Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubatkovaların bütün özellikleri
ben kova burcuyum yükselenim akrep .duyduğuma göre 35 yaşından sonra yükselen burç etkilermiş sahısları bu konuyu bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
bende kova burcuyum ve tüm özelliklerini bilirim ama bildiğim kadarıyla 35 den sonra diye bir şey yok yükselenin etkisi ama yaş itibariyle diye bir şey yok diye biliyorum
ben kova burcuyum yükselenim akrep .duyduğuma göre 35 yaşından sonra yükselen burç etkilermiş sahısları bu konuyu bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
canım yükselen ve ay burçları kişinin duygusal yönlerini etkiliyor..
aslında tam anlamıyla bilemk için sanırım yıldız haritası şart..
ama bir kere tv de astrolog bir bayana sordular bu soruyu oda öyle saçma şeymi olur diye cevap vermişti
Kova burcunun özelliklerini google da araştırırsanız bulursunuz ama tam doğru bilgi için doğum haritanızı çıkarmanız ve güvenilir bir astrolog tarafından yorumlanması gerekir çünkü hiç bir burç bir insanı tam anlamıyla yansıtamaz.