hımmm..
kovalar evlenmese ii olur kendi kralllıklarında mutlu onlar.
hayatlarına aldıkları kişileri piyon olarak olarak görüp sömürüolar verici degiller alıcılar
Bu kadar kesin konuşmayın bence :roflol:
KArşısındaki kadınla da alakadar durum.
Benim sevdalım Kova... Ben ise Koç um.
Evet özgürlüğüne düşkündür. Ve ben de öyleyim.
Evliliğe pek sıcak bakmaz... Ben de bakmam. (ama yakında nişanlanıyoruz :roflol: bu garip oldu biraz)
yani bir Kova erkeğini tek taraflı evliliğe çekmek isterseniz olmaz...bunalır...
ancak, evliliği eğlenceli ve çekilir hale getirisek, anlaşırız. ben de evliliği özgürlüğün kısıtlanması gibi görürüm, o nedenle, birbirimizi anladığımız için ve aşkımız çok büyük olduğu için, güven de tam olunca evlenmeye karar verdik :roflol:
inanamıyorum burdaki yorumlara benim eşimle hiç alakası yok hatta diyebilirim ki kova erkeği eşim gibi olacaksa bütün dünya kova erkeği olsun
bence de...
evet canım ben de şaşırdım...özgürlüğüne düşkün olmak ta kötü bişi değil ayrıca.
:lepi: bunun altına ben de imza atarım.
ben dee...
benim kocamda kova.dahilerin burcu kova.bir kere kayıtsız şartsız teslim olmayın.gizemli olun o sizi çözmekle uğraşsın.sürekli pohpolanacaklar.herzaman onlar haklılar.ve çok akıllı olduğuna inanırlar
Kova burcu akılldır, çok okur, zekasını kullanmayı da bilir. Edebiyatı sever, sosyal zekası ağır basar, karşısından da o oranda zeka bekler, bu da normaldir.
Uzuuuuun uzuuuun tartışabilir bir konuyu bazen sıkabilir sizi ama dinleyin, boş konuşmayacaktır.
Gayet duygusaldır, benim sevadlım sevdiğini söylememek bir yana, her dakika aşkını söyler, sonsuz bir ilgi gösterme bağımlılığı vardır...:asigim:
yanında kendimi dünya güzeli gibi falan hissederim :roflol:
ama güzelliğinin yanında, iyi konuşamayan, onu anlayamayan kadınlardan kaçarlar, güzelliklerinin hiç değeri kalmas...
benim bildiklerim ve yaşadıklarım bunlar...
he bir de, kova erkeği, zamanının çooooooookl öncesinde yaşar..bugüne ayak uyduramaz. modern yaşamın keşmekeşliği onu sıkar...eskileri sık sık özler...
Biz KOVA ve KOÇ çok mutluyuz.

ikimiz de baskın karekterleriz ama gayet anlaşabiliyoruz, sizlere de mutluluklar dilerimmm a.s.