ben yengeç burcuyum,sevgilim kova.annem yengeç burcu,babam kova ve daha bikaç tane tanıdığım daha var kadın yengeç,erkek kova.aslına bakarsak çok tezat burçlarız,ama birbirimizi çekiyoruz işte.kovanın bütün kılını tüğünü kaprisini de biz çekiyoruz.kova burcu erkeği inattır!mafoldumbendediğim dedik,çaldığım düdük.istemediği bişeyi ona yaptırmak çok zordur.hep 'ben bilirim' havasındadır.tabii dediği yanlış çıkıncada mesela babam,gıkını çıkarmaz:1closedeyes:vakti zamanında çapkınmış,annemle 4 sene çıkmışlar.o arada söz nişan falanda olmuş.o askerdeyken annem ev kiralamış,dayamış,döşemiş,askerden döner dönmez evlenmişler.derki 'askerden döner dönmez evlenme dairesinde aldım soluğu'.n'apıcaktınki başka be adam?bekle bekle nereye kadar dimiiyasakkelimeama yok..kova erkeği özgürlüğüne düşkündür.anını yakaladığın an bööle evlilikti nişandı hemen yapacaksınki sonra kaçıp kaybolmasın ortalıktan.
sevgilinin 'bana bağlanma' vesaire demesi onun kova burcu olmasından değil,karakterinden kaynaklanıyor canım.benimde karşıma çıktı öyleleri.ne yani?aylarca,yıllarca çıkacaksın onunla ama,ona bağlanmayacaksın,ilişkinden ciddi bi beklentin olmayacak öyle mi?

o sevgiyi ne sanıyo? kova o kadarda hain bi burç diil.tamam,zordur, inatçıdır,ilişki ciddiye binince 'acaba benden nasıl bi koca olur?buna hazır mıyım?' diye bi bocalar ama,çok iyi bir sevgilidir,bağlılıktan,değer görmektende,değer vermektende hoşlanır.yalnız duygularını her dakika söylemez.bazı kovalar evlerine de düşkün olurlar.iyi bir eş ve iyi bir baba olurlar.