- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
- Konu Sahibi Kova hatunu
:)Sağol ama biraz tembel bir topiğiz...ben dahil :)
Biz de ilk başta baya hızlı başladık zamanla azaldı.
Ama bir kaç kişi pes etmedik devam :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)Sağol ama biraz tembel bir topiğiz...ben dahil :)
Tamam :))) her zaman bekliyorum :)Topik hayırlı olsun spora ara verdim ama bi ara tekrar başladığım da gelirim :)
Bize çayı ,çikolatayı ver bak bu topik nasıl genişliyirTamam :))) her zaman bekliyorum :)
ÇikiloootaaaaBize çayı ,çikolatayı ver bak bu topik nasıl genişliyir![]()
![]()
Çikiloootaaaa
Çççiiikilotacı geldi hanımmm
Bedave bedave![]()
Sadece bir güncük mühahaha yarın yarım saat yada 45 yürüyüş benden bak nasıl oluyormuş
![]()
![]()
Canom bu ay böyle idare şartSadece bir güncük mü
En az 1 ay garantilerim dedim...sen beni batırırsın![]()
seni topiğime bir görselle bağlardım ana niyeyse indiremiyorumCanom bu ay böyle idare şartyoksa yerime çivilendim kalkmam
![]()
Hahhaa amann diyim bağlanmayı sevmem hemen terkediveririm seniseni topiğime bir görselle bağlardım ana niyeyse indiremiyorum
Kara büyü yapcaktım sana....elimde oatladı![]()
Çikolata şelalesine rağmen mi ? Düşün fış fış çikolata fış fışşşş ....topiğimde fış fış çikolataHahhaa amann diyim bağlanmayı sevmem hemen terkediveririm seni![]()
![]()
Oooo gidilir mi o zamannÇikolata şelalesine rağmen mi ? Düşün fış fış çikolata fış fışşşş ....topiğimde fış fış çikolata
Her yer çikolata fıışşşşşş (gizemli ses)![]()
Yok ya
YoooYok yakoltuktan koltuğa geçiş yapıyorum o arada birkaç adam atiyorsam atıyorum
ramazandan sonra spora basliycam evde zumbaya başlarım belki
sen yapiyo musun bakım sporunu
Pazartesi başla salı bırakırsınYoooyarın başliycam
![]()
Evde yapcam...da oğlumun dişleri beni pert ettş bu hafta 4 diş 2 azı çıktı benimde cılkım çıktı :)Pazartesi başla salı bırakırsınne yapican evde mı spor salonu mu ?
Oy kıyamam geçmiş olsun kuzuyaEvde yapcam...da oğlumun dişleri beni pert ettş bu hafta 4 diş 2 azı çıktı benimde cılkım çıktı :)
Ağlama değil de çok mızmız ekstra ilgi peşindeydi hep :)))Oy kıyamam geçmiş olsun kuzuyasen oglusunu iyilestir kuzum , nasıl şimdi oglus? Çok ağladı mı
Geçmiş olsun tekrar kuzuya , ilgiye boğ oglusunu benim yerime değil mincir bol bolAğlama değil de çok mızmız ekstra ilgi peşindeydi hep :)))