• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kova erkeginin tiripleri

son 2 mesajda anlatılanlar dogru. dengeszin alası kovalar.
ama ben böle bişiyi çekmem kapı orda derim. çekemem cunki böle salaklıkları.
ben ikizler burcuyum. sabır tası asla degilim öle uzun sürede üzülmelere gelemem.
tekmeyi yer yakında mirmirmirmir

sevgili diliz gerci ama neyse lülülülülülü

ben yengeç burcuyum,sevgilim kova.annem yengeç burcu,babam kova ve daha bikaç tane tanıdığım daha var kadın yengeç,erkek kova.aslına bakarsak çok tezat burçlarız,ama birbirimizi çekiyoruz işte.kovanın bütün kılını tüğünü kaprisini de biz çekiyoruz.kova burcu erkeği inattır!mafoldumbendediğim dedik,çaldığım düdük.istemediği bişeyi ona yaptırmak çok zordur.hep 'ben bilirim' havasındadır.tabii dediği yanlış çıkıncada mesela babam,gıkını çıkarmaz:1closedeyes:vakti zamanında çapkınmış,annemle 4 sene çıkmışlar.o arada söz nişan falanda olmuş.o askerdeyken annem ev kiralamış,dayamış,döşemiş,askerden döner dönmez evlenmişler.derki 'askerden döner dönmez evlenme dairesinde aldım soluğu'.n'apıcaktınki başka be adam?bekle bekle nereye kadar dimiiyasakkelimeama yok..kova erkeği özgürlüğüne düşkündür.anını yakaladığın an bööle evlilikti nişandı hemen yapacaksınki sonra kaçıp kaybolmasın ortalıktan.
sevgilinin 'bana bağlanma' vesaire demesi onun kova burcu olmasından değil,karakterinden kaynaklanıyor canım.benimde karşıma çıktı öyleleri.ne yani?aylarca,yıllarca çıkacaksın onunla ama,ona bağlanmayacaksın,ilişkinden ciddi bi beklentin olmayacak öyle mi?:kızgın: o sevgiyi ne sanıyo? kova o kadarda hain bi burç diil.tamam,zordur, inatçıdır,ilişki ciddiye binince 'acaba benden nasıl bi koca olur?buna hazır mıyım?' diye bi bocalar ama,çok iyi bir sevgilidir,bağlılıktan,değer görmektende,değer vermektende hoşlanır.yalnız duygularını her dakika söylemez.bazı kovalar evlerine de düşkün olurlar.iyi bir eş ve iyi bir baba olurlar.

valla bana çarpan kova cok dengesizmiş..
sorumluluk alamicak korkak bi tip demekki böle tiriplere girdigine göre. ama sunu iibiliyorum malesef kopamıo benden sevio. biraz souk davransam etekleri tutusuyor:olmaz:

egzantirig
öyle yazıyorsun ki insanları ayşe ahmet mehmet diye değil de
kova oğlak gibi gruplandırmak gerekiyormuş gibi
yani neden adamın bütün davranışlarını kovaya bağlıyorsun anlamıyorum
bunu yapabilmek için bir sürü kovayla birlikte olmuş ve hepsiyle aynı sornunu yaşamış olman lazım
insanların kişiliklerini yıldızların etkilediğine, aynı dönemlerde doğan insanların benzer özellikler
gösterdiklerine ben de inanıyorum ama
kova ya da başak gibi önyargılarla değerlendirme yapmanın doğru olduğu düşünmüyorum.
çevre, yaşam koşulları, ekonomik özellikler vs. her şey kişiliği etkiler
senin arkadaşının davranışları da burcuyla değil kişiliğiyle ilgili

sarissa elbette burclar insanların tamamiyle tüm özelliklerini belirlemez.bu cok saçma olur. ama topikde okursan , çogu özellikleri benzeşiyor. %50 % 60 burc özellikleri tutuyor şahışların.. %40 kısmı çevre aile vsvsvsvs gibi şeyler oluşan özellikler. herseyden önce Allah hepimizi farklı kişiliklerde yaratmıs kimse kimseye tam anlamıyla benzemez elbette. biz sadece genel yargılarda bulunuyoruz.çogu tutmayadabilir.

elanur başakla kova cok uyuşmuyor ama bellide olmaz. :tomato:
kızım sen yeni kuşaksın
masum ve yumuşaksın
kovadan sana yar olmaz
çünkü sen başaksın!

ekşi sözlükte gördüm kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Ayrıca bende gecen akşam rezzan kiraz ı dinledim,saba tümer e konuktu..
Boşanan burclardan ve evliliği yürütemeyen erkeklerin burclarından yüzde olarak en fazlası kovaymış..
Kısacası bende test ettim ve onaylıyorum bu sözü..

egzantirig
öyle yazıyorsun ki insanları ayşe ahmet mehmet diye değil de
kova oğlak gibi gruplandırmak gerekiyormuş gibi
yani neden adamın bütün davranışlarını kovaya bağlıyorsun anlamıyorum
bunu yapabilmek için bir sürü kovayla birlikte olmuş ve hepsiyle aynı sornunu yaşamış olman lazım
insanların kişiliklerini yıldızların etkilediğine, aynı dönemlerde doğan insanların benzer özellikler
gösterdiklerine ben de inanıyorum ama
kova ya da başak gibi önyargılarla değerlendirme yapmanın doğru olduğu düşünmüyorum.
çevre, yaşam koşulları, ekonomik özellikler vs. her şey kişiliği etkiler
senin arkadaşının davranışları da burcuyla değil kişiliğiyle ilgili

ha yaşa arkadaşım benim! :)) :lepi: a.s.

ama genede çok şekerler sevmemek elde degil mafoldumbenopuyorumnanaktan

çok tatlıdır çoooook!!
biz koç-kova ne güsel anlaşıyoruz valla! :nazar::nazar::nazar:

Back
X