• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kova erkeginin tiripleri

falla kıslar şunu diyim.
tanıdıgım kova cok şeker biri evet.. arkadaş olarak süper. heyecan eglenceli filan.
ama sevgili veya koca olucak kapasite sıfır.. üzer bence süreklı verici alttan almak lazım..
bunuda herkes çekmez.. :1ninca:
bide benım tanıdıgım kovanın yükselenide yaymıs hepten beter yaf şakkıdı

leyla aslında yayla kova iyi anlasır ikiside hava ve huylar benzeşiyor.
kısmet deilmiş demekkikaydirigubbakcemile3

ya arkadaşlar benm sevgilimde kovadr hani dengesiz oldugunu hep bende düşünmüşümdür.ama emin olun dengesizlikten değil cok akıllılar.kova burclarının en önemli özelliği özgürlüklerine müdahele edicek hiç birşeyi hayatlarına sokmak istememeleridir.yani bu yüzden evlilkten hep kaçarlar.hani o bağlanmayın kaçarım muhabbeti varya aslında bu durumu çözmek sizin elinizdedir.yani benm aşkımdan yola çıkarsak şöyle anlatayım.ne olursa olsun hayatına müdahele edilmesinden dır dırdan laftan sözden nefret eder.ve inanın siz onun istediği gibi olursanız hiçbirşeyine müdahele etmezseniz oda sizin istediğiniz gib biri oluyo.kovaların istediği bu işte.seviceksiniz şımartıcaksınız ama ona baskı ve dır dır yapmıycaksınız.böle yaptığınız sürece onlar zaten doğru olanı yapıyo ve öle davranıyorr.

ay benim eşimde oglumda kova bir zor bir zor anlatamam.hep ilgi sevgi üstlerinde olsun isterler ama kendileri hiç göstermezler.bir de özgürlüklerine çok düşkünler kısıtlanmaya ne yapacakları konusunda akıl verilmeye gelmezler..

ben anladım ki benim eşimin kovayla alakası yok ya da ben şanslıyım

ya arkadaşlar benm sevgilimde kovadr hani dengesiz oldugunu hep bende düşünmüşümdür.ama emin olun dengesizlikten değil cok akıllılar.kova burclarının en önemli özelliği özgürlüklerine müdahele edicek hiç birşeyi hayatlarına sokmak istememeleridir.yani bu yüzden evlilkten hep kaçarlar.hani o bağlanmayın kaçarım muhabbeti varya aslında bu durumu çözmek sizin elinizdedir.yani benm aşkımdan yola çıkarsak şöyle anlatayım.ne olursa olsun hayatına müdahele edilmesinden dır dırdan laftan sözden nefret eder.ve inanın siz onun istediği gibi olursanız hiçbirşeyine müdahele etmezseniz oda sizin istediğiniz gib biri oluyo.kovaların istediği bu işte.seviceksiniz şımartıcaksınız ama ona baskı ve dır dır yapmıycaksınız.böle yaptığınız sürece onlar zaten doğru olanı yapıyo ve öle davranıyorr.

haklısın şeker. dırdıra asla gelemiyorlar hesap sormicaksın. tartısma yaparsan uzatmıcaksın hemen uyuz oluyorlarkaydirigubbakcemile3

aman aman bana kova erkeği deme,benim eşimde kova,çok zor,bir ukala bir ukala oluyorlar, hep onlar bilir herşeyi,sorunun cevabına gelince bu burçun erkekleri özgürlüklerine düşkün oluyorlar,kendi özgürlüklerini kısıtlanmasından korktukları için bu şekilde davranıyor olabilirler diye düşündüm.

valla kova erkeğini görünce kaç benceee tavsiye benimde eski erkek arkadaşım kovaydı offf yani delikafadulden

özgürlülklerine çok düşkün olan bu erkeklere asla müdahale etmicen nereye gidiyosun nerdeydin soruları en gıcık kaptığı sorular kendileri en zor erkeklerdir o yüzden her kadın tahammül edemez benim eşim kova 2 sene bitti evliliğimizde ben onu anlayalı ve istediği gibi davranmaya başlayalı 1 sene oldu ve mutluyum istediğini verir hayatlarına fazla müdahale etmezseniz o zaman o da sizin istediğiniz gibi bi adam olur ama bunun için çok büyük özveri gerek yani işiniz zor ama ben zoru severim diyenerdenseniz buyrun :)))))))

evet kesınlıkle söleidklerinizde haklısınız..
özgürlüklerine kısıtlama yapmayınca kavga etmeyınce iiler aslında..
bende zaten kova gibiyim. ii anlaşıyorum bu burcla ama genede dikkatli olmak lazım . bazen dengesizlik ve kararsızca konustukları oluyor :delphin:

ya benden hoslanan KOVA erkegi var.... 04.02 dogumlu, gece 2 de dogmus, ama yükseleni bi yay bi akrep gösteriyo hangisi bilemedim...
bende kovayim.....
kova kovayla anlasirmi bilemem :)

Canım ben sana yeterince tatmin olacağın bir cevap verebilirim. Bizzat bir kovayım ve ilk erkek arkadasımda kovaydı. Bu sözler ayrılıgımıza neden oldu ..:) direkt aynı cümleler değildi ama aynen söyleydi," ben seninle bir ömür boyu yasamak istiyorum, yanında olmak ve ölmek istiyorum, ama asla evlenemem. evlilik bana göre değil." Tamam ben de kovayım ve bende cok zor baglandım, birine bağlanmak, her şeyini biriyle paylaşmak kovalar için çok ama çok zor anlarım ama bu huylarını ilişkiye baslamadan önce iyice tartıp düşünmesi gerekir, ya da acıkca sunu soyliyim seni senin onu sevdigin kadar sevmiyordur, o yuzden de bariz bir şekilde aşk meşk baglanma olmasın diyordur, neden mi? zamanı gelince kendisi ayrılmak istediginde ona zorluk cıkarma diye... olumsuz yazdım biliyorum ama gercek budur. Kovalar sana her şeyin mantıklı bir acıklamasını yapar, gorunuste mantıklıdır ama içten bilirsin ki cok mantıksız...Mutlu olursun dilerim.

benim kocamda kova.dahilerin burcu kova.bir kere kayıtsız şartsız teslim olmayın.gizemli olun o sizi çözmekle uğraşsın.sürekli pohpolanacaklar.herzaman onlar haklılar.ve çok akıllı olduğuna inanırlar

benimde eşim kova... gerçekten mükemmel bir insan.. hiç öyle yazılanlar gibi değil yani.. bence yükselenden fark ediyordur..

arkadaşlar kova erkeginden sevgilisi olan varmı?
merak ettigim şeyler var..
gerci burcları yalayıp yutmus biri olarak bilgim cok ama anlamadıgım şey şu..
kova erkegi karşı tarafdan sevildigi duymayı degerli oldugunu bilmeyi cok seviyor istiyor.hatta ilgi alakanızı keserseniz diye üzülüyor. ama!

neden kalkıp.. bana baglanma! aşk meşk olmasın! baglanma olayı olursa kaçabilirim der.

madem seviosun degerli olmak istiyosun neden kaçarsın be adam!

bu neden sence kızlar??

not:kız tarafında baglanma derdi yok aslında. yasakkelime

Bu lafları eden Kova,balık,terazi, vs..ne burç olursa olsun 1 sn. durma derim..

Böyle saçmalık mı olur..

hımmm..
kovalar evlenmese ii olur kendi kralllıklarında mutlu onlar.
hayatlarına aldıkları kişileri piyon olarak olarak görüp sömürüolar verici degiller alıcılar:delphin:

Bu kadar kesin konuşmayın bence :roflol:
KArşısındaki kadınla da alakadar durum.
Benim sevdalım Kova... Ben ise Koç um.
Evet özgürlüğüne düşkündür. Ve ben de öyleyim.
Evliliğe pek sıcak bakmaz... Ben de bakmam. (ama yakında nişanlanıyoruz :roflol: bu garip oldu biraz)
yani bir Kova erkeğini tek taraflı evliliğe çekmek isterseniz olmaz...bunalır...
ancak, evliliği eğlenceli ve çekilir hale getirisek, anlaşırız. ben de evliliği özgürlüğün kısıtlanması gibi görürüm, o nedenle, birbirimizi anladığımız için ve aşkımız çok büyük olduğu için, güven de tam olunca evlenmeye karar verdik :roflol:

inanamıyorum burdaki yorumlara benim eşimle hiç alakası yok hatta diyebilirim ki kova erkeği eşim gibi olacaksa bütün dünya kova erkeği olsun
bence de...
evet canım ben de şaşırdım...özgürlüğüne düşkün olmak ta kötü bişi değil ayrıca.

:lepi: bunun altına ben de imza atarım.

ben dee...

benim kocamda kova.dahilerin burcu kova.bir kere kayıtsız şartsız teslim olmayın.gizemli olun o sizi çözmekle uğraşsın.sürekli pohpolanacaklar.herzaman onlar haklılar.ve çok akıllı olduğuna inanırlar

Kova burcu akılldır, çok okur, zekasını kullanmayı da bilir. Edebiyatı sever, sosyal zekası ağır basar, karşısından da o oranda zeka bekler, bu da normaldir.
Uzuuuuun uzuuuun tartışabilir bir konuyu bazen sıkabilir sizi ama dinleyin, boş konuşmayacaktır.
Gayet duygusaldır, benim sevadlım sevdiğini söylememek bir yana, her dakika aşkını söyler, sonsuz bir ilgi gösterme bağımlılığı vardır...:asigim:
yanında kendimi dünya güzeli gibi falan hissederim :roflol:

ama güzelliğinin yanında, iyi konuşamayan, onu anlayamayan kadınlardan kaçarlar, güzelliklerinin hiç değeri kalmas...

benim bildiklerim ve yaşadıklarım bunlar...

he bir de, kova erkeği, zamanının çooooooookl öncesinde yaşar..bugüne ayak uyduramaz. modern yaşamın keşmekeşliği onu sıkar...eskileri sık sık özler...

kaydirigubbakcemile4

Biz KOVA ve KOÇ çok mutluyuz. :nazar::nazar::nazar:
ikimiz de baskın karekterleriz ama gayet anlaşabiliyoruz, sizlere de mutluluklar dilerimmm a.s.

kaydirigubbakcemile4

O her zaman haklıdır, her zaman mantıklı açıklamalar yapar ama hiç aslı yoktur... En akıllı kendisidir, ufacık bir açığını söylediniz mi çıldırır... Her zaman en iyiyi kendisi bilir... SADECE KENDıSı VARSA YOKSA, AMA HEP DE SıZıN ıYıLıĞıNıZ ıÇıNDıR YAPTIKLARI...

Back
X