Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kova Kızları Hadi Kendimizi Anlatalım !!

Ben bir kova kizi olarak asiri derecede usengec ve miskinim. Kendi yapmam gereken isleri baskasina yikarim genelde, bu kotu bi sey biliyorum ama huyum batsin ne yapayim:9: ben de ozgurlugume cok duskunum ama birini seversem de cok fazla baglanirim:5: cok kiskancim ama asla belli etmem. Ayrica asiri dengesizim, bir anda fikir degistiririm hatta bazen ben bile kendime inanamam:9: bu dengesizligim sadece dusuncelerimde degil giyim kusamimimda da etkili. Bi gun cok sık giyinmis, sac makyaj superken, baska birgun cok salas ve sifir makyajli olabilirim. Sıkıldıgım zamanlarda ve bir de tanimadigim ya da yeni tanistigim insanlarin icinde pek konusmam, cekinirim. Ama onlar bunu kendini begenmislik olarak algilar. Kendi ailem ve arkadaslarimin yaninda dacenem coook dusuktur. Ayrica asiri sulugozluyum ama asla insan icinde aglamam. Gozyaslarimi sadece ve sadece yastigim gorebileerr:9: ve son olarak cevremdeki diger kova kizlarinda da gozlemledigim bir sey var, anneye asiri bagimlilik, anneye cok fazla yuk olma:9: bu sizde de var mi kizlar merak ettim?

Ben bir kova kizi olarak asiri derecede usengec ve miskinim. Kendi yapmam gereken isleri baskasina yikarim genelde, bu kotu bi sey biliyorum ama huyum batsin ne yapayim:9: ben de ozgurlugume cok duskunum ama birini seversem de cok fazla baglanirim:5: cok kiskancim ama asla belli etmem. Ayrica asiri dengesizim, bir anda fikir degistiririm hatta bazen ben bile kendime inanamam:9: bu dengesizligim sadece dusuncelerimde degil giyim kusamimimda da etkili. Bi gun cok sık giyinmis, sac makyaj superken, baska birgun cok salas ve sifir makyajli olabilirim. Sıkıldıgım zamanlarda ve bir de tanimadigim ya da yeni tanistigim insanlarin icinde pek konusmam, cekinirim. Ama onlar bunu kendini begenmislik olarak algilar. Kendi ailem ve arkadaslarimin yaninda dacenem coook dusuktur. Ayrica asiri sulugozluyum ama asla insan icinde aglamam. Gozyaslarimi sadece ve sadece yastigim gorebileerr:9: ve son olarak cevremdeki diger kova kizlarinda da gozlemledigim bir sey var, anneye asiri bagimlilik, anneye cok fazla yuk olma:9: bu sizde de var mi kizlar merak ettim?

aynıı ben yahuu :D

herkese hemen güvenen ( en sevmediğim özelliğim, saflık artık yahu!arkadaş canlılığından ileri geliyor)
beklenecek konularda duygusallığını ortaya çıkarmayıp, şaşıracağınız ufak meselelerde çok duygusal olabilen
e biraz dengesiz (karşıdakini çözme sürecinde göre direkt değişir davranışlar)
sadık! severse uzun süre unutmaz. her şeye rağmen. belli etmese de ;)
çok detaycı! sevmediğimbir özellik daha. arkadaşlarım 'senden iyi senaryo yazarı olur' derler. bu sayede onların şaşırıp kaldığı olayları ben çok önceden tahmin etmiş olurum :)
arkadaş canlısı, komik, eğlenceli, ailesine düşkün.
kafa kızlarız :69:

kova kızıyım ama çoğu özelliğini taşıdığımı düşünmüyorum zeki olmak dışında :27:
özgürlüğüme düşkünüm diyemem sevdiğim zaman bağlanırım onunla beraber özgür olmak isterim benim özgürlük anlayışım bu.

demek herkeste aynı sorun var
ben de dışardan sessiz görünürüm, ukala kendini beğenmiş bulur beni tanımayanlar.
yakın arkadaşlarımla öyle değilim ama. tanıyan sever beni.
eşimi kıskanırım.
özgürlüğüme düşkünüm ama sınırlarım da vardır.
insanlara kolay güvenemem,kolay kaynaşamam.
ağlarım ama kimse görmeden..çünkü güçlü görünmeyi severim.

Vay canına aynı beni anlatmışsınız :) Ben de 15 şubat doğumluyum.

Özgürlüğüm için yaşarım
Zekaya önem veririm
yardımsever ve fedakarım
Mükemmeliyetçiyim
Bağlanmayı sevmem
Aileme düşkün değilim ve hiç evlenmiyecem
Aşık olmaktan çok tırsıyorum çünkü kaldıramam
Neşeli konuşkanım ama yırtık değilim
Çok ilginç bir kişiliğim olduğunu söylerler
En orjinal fikirler benden çıkar
Üzgün olduğumda içime kapanırım
Çok entelim
maceracı ve cesurum
Çok dalgınımdır hiç farkındalığım yoktur
Duygularımı belli etmem
Çocuk gibi küsme huyum vardır ve üzüülen de yine ben olurum
Yeni ortamları yeni insanları tüm yenilik ve değişiklikleri severim
Sürekli alışkanlıklarımı değiştirmeye çalışırım
Toplum kurallarından nefret ederim asiyim
Sıcakkanlıyım ama sınırı hep korurum

Vay canına aynı beni anlatmışsınız :) Ben de 15 şubat doğumluyum.

Özgürlüğüm için yaşarım
Zekaya önem veririm
yardımsever ve fedakarım
Mükemmeliyetçiyim
Bağlanmayı sevmem
Aileme düşkün değilim ve hiç evlenmiyecem
Aşık olmaktan çok tırsıyorum çünkü kaldıramam
Neşeli konuşkanım ama yırtık değilim
Çok ilginç bir kişiliğim olduğunu söylerler
En orjinal fikirler benden çıkar
Üzgün olduğumda içime kapanırım
Çok entelim
maceracı ve cesurum
Çok dalgınımdır hiç farkındalığım yoktur
Duygularımı belli etmem
Çocuk gibi küsme huyum vardır ve üzüülen de yine ben olurum
Yeni ortamları yeni insanları tüm yenilik ve değişiklikleri severim
Sürekli alışkanlıklarımı değiştirmeye çalışırım
Toplum kurallarından nefret ederim asiyim
Sıcakkanlıyım ama sınırı hep korurum
aşık olmaktan korkmana gerek yok çünkü her zaman mantığını kullanarak üstesinden gelirsin. neden evlenmeyi düşünmüyorsun ?dünyanın en mükemmel erkeğini değil belki ama ;senin için en mükemmel erkeği bulduğunda kaçırma.

bende 21 ocak dogumluum kzlar..

wala bende özgrlüğüe çok düşkün olmama rağmen aşık oldum mu cok bağlanıomusum bnu asık olduumda anladm wala:D cok kıskancm sewdıım her ınsanı kıskanrm(annem,arkdsm we tbıkı sewdıım) cok cekıngenımdır yenı bı ortama grdıımde asla knsmam ınsanlarla onlrn gelıp bnle knsmasn beklerm herkesle samımı olamam:d ınsanlarda bunu sogukluk,burnu hawalılık olrk anlar ıstee bole:d

KOVA BURCU KADINI Çok bilinmeyenli bir diferansiyel denklemi gibi,sahsina munhasir, frijitt,sihirli, eserikli ,coll,dengesiz,erkek gibi kadındır. " Özgür kız modunda takılır,utanmasa omuzlarından kanat çıkaracak , akşam evde bulamayıp telefon ettiğinizde " biz şu an arkadaşlarla ağrı dağı'na tırmanıyoruz " gibi kendini benzeri durumların içine sokabilir,sevmediği adama bok muamelesi yapar, yüzüne bakmaz, bir yalanını gördüğünde o avuçlarında pamuklara sarıp sarmalayıp göklere taşıdığı mr.perfect'ini hiç düşünmeden yere çakabilir,yoksa gitmez zaten ya ne gitcek üşenir ki taa nereye ohooo,tek başına sonsuza dek kedisi köpeği ile yaşayabilen kadındır, mekanik bir yanı var sanki, sıkıntıya gelemez, durur durur, sonra "eeeeeeaaaaah" der,o dakikadan sonra da feriştahı gelse tutamaz, vefasızdırlar,kimseyi arayıp sormayı akıllarından geçirmezler,"özür dile yoksa ben boğaz köprüsünden atlayacağım" diye kışkırtırsanız; alacağınız cevap en iyi ihtimalle "atlamazsan VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüssin lan " olacaktır, sonra da ömrü hayatı boyunca dünyanın en mutsuz ve pişman insanı olarak gezer salak tabiatına tüküreyim,siyam ikizi gibi dolaşmaya kıl olurlar ama hep 'nayır, sen benim kadınımsın’ diyen ilgi manyağı hödüklere çatarlar, sevgililerine ilgilerini gösterme şekilleri "aşkıtooom" vs. değildir, kıskançlık yapar yapmam derler, hepsi bir araya toplansa, böyle komite neyim oluştursa devrim yaparlar o derece , tanıştığı insanı ilk anda severse o'na kırk yıllık arkadaşı gibi davranır, tanıdığı her insan arkadaşıdır,sevgilinin de arkadaştan bir farkı yoktur,bir ilişkiniz var mı yok mu onu bile tam olarak anlayamazsınız, bir ilişki bitince, eski partnerleriyle arkadaş kalabilip, yollarına devam edebilirler,erkek kankisi çoktur, bir bakmışsınız ki o ilişkinin erkek tarafı, siz kız tarafı olmuşsunuz, sosyallik paçalarından akar, az ve öz konuşma değil de çok konuşma ama yine de lafı güzelce yedirme olayındadırlar, avukat olmaları gerekmektedir,insanların beynini yıkama özelliğine sahiptirler, aşık olduğu kişiye bunu hissettirmemek için 1000 takla atar, üstüne şınav çeker; aşık olmadığına 1000 şınav, ardından takla attırır, ilişkideyseniz ve aldatma gafletinde bulunursanız, affetmiş gibi yapıp bir süre sonra tekmeyi koyar; kolay kolay toparlanamazsınız :D :D :D

bende kovayım sessiz sakin durgun solgun ; deli çılgın uçuk ; bilge felsefik kültürlü ; asabi gıcık inatçı ; esprili neşeli eğlenceli aynı gün içerisinde olabiliyorum yaşasın kovalaarrrrr

bende bir kova olarak özgürlüğüme düşkünüm kısıtlanmaya gelemiyorum uzatılan cümleleri hiç sevmem konuyu anlamamla cevap veririm buda karşımdaki insanı sinirlendiriyo cümleyi bitremediğinden:9: içim kan ağlasada gözlerimden yaş inmez (eşim ruhsuz olduğumu söyler:33: inatçı dik kafalıyımdır lafın altında kalmam :45: mantıksız davranışlara ve sözlere karşı çabuk sinirlenirim:14: ama yalnış yaptıklarıma karşıda özür dilemeyi bilirim hatalarımın farkına çabuk varırım :130:

Daha önce böyle bir konu açıldıysa şimdiden özür dilerim.
Aynı burç olmasına rağmen insanlar farklı özelliklerde olabiliyorlar. mesela ben özgürlüğüme çok düşkün biriyim ama sadece bir kişi için taviz verebiliyorum. biraz inatçıyım. kafama koyduğum şeyi mutlaka yaparım. eğer söz verdiysem o sözü mutlaka tutarım. bambaşka bi dünyam vardır buna kimse müdahale edemez. birine bağlanmak bana göre değil ama aşk oldumu iş değişir. bi sorun olduğunda ağlayarak zırlayarak trip yaparak tavır koyarak hareket etmem öyle olanlarada tahammülüm yoktur. konuşarak herşeyin çözülebileceğine inanırım. ilk defa tanıdığım birisiyle koyu muhabbete dalmam seviyeli davranırım genelde beni çok soğuk havalı biri olarak görürler tanıdıktan sonra yanıldıklarını anlarlar. herkesi severim insan ayırmam. dobra değilimdir genelde susarım. çok espriliyim bu benim görüşüm değil çevremdekiler söylüyor. insanlar yanımda olmaktan mutluluk duyar benimle çok eğlenirler en sıkıcı ortamlara bile ben varsam gelirler. bazen taş kalpli gibi davranırım ama bazende çok duygusalımdır çok basit bişeyde duygulanıp ağlayabilirim. yalan söyleyemem gerekirse susarım hiç konuşmam ama asla yalan söyleyemem vicdanım çok rakatsız olur kendimi kötü hissederim. araştırmacı bir yapım vardır. belirli bi müzik tarzım yok giyim tarzımda yok sevdiğim şarkıyı dinlerim bana yakışanı alıp giyerim. şimdilik benden bu kadar kızlar. SIRA SİZDE...

tam beni anlatmışsınız tebrikler :46: :46: :46:

Özgürlüğüne delicesine bağlı, inatçı mı inatçıyım.
Bağlanmak bana göre değil ama aşık olduğumda her zaman sadık kalırım. Sır saklarım ve arkadaşlarıma göre harika bir dostum.
Kova burcu kinci olmaz derler ama, yükselenim de kova olmasına rağmen çok kinciyim. Ama sanırım bu aşırı gelişmiş adalet duygumdan kaynaklanıyor. Yapılan haksızlığı ömür boyu unutmam. Ve mutlaka intikamını almak isterim.
Özgürlüğümü kısıtlamaya çalışan her şeyden nefret ederim. Başıma buyruk yaşamayı severim. Pek sorumluluk sahibi değilimdir ama ciddi bir durumda benden daha sorumluluk sahibi olabilen yoktur.
Baskın bir karakterim ve beni bastırmaya çalışanları ezer geçerim. Sadece benim borum ötsün isterim.
Kurallardan nefret ederim ama sadece kendi yazdığım kurallarım vardır ve onlara uyarım/uydururum.
Asabiyim, fazla hayalperestim ama mantıklıyım. Duygularımı pek dinlemem ve ne olursa olsun güçlü bir duruş sergilerim. Yıkımda olsam bile diğer insanlara belli etmemeye çalışırım.
Tanımadığım insanlara sert olsam da tanıdıklarımla deli dolu, neşeli ve çılgınımdır.
Fazla cesurum ve gözüm kara. Kıskanç değilim ama bencilim. Bencillikten kaynaklanan kıskançlığa benzer hareketlerim vardır ama kıskançlık ayrı bir durum.
Egoistim ve kendimi üstün görürüm. Bana benzeyenleri de diğer insanlardan üstün görürüm ama hiçbir insana ayrım yapmam. Cinsel tercihleri, dinsel tercihleri veya başka sebeplerden dolayı insan ayırmam.
İnsancıl olduğum söylenemez pek merhametli değilimdir.
Çok konuşmam. Ama dobrayımdır. Lafımı kolay kolay esirgemem.
Mistik olaylara aşırı ilgiliyimdir.

Amma uzun oldu. Bu kadarı yeterli sanırım :D

Back
X