Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kova Kızları Hadi Kendimizi Anlatalım !!

ppapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
526
4
96
İzmir
Daha önce böyle bir konu açıldıysa şimdiden özür dilerim.
Aynı burç olmasına rağmen insanlar farklı özelliklerde olabiliyorlar. mesela ben özgürlüğüme çok düşkün biriyim ama sadece bir kişi için taviz verebiliyorum. biraz inatçıyım. kafama koyduğum şeyi mutlaka yaparım. eğer söz verdiysem o sözü mutlaka tutarım. bambaşka bi dünyam vardır buna kimse müdahale edemez. birine bağlanmak bana göre değil ama aşk oldumu iş değişir. bi sorun olduğunda ağlayarak zırlayarak trip yaparak tavır koyarak hareket etmem öyle olanlarada tahammülüm yoktur. konuşarak herşeyin çözülebileceğine inanırım. ilk defa tanıdığım birisiyle koyu muhabbete dalmam seviyeli davranırım genelde beni çok soğuk havalı biri olarak görürler tanıdıktan sonra yanıldıklarını anlarlar. herkesi severim insan ayırmam. dobra değilimdir genelde susarım. çok espriliyim bu benim görüşüm değil çevremdekiler söylüyor. insanlar yanımda olmaktan mutluluk duyar benimle çok eğlenirler en sıkıcı ortamlara bile ben varsam gelirler. bazen taş kalpli gibi davranırım ama bazende çok duygusalımdır çok basit bişeyde duygulanıp ağlayabilirim. yalan söyleyemem gerekirse susarım hiç konuşmam ama asla yalan söyleyemem vicdanım çok rakatsız olur kendimi kötü hissederim. araştırmacı bir yapım vardır. belirli bi müzik tarzım yok giyim tarzımda yok sevdiğim şarkıyı dinlerim bana yakışanı alıp giyerim. şimdilik benden bu kadar kızlar. SIRA SİZDE...

Merhaba:) Bende bir kovayim neredeyse tam beni anlatmissin

- Arastirmaci ruhum vardir, kesinlikle her konuda ve her iste. Didik didik etmek ve bir cok seyi ogrenmek ve bilmek isterim.
- en belirgin ozelligimde sendede oldugu gibi, Disardaki insanlara gore havali olmam, ama beni tanidiktan sonrada tam tersini dusunurler.
- Eglenceliyimdir, neseliyimdir, eger keyfim yerindeyse cok hareketliyim hem agzim hemde elim kolum hic yerinde durmaz.
- Tartismayi, elestirmeyi, birazda kendini begenmislik yapmayi severim
- Bazen dunyanin merkezi ben oldugumu zannederim ama bu cok uzun surmez :P :)
- Kafama koydugumu yaparim, benim icin hayal kurmanin siniri yoktur :D Ve imkansiz denilen birseyde yoktur, insan yeterki istesin degilmi?
- Bazende susmayi tercih eder, dinleyen taraf ben olmayi tercih ederim.
- problemlerden uzaklasmak yerine daima cozum arayan ve konusarak bir cok seyin ustesinden gelinebilecegine inanirim
- tipciyim, tam yerimdeyim diyorum hamd olsun :D

Daha önce böyle bir konu açıldıysa şimdiden özür dilerim.
Aynı burç olmasına rağmen insanlar farklı özelliklerde olabiliyorlar. mesela ben özgürlüğüme çok düşkün biriyim ama sadece bir kişi için taviz verebiliyorum. biraz inatçıyım. kafama koyduğum şeyi mutlaka yaparım. eğer söz verdiysem o sözü mutlaka tutarım. bambaşka bi dünyam vardır buna kimse müdahale edemez. birine bağlanmak bana göre değil ama aşk oldumu iş değişir. bi sorun olduğunda ağlayarak zırlayarak trip yaparak tavır koyarak hareket etmem öyle olanlarada tahammülüm yoktur. konuşarak herşeyin çözülebileceğine inanırım. ilk defa tanıdığım birisiyle koyu muhabbete dalmam seviyeli davranırım genelde beni çok soğuk havalı biri olarak görürler tanıdıktan sonra yanıldıklarını anlarlar. herkesi severim insan ayırmam. dobra değilimdir genelde susarım. çok espriliyim bu benim görüşüm değil çevremdekiler söylüyor. insanlar yanımda olmaktan mutluluk duyar benimle çok eğlenirler en sıkıcı ortamlara bile ben varsam gelirler. bazen taş kalpli gibi davranırım ama bazende çok duygusalımdır çok basit bişeyde duygulanıp ağlayabilirim. yalan söyleyemem gerekirse susarım hiç konuşmam ama asla yalan söyleyemem vicdanım çok rakatsız olur kendimi kötü hissederim. araştırmacı bir yapım vardır. belirli bi müzik tarzım yok giyim tarzımda yok sevdiğim şarkıyı dinlerim bana yakışanı alıp giyerim. şimdilik benden bu kadar kızlar. SIRA SİZDE...

sanki beni anlatmışssın tıpa tıp uyuyo eklencek bişey bile yok ya =)

Kova burcuyum.Deli doluyum.zeka ve mantıga çok önem veririm.kendime aşık bir insanım.müdanam yoktur.taviz vermeyi sevmem.özgürlüğüme düşkünümdür.kısıtlanmakdan hoşlanmam.bir insanı tek kalemde silebilirim ama sevdiklerimi hayatımdan çıkartırken kalbim acır.romantik olmayabilirim ama çok duygusalımdır.almadan vermeyi pek beceremeyen bir yapım var.bencilimdir.ben merkezlidir düşüncelerim.bazen bu değişiklik gösterebilir ruh halime göre.dengeden yoksun bir varlıgım sanırım :)) dengeye çok ihtiyacım var.allahtan karşı cinsim dengeli oluyorda biraz beni dengeliyor :)) şiiri felsefeyi edebiyatı çok severim.sayısalcı ve beynimin sağ tarafını kullanıyor olmama rağmen şiiir edebiyat felsefe vazgeçilmezimdir.çok empati kurarım.sürekli güçlü gözükme çabası içersisindeyim.çok zor durumdda olsam bunu insanlara belli etmekden çok hoşlanmam.yardım etmeyi severim.yalanı asla sevmiyorum affedemeyeceğim şeyler arasındadır.ihanet yalan dolan bunları sevmem.kim severki.. espirili bir insanımdır ortamı kasmam mantara bağlamam sohbeti eğlenmeyi çok severim.her olaydan bir malzeme bir şaka yaratabilirim.eğlenceli oldugumda çok eğleniriz.kederli oldugumdada kahıra boğulurum.duygularımı hep en uçlarda yaşarım.hüzünlü oldugumda ise hüzne bogarım kendimi.iletişim sosyalite ve insan ilişkileri benim için çok önemlidir.insan hal hareket ve davranıslarını sürekli sorgular ve neden sonuç ararım.herşeyin bir nedeni vardır hiçbirşey nedensiz ve sebepsiz değildir diyenlerdenim.ukala bir yapım var sanırım ama samimiyetten kaynaklandıgını dusunuyorum.ilk tanıyan insanlar ne kadar itici ne kadar nalet oldugumu söylerler benı tanıdıktan sonra dunya tatllısı olduguma karar verirler.hayalperest değilim hayali sevmem realist bir insanım.realizm nirvana doruklarında :) birşeyi yapacağım dediysem eğer tüm engelleri aşmaya hazır bir yapım var..benim için imkansız pek uzak bir kavram.istemem yeterli.. ikna kabiliyetim yüksek.üzerime gelinmesini ve üstelenmesini sevmem.laf sokan iğneleyen insanlara dobra dobra konuşur hatta ve hatta çizgimden çıkar yerin dibine sokarım.iyiliğime güç derman yetmez kötülüğümü kimse görmesin isterim :)) belirli bir müzik tarzım yoktur..kafama uyan müziği dinlerim.başka birşey aklıma gelmiyor gelirse paylaşırım öptümm sevgili kovaalarrr yaşasın AQUARIUS !!! :))

Aynı özellikler nedeniyle hepinizi öpüyorum sevgili kova arkadaşlarm...opuyorumnanaktanburcumu çok seviyorummm...kaydirigubbakcemile3

kızlar bende bir kova burcu olarak ne kadar çok ortak yanımız var kaydirigubbakcemile5
-bende özgürlüğüme çok düşkünüm,ama kociş biraz engelliyor beni :mymeka:
bunun dışında
-genelde çevremde sessiz olarak tanınırım
ortama çabuk uyum sağlayamam,ama sağladıktan sonrada çok sevilirim
yeni tanıştığım kişilerle çok fazla konuşmam
önce kişileri analiz ederim,
çevremdekiler beni burnu havada,havalı sanar ama tanıdıktan sonra
öyle olmadığımı anlarlar
duygularımı çok belli etmem
tartışmacı bir yapım yoktur,damarıma basılmadığı takdirde genelde susarım
hırslıyımdır,ayrıntılara çok dikkat ederim
başkalarının işime burnunu sokmasından yada şunu yap demesine sinir olurum

en yakın iki arkadaşım kova sözü özü açık sohbeti güzel herkonuda bilgi sahibi (meraklı olduklarından ) ve eşimde kova burcu tek sıkıntım biraz sinirli yapısı ve özğürlüğe düskünlüğü her zaman derim sen evlenecek adam değilmisin böyle bir hataya nasıl düştün diye gençtim cahildim der gecer ama genel olarak kovalar böyle ise güzel bir burc

Kova burcuyum.Deli doluyum.zeka ve mantıga çok önem veririm.kendime aşık bir insanım.müdanam yoktur.taviz vermeyi sevmem.özgürlüğüme düşkünümdür.kısıtlanmakdan hoşlanmam.bir insanı tek kalemde silebilirim ama sevdiklerimi hayatımdan çıkartırken kalbim acır.romantik olmayabilirim ama çok duygusalımdır.almadan vermeyi pek beceremeyen bir yapım var.bencilimdir.ben merkezlidir düşüncelerim.bazen bu değişiklik gösterebilir ruh halime göre.dengeden yoksun bir varlıgım sanırım :)) dengeye çok ihtiyacım var.allahtan karşı cinsim dengeli oluyorda biraz beni dengeliyor :)) şiiri felsefeyi edebiyatı çok severim.sayısalcı ve beynimin sağ tarafını kullanıyor olmama rağmen şiiir edebiyat felsefe vazgeçilmezimdir.çok empati kurarım.sürekli güçlü gözükme çabası içersisindeyim.çok zor durumdda olsam bunu insanlara belli etmekden çok hoşlanmam.yardım etmeyi severim.yalanı asla sevmiyorum affedemeyeceğim şeyler arasındadır.ihanet yalan dolan bunları sevmem.kim severki.. espirili bir insanımdır ortamı kasmam mantara bağlamam sohbeti eğlenmeyi çok severim.her olaydan bir malzeme bir şaka yaratabilirim.eğlenceli oldugumda çok eğleniriz.kederli oldugumdada kahıra boğulurum.duygularımı hep en uçlarda yaşarım.hüzünlü oldugumda ise hüzne bogarım kendimi.iletişim sosyalite ve insan ilişkileri benim için çok önemlidir.insan hal hareket ve davranıslarını sürekli sorgular ve neden sonuç ararım.herşeyin bir nedeni vardır hiçbirşey nedensiz ve sebepsiz değildir diyenlerdenim.ukala bir yapım var sanırım ama samimiyetten kaynaklandıgını dusunuyorum.ilk tanıyan insanlar ne kadar itici ne kadar nalet oldugumu söylerler benı tanıdıktan sonra dunya tatllısı olduguma karar verirler.hayalperest değilim hayali sevmem realist bir insanım.realizm nirvana doruklarında :) birşeyi yapacağım dediysem eğer tüm engelleri aşmaya hazır bir yapım var..benim için imkansız pek uzak bir kavram.istemem yeterli.. ikna kabiliyetim yüksek.üzerime gelinmesini ve üstelenmesini sevmem.laf sokan iğneleyen insanlara dobra dobra konuşur hatta ve hatta çizgimden çıkar yerin dibine sokarım.iyiliğime güç derman yetmez kötülüğümü kimse görmesin isterim :)) belirli bir müzik tarzım yoktur..kafama uyan müziği dinlerim.başka birşey aklıma gelmiyor gelirse paylaşırım öptümm sevgili kovaalarrr yaşasın AQUARIUS !!! :))

Merhaba aynı erkek arkadaşımı anlatmışssın yanlış anlamazsan bir şey sorucam o şuanda yurtdışında yaşıyor ve yıllardır birbirimizi çok seviyor ancak birleşemiyorduk 2 ay evvel bir şekilde birleştik ben onun yanına gittim falan herşey çok güzel giderken ben bir anda bu ilişki bitmeli diyip dondum Trye. Alandayken ağlaya ağlaya ayrıldık ben uçaktayken bir sürü msjlar atmış aramış falan ancak ben indikten sonra bir daha hiç konuşmadık. Ben mjlarına cvp vermedim sonra 3 gun hiç konuşmadık ben maillerine girdim ozeli ile ilgili şeyler okudum ona gonderdim mailleri okuduğumu anlasın diye sonra bana cok kızdı ve bir daha beni istemedigini falan soyleyip ilişkiyi bitirdi. 10 gündür konusmuyoruz bende bir daha hic aramadım oda aramadı ve şuan trdeymiş bildigimi bilmior. Ancak benide aramadı çok sevdiginide biliyorum. Ne yapmalıyım? Lütfen yardım edinnnnnnnnnn banaa çok mutsuzummm

burclar bana cok sacma geliyor.mesela ben ikiz eşiyim ve ikizimlle karakterlerimiz çok farklı ...
yükselen filan diyeceksiniz ama yükselenimizde aynı:27:

inatçı, özgürlüğüne düşkün, duygularından çok mantığına göre hareket eden bir yapım. Kafama koyduğum şeyi yaparım zararlı çıkacaksam bile kendi verdiğim kararlarla zararlı çıkıyım düşüncesi ile hareket ederim. Akıl verilmesinden hiç hoşlanmam. Ukala ve sivri dillidirim. Sinirlendiğim zaman karşımdakine ağzıma geleni söylerim. Ruh halim çok değişkendir kahkalar atarken birden sessizleşebilirim. Herşeyi en uç noktada yaşarım. Çevremdeki insanlar burnu havalarda kimseyi beğenmeyen bir tip olduğumu düşünürler sanırım tüm kovalar için geçerli bu. Kolaylıkla samimi olmam ilk etapta karşımdaki kişiyi inceleme altına alırım onunla ilgili düşüncelerimi belirlerim. İnsanları eleştirmekten hoşlanmam. Analiz yeteneğim çok gelişmiştir. Olayları parça bütün ilişkisi altında değerlendirmeye alırım tek bir harekete veya olaya takılıp kalmam. Kızdığım zaman içimde tutmam hiç bir kuvvet beni susturamaz içimde tutmaya susmaya çalıştığım zaman resmen kudururum işte o zaman tehlikeli olurum. Zaman zaman çekingen yapı sergilediğim olur bu kişilere, ortama ve ruh halime göre değişiyor. Laf yarışına giren insanlardan hoşlanmam genelde pek başarılı olamazlar zaten pes ederler. Hayal kurarım ama kurduğum hayalı unuturum:) fazlasıyla gerçekciyim. Romantikliğin R'si yok. İkna kabiliyetim çok çok yüksektir bir çok kişiden gözlerime bakman yeterli oluyor istediğini yaptırmak için cümlesini duymuşturum.

senin anlattığının tam tersiyim ben :)
çok açık sözlüyüm içimde bişey tutmam iyi kötü ne varsa çaat diye karşımdakinin suratına vururum.
Yapmacık hareketlere gelemem tahamülüm yoktur.
Dürüstüm ne olursa olsun iyi yada kötü yalan söylemem karşımdaki değer verdiğim insanla herşeyimi paylaşırım. Sonu ne olursa olsun kandırmam kimseye. Kimsenin arkasındanda konusmam.
Çok sinirliyimdir. Beni kızdırcaksa biri onun ortası olmaz. ya az sinirlenir takmam yada çok sinirlenir ortalığı ayağa kaldırırm. ve ne yazık ki çok kolay sinirlenirim gözüm kimseyi görmez. Çabuk parlayıp ama çabuk sönen biriyim kin tutmam kolay kolay kimseye. he bide kafama bişey taktıysam eğer yaparım ne olursa olsun onu yapana kadar rahatlayamam :)

öncelikle yalandan nefret ederim asla yalan söylemem birisi hakkımda kötü şeyler bile düşünse gelip yüzüme söylesin canımı yesin.monotonluktan nefret ederim hep aynı olan şeyler beni sıkar (habire evdeki eşyaların yerini değiştiririm)gezmeyi çok severim.çok sabırlıyımdır,etrafımdakilerin herşeyi bilirim ama ben pek anlatamam.komiğimdir nasıl yapıyorum bilmiyorum ama.herşeyi planlarım,herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünürüm biraz mükemmelliyetçi bir yapım vardır,kolay kolay bir şeyi beğenemem

duygusalımdır,yardım etmeyi çok severim,insanları kıramam.yapıcam dediğim şeyi yaparım(100 kişi yapma dese bile)kimi zaman dik başlıyımdır.durmadan birşeyleri araştırırım,kitap okumayı çok severim.
insanlarla kolay kolay samimi olamam anca 2-3 yıldan sonra beni tam olarak tanımaya başlarlar.dışarıdan sesiz sakin hanım hanımcık biri olarak gözükürüm aslında biraz deliyimdir.fikirlerim insanlara tuhaf gelir sevilen biriyimdir. tıpla ilgili herşeye ilgim vardır,otopsi.kadavra,ameliyat vs.canım hiç tatlı değildir,hiç birşeyden kolay kolay korkmam. valla şimdilik bu kadar ama diğer arkadaşların yazdıklarına da katılıyorum
burcumu seviyorummmm:66::66::66::66::66::66:

çok espriliymdir en olmadık durumlarda bile espiri yapabilirim:)kimsenin arkasından konuşmam gider lafı pat die sölerim.çok fazla duygusalımdır ağlamam için karşımda bi insanın ağlıyo olması yeterli.tarihe kendimi bildim bileli bi ilgim vardır tarihi konuları araştırmasını çok severim.alternatif tıpa karşı ayrı bi ilgim var hangi bitki neye iyi gelio falan çok iyi bilirim bu yüzden arkadaşlar hep bana sorar böyle şeyleri:)romantik değilimdir çok fazla kıskanç bi yapımda yoktur.kolay kolay sinirlenmem olaylar karşısında.gezmeeyi tozmayı,hayvanları çok severim:61:

kısaca kova burcunun tum karakteristik özellıklerını taşıyorum xd tum kovaları ve burcumu cok sevıyorum
saygılarımla. Sevgıler:1:

ya arkadaşım yemin ederim sanki beni anlatmışsın.ya bu kadar olur.okurken şakamı bu falan dedim .yazdıkların tamamen benimle örtüşüyor. ekliyecek tek şey çok inatçıyımdır.ve tavırlıyımdır sevmediğim kişliye karşı ama seninle aynı gibiyiz yaw :))

ya arkadaşım yemin ederim sanki beni anlatmışsın.ya bu kadar olur.okurken şakamı bu falan dedim .yazdıkların tamamen benimle örtüşüyor. ekliyecek tek şey çok inatçıyımdır.ve tavırlıyımdır sevmediğim kişliye karşı ama seninle aynı gibiyiz yaw :))

bende kova burcu bir kadınım , dışarıdan bakan birine göre çok sert ve kendini beğenmiş bir kişiliğe sahip olduğum söyleniyor ama benimle diyaloga girdiklerinde hiçde öyle bir insan olmadığımı söylerler . kdinlemek ve gözlemlemek benim huyum. sıkıntıya fazla gelemiyorum helede benim düşüncelerime aykırı insanlarınkine hiç, tartışmaya girdiğim zaman cevap vermiyorum ama eğer cevap vermişsem gerçekten hak ettiği içindir zaten bu huyum bilindiği için her istediklerini bana rahatça söyleyebiliyorlar bende o insanlarla diyaloga girmek istemediğimi özellikle kendilerine karşı belli ediyorum . altıncı hissim çok kuvvetli aklıma gelen herşey doğru çıkıyor ama atılgan bir insan olmadığımdan bu özelliğim anlaşılamıyor doğal olarak:) sevdiğim insanlara karşı çok korumacıyımdır sevgimi sulu bi şekilde değilde içten yaşamayı seviyorum daha gerçekçi en azından . kışı soğuğu çok seviyorum , köy orman ortamlarını çok seviyorum . eğer bana uygunsa eğlenmesinide bilirim . gelelim aşka :)) sevdiğim erkeğin beni sahiplenme duygusu içnde olmasını isterim bana pahalı hediyeler değilde ufak şeylerle mutlu etmesini tercih ederim mesela akşam bir yerde çay içmek gibi daha mutlu olurum çünki, cimri erkekleri hiç sevmemki çok şükür benimki cömerttir:) onunla daha çok bakışarak konuşurum kelimeler bana göre değil sevdiğim erkek benim kahramanım , hayalim , geleceğim vazgeçemdiğimdir zaten onu bu yüzden sevmişimdir bende onun için aynı şekilde olmak isterim , ama ne kaar seversem seveyim haksızlığa uğrarsam bende onu huzursuz etmek için uğraşırım huyum kurusun :) papatyayı çok severim lüksü değilde mütevazi bir hayat tam bana göre EEEZATEN İNSANIDA BU MUTLU EDER BENCE HERŞEYİN KARARINDA OLMASI AZI KARAR ÇOĞU ZARAR , EN ÖNEMLİSİDE BİZ KOVA BURÇALRI HAYATI GERÇEKTEN YAŞARIZ GÖSTERİŞ İÇİN DEĞİL KENDİMİZ İÇİN ....:66:

Back
X