraat sıfır kaydirigubbakcemile4

arkadaşlar kova erkeginden sevgilisi olan varmı?
merak ettigim şeyler var..
gerci burcları yalayıp yutmus biri olarak bilgim cok ama anlamadıgım şey şu..
kova erkegi karşı tarafdan sevildigi duymayı degerli oldugunu bilmeyi cok seviyor istiyor.hatta ilgi alakanızı keserseniz diye üzülüyor. ama!

neden kalkıp.. bana baglanma! aşk meşk olmasın! baglanma olayı olursa kaçabilirim der.

madem seviosun degerli olmak istiyosun neden kaçarsın be adam!

bu neden sence kızlar??

not:kız tarafında baglanma derdi yok aslında. yasakkelime

Banada hemen evlenme teklifi eden bi kova erkegi cikmisti, acikcasi etmeseydi iliskimiz surebilirdi ama henuz yeni tanidigi birine bu teklifi ediyosa bi cikari vardir bu isten diyerek, guvenim sarsildi ve bi sure sonrada ayrildim.

Simdi bi erkek boyle diyosa, seni sevmiyodur! Acikca belirtmis, altinda baska bisey arama bence. Adam acik ve net bi sekilde fikirlerini soylemis. Seni cok seviyomus gibi hissettirsede, biri "bana baglanma" diyorsa zaten dengesizin tekidir. Kusura bakma ama sen bu erkegi cok bekleme, yoksa cok uzulursun sonra canim. Kova erkekleri ilgiyi severler, simartilmayi severler, gulup eglenmeyi severler ama asla bunu asik olduklari icin yaptiklari sanmiyorum.

dün akşam aşkımın (kova erkeğinin) ne kadar inatçı olabileceğini gördüm
üç yıldır ilk defa
ben bir oğlak olarak kendimi inatçı sanırdım beni bastırdı resmen
ama söz verdik bu son olacak
birbirimize gereksiz inat yapmayacağız
insan bu huyunu kontrol edebilir sanırım

kova erkeği görünce arkanıza bakmadan kaçın kızlar. benim kova sevgilim oldu. aşk istiyorum ilgi istiyorum ben dedi aşık oldum annesnden bile görmediği ilgiyi verdim mutlu ettim. bana diyodiki bu ilişki biterse ben btiremem sensiz yapamam. ama birgün aniden bitti dedi bana. yıkıldım... sonra seni özledim pişmanımm dedi. tekrar başladık. o gecenin sabahı günaydın aşkım yazdım mutlu mutlu günaydın arkadaşım diye mesaj attı :bbo: saçkıran bile oldum onun stresi sıkıntısı yüzünden. son derece dengesiz, ne istediğini bilmeyen. kendini romantik sanan fakat zerresi olmayan odundan olma erkek tipi. yontulması ise imkansız. dürüsttür içinden geçeni söyler ama hep kırar kızlar.. :1shok: :1no2:

Back
X