- Emoji Skoru
- 1.136
- Puanlar
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşver yahu. Şartlar çok iyi hayat çok güzel mi de bir problem sizin mutsuz görünmeniz olsun. Ayrıca ne alaka yani. İş oluyor mu olmuyor mu o mesele. Ruh halimize de karışma hakları yok. Ayrıca mutsuz görünüyorsun denirse tabiki mod düşer23 yasindayim mezuniyetimden sonraki ilk isimden 2 haftalik deneme suresinden sonra performans dusuklugu ve isteksiz gorunme gibi nedenlerle cikartildim. Kim hakli, kim haksiz kismina deginmek istemiyorum en azindan kendi hatalarimin farkindayim ve topu sadece karsiya atmiyorum.
Calismayi istiyorum (seviyor muyum bilmiyorum ama calismak istiyorum), kendi parami kazanmak, belli statu sahibi olmak istiyorum ama is calismaya geldiginde sanirim motivasyonumu yansitamiyorum. Istekiler cok cansiz gorundugumu soyluyorlardi daha ilk haftadan muhabbetim olan aslinda sevdigim kisiler bile sen burada cok mutsuzsun sanki diyorlardi aslinda gayet mutluydum calistigim icin ama aynada kendimle goz goze geldigimde ne demek istediklerini anladim ben gulumsemeye calisiyordum insanlara ama gozlerim o kadar bos ve yorgun bakiyordu ki gulumseme yuzumde siritiyordu.
Belki biraz daha canli ve istekli gorunsem performans dusuklugum tolere edilebilirdi
Acaba burayla mi uyumlanamadim diye dusundum ama mezuniyetimden once de farkli sektorlerde calistim oralarda da kovulmasam bile aldigim geri bildirim hep durgun olmam, isteksiz gorunmemdi.
Gercekten cok cabaliyorum enerjik gorunmek icin insan ustu bi caba harciyorum ama bi turlu olmuyor cok uzgunum cok utaniyorum. Kendimi sicakkanli saniyordum ama ailem bile benim soguk birisi oldugumu cok duvarlarim oldugunu ve insanlari ittigimi soylediler. Oysa ki cok uysal biriyim asla tartismaya girmem, catismam. Neden boyleyim? Cok utaniyorum temel iletisim becerisini bile yonetemiyorum sanirim lutfen bana biraz tavsiyede bulunur musunuz
Hanım efendi hasta bekler demiyorum yöneticiler böyle olmanı bekler. Siz beklemeyebilirsiniz ayeıca ama çoğu hasta hastane çalışanlarınıj güler yüzlü olmasını bekler en baştaValla hiç de güler yüz, yırtıklik falan beklemiyoruz aslinda.elin adamı kadını yani.bence işin özü parasını veriyorum niye her halta kulp bulmayayim ki? Millet bilmiyor mu sanki kişisel bir ilgi olmadığını.