Kovid test sonucu çıkmaması!

hayltkdn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
381
234
53
30
Merhaba arkadaşlar eşim iki gün önce askerlik için yakınımızda ki sağlık ocagindaki covid testi yaptırdı ve iki gün geçmesine rağmen çıkmadı sizce cikarmi iki günü kaldı gidip sordugunudada yoğunluk olduğunu söylemişler canımı. Sıkıldı istemde ayrıldı kenidis çıkmasa sonuç askerede gidemicek bilgisi olanlar çevresinde bu durumu yaşayanlar yorum yazabilirmi

bende dün sabah test yaptırmıştım benimki de çıkmadı. çok yoğunlarmış

En geç 2 günde çıkıyor hastanede yapılan testlerde. Sağlık ocağında kitleri hastanelere iletiyorlar diye biliyorum ondan olabilir gecikme. Yarın öğlene kadar çıkar diye tahmin ediyorum takip edin e nabızdan.

En geç 2 günde çıkıyor hastanede yapılan testlerde. Sağlık ocağında kitleri hastanelere iletiyorlar diye biliyorum ondan olabilir gecikme. Yarın öğlene kadar çıkar diye tahmin ediyorum takip edin e nabızdan.
İnşallah teşekkür ederim

İstanbul'da bir arkadasimin 4. günde beli oldu.

Merhaba arkadaşlar eşim iki gün önce askerlik için yakınımızda ki sağlık ocagindaki covid testi yaptırdı ve iki gün geçmesine rağmen çıkmadı sizce cikarmi iki günü kaldı gidip sordugunudada yoğunluk olduğunu söylemişler canımı. Sıkıldı istemde ayrıldı kenidis çıkmasa sonuç askerede gidemicek bilgisi olanlar çevresinde bu durumu yaşayanlar yorum yazabilirmi
Kardeşim de askerlik için yaptırdı 100 bin nüfuslu bir ilçede yaptırdı 24 saate çıktı. Gerçi pozitif çıktığı için gidemiyor
Eşim de 350 bin nüfuslu bir ilde yaptırdı 12 saatte aldık sonucu bugün

Yarına çıkmış olur sizin de bence.

Geçen hafta esimede covid testi yapıldı, 2 gün sonra hala çıkmayınca gidip konustuk yetersiz numune diye tekrar test yaptılar. Belki sizinkide öyledir arayıp sorsanız yaptırdığınız yere

Back
X