Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kova Erkeğinin Zayıf Noktaları Nelerdir ?

mavikaranlk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
7
0
36
İstanbul
Nette hiç rastlayamadığım bir konu deneyımlerınızden yola çıkarak sızce kova erkeğinin zayıf noktaları nelerdir.en hayır diyemeyeceği şeyler meselaaa:):):1shok:

Kova Erkekleri arkadaşlıklarında çok iyi,beraberliklerinde sıkıntılı tiplerdir.CADIARZU

ınatçı,sorumsuz,pire için yorgan yakan tiplerdir.Asla tartışamazsın kendileriyle, çünkü hep kendileri haklıdırlar.

benim sözlüm kova iltifata hiç dayanamaz küçücük bir işte yapsa abartarak söyleyeceksin süper olmuş nasıl yapabildin faln die kendilerini çok beğenirler çünkü bir de sevgini belli edeceksin konuşmayı severler dinleyeceksin bol bolll

ama biliomusunuz ben bi konu açmıstım orda benım sevgılımde kovaydı ayrıldık bi ayrıl bi barışlardan sıkılmış ya adam Nuh dio Peygamber demıor yaaa şaşkınım hakkaten bunların en can alıcı noktalarını bulmak lazım :):)

damarına basmamak lazım kovaların bastımı bi konuşur arkasına bakmadan çeker gider hiç takmazz inatçıdırki ne inatçı haksız olsalar bile gene haklıyım gözüyle bakarlar bazen sinir bozucu bi suskunlukları olur hiç konuşmazlar buda beni deli eder sonra bi bakmışsın gevezeliği tutmuşş dengesiz oluyo bazenn....yalan söylemeyide hiç beceremiyolarr ben kendimden örnek vereyim kova sevgilim vardı benm yalan söyledimi hemen anlardım yalanını yakaladımı yüzüne vurdumu masum çocuk gibi köşeye sıkışmış gibi oluyodu tabi suçlu ya işte o anda ona ne yaptırırsan yaptır gıkı çıkmaz...bi akrep olarak kovayı böyle tanıyorum yüzeysel olarak tabi..

benim erkek arkadaşım kova ve kendisine nasıl yaklaşmam gerektiğini 1 yıl sonra öğrendim Bi kere sinir asabiyet yapmıcaksın geri adım atmaz konuyu keser atar Çok kızdığın bşi olsa bile kendini banyoya kapatıp sinirden kudurup yanına gülümseyerek gideceksin heee ama bu demek midir ki her dediğine okey diyelim? tabi ki hayır yöntem bence şu arkadaşlar önce tatlı tatlı konuşacaksın takdir edeceksin sana hayranım diceksin boynuna sarılacaksın sonra bazen seni hak etmediğimi düşünüyorum diceksin O da az önceki gazın etkisiyle aaa olur mu ööle şey sen her şeyi hakediyosun hayatım dicek dediğim gibi onun egosunu biraz şişirin cömertleşmeye başlar bu erkek Sonra da yine tatlı tatlı bugun böyle böyle olduğu için çok üzüldüm diye onunla "dertleşeceksiniz" ancak o zaman yumuşar ve öz eleştiri yapmaya başlar Aceleci olmayın ruh halini analiz edin iyi bi anında ne isterseniz kabul ettirirsiniz

önceden çok kızardım bu tarz yaklaşımlara ama burnumun dikine gidince işlerin hep daha da kötüleştiğini gördüm
Artık bi bayan olarak sevgilimi (müstakbel eşimi) ben yönlendiriyorum ve o bunun farkında bile değil bu kötü bişi değil tam tersine bu şekilde daha mutluyuz ikimiz de ve yakında evleniyoruz
şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar arkadaşlar

benım sevgılımde kova ama malesef oda ınatçı bende ınatçıyım bırbrımzı yıyıoruz cogu zaman tatlı dıl ışe yarabılır ama bende cok cabuk parlıyorum..tatlı dıl demış arkdaş haklı..katılıyorum..

iyi de sen iyi davrandıkça üstüne geliyorsa...zıttını yapıyor seni daha çok kırıyorsa ne olacak? nasıl sinirlenmeyip belli edeceksin ki...????

Benimde sevgilim bir kova.. Daha 1 ay oldu ilişkimiz başlayalı.. Ama onun tek aşkı işi.. Sabırlı olmaya, onu anlamaya, tanımaya çalışıyorum ama bu da beni çok yıpratıyor.. Hemde bu kadar kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen ..( Çok zor çookk..

benim tanıdığım bi tane kova erkeği var... (biraz dengesiz tavırlar içerisinde...)
ama onda genel gözlemlediğim şey dostluk... arkadaşlarını çok seviyor... sürekli onları anlatıyor... sürekli gezmek değişik şeyler yapmak istiyor... yani sanırım zayıf noktası onun öncelikle arkadaşı olmak...

kızlar bıldıgım ıkı kova vardı ıkısıde capkındı peşlerınden kosmucan bı kere aman zaten uzak durun tabı yukselenı farklıdır kova ozellıgı tasımıyosa o ayrı

Benimde eşim kova burcu(11.02), bende aslan burcuyum (10.08) 6yılık evliyiz..6ay cıkmamızın ardından evlendik ama ne 6aydı :93: Tam bir eziyet çok zor geçti ama uzak oldugumuz için hep bir şekilde gönlümü alır,özür dilerdi.daha sonra evlendik ilk 2 3 yl cok zor geçti aşırı kıskançlık,kızgınlık,tepki,sinirlenir beni bırakıp giderdi felan yani hergün ağlamaklı:84 zamanlar bende alttan alıyordum dinliyordum bol bol saygı gösteriyordum kocam diye ama şimdi yapmıyorum Tam tersi o kuzu oldu şimdi çok şükür iyi ..alıştık zamanla birbirimize bir şey dese ben de diyorum parlıyorum ..eskiden o küsüyordu şimdi bende küsüyorum odaya gidip yatıyorum arkamdan gelip özür diliyor açlığa hiç dayanamaz şuan tek kavgalarımız bu yüzden oluyoronuda iki tatlı söz vs. Vs:76: Geçiştiriyoruz

bende katılıyorum eşim kova ama evde herzaman özürü dileyen o olur onların en zayıf yönleri çok katı görüntülerin altında çok zayıf kalpleri var hiç kıyamaz o dikbaşlılık yaptığında benim dikbaşlılığımı görünce vazgeçiyo ve asla surat asmaya tahammülü yok o sizden uzak gibi olduğunu hissettiğiniz an sizde ona uzak olun hemen geri adım atıyolar yani çift karaktere bürünün ben öle yapıyorum ve karşılıklı çok güzel (maşallah)bir evlilik yaşıyorum ilgili duygusal anlayışlı bu arada aradabir pohpoh çok ii geliyo onlara

benim eşimde kova ben aslanım.4 yıldır evliyiz 2 yılda flört ettik. çok zor ve anlaşılmaz ve dengesizdirlerrr benş bazen gerçekten çok yoruyor her konuda en iyi en mükemmel en bilgili o dur bence onu övmeyin yeterince kendini hint kumaşı sanır zaten bunlar tekk zaafı ondan daha iyi daha mükemmel daha zeki daha sosyal olmaktır ve üstünlük kurmaktır yoksa hep ezilmeye mahkumsunuz yüz verince astarını isterler çünkü 1 kere pohpohla 10 kere hırla başka yolu yok baş edemezsiniz. zaafı onu takmamak ilk zamanlar ben çok üstüne düşer kıskanır hediyelere boğardım şimdi hiç ilgilenmiyorummmmmmmmmmmmm git gez dolaş kopamadığın arkadaşlarınla takıl bende kendi hayatıma devam edeyim deyin çünkü onlar için bağımsızlık ve özgürlük önemlidir bu erkekleri rahat bırakıp üstüne düşmediğiniz zaman bu sefer kendisi size dönecektir. yani giyinin süslenin kendi hayatınıza bakın aradan çok geçmeden kıymete bineceksiniz

benim de hem erkek arkadaşım hem babam kova burcu.
yemek kova burcu erkeğinin zayıf noktalarından biri bence. sevdiği yiyecekler olsun.

benimde erkek arkadaşım kova burcu ben ikizler burcuyum en uyumlu çift(mişiz) bazı arkadaşlarında dediği gibi gerçekten pohpohlanmaktan hoşlanıyorlar. ben kova erkeklerinin kıskançlıktan hoşlanmadığını çok yerde okudum ama sevgilim hem kıskanmayı hemde kıskanılmayı çok istiyor. fazla inatlaşma dışında herşey çok güzel kalbimi kırdığında pişkinlik yapmıyo onu affetmem için çabalıyor uğraşıyor ama kendisinin haklı olduğu bir tartışma içine girdiysek kesinlikle ilk adımı benden bekliyor ben yaklaşmadıkça yaklaşmıyor ama şöyle söyliyim kesinlikle kinci değil. çok büyük kavgalardan sonra ufacık bir gülümsemeyle herşeyi unutabiliyor.:93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…