• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kovuldugum icin cok utaniyorum

Benim ilk iş deneyimim de çok kötüydü. Mobbing gördüm. Ama sonra LinkedIn üzerinden üç farklı yerden iş teklifi aldım. Asla pes etme canim. Allah bir kapıyı kapatırsa diğerini açar. Şuan iyi bir okulda yüksek lisans yapıyorum. Kendini geliştirmeye devam et.
Cok sevindim sizin adiniza 🩷🩷insallah bende bir gun boyle soyleyebilirim

Genelde ilk deneyimler kötü oluyor birde genç ve yeni mezun olunca senden çok iş bekliyor olabilirler diye düşündüm bende ilk mezun olduğumda bir doktorun kliniğinde çalıştım kadın hastalara çok iyi davranıyorsun bir sert ol dedi ve 1 hafta sonra bence başka iş bakmaya başla KPSS çalışmaya devam et dedi şok oldum inşallah karşına daha iyi insanlar ve daha iyi bir iş çıkar

Genelde ilk deneyimler kötü oluyor birde genç ve yeni mezun olunca senden çok iş bekliyor olabilirler diye düşündüm bende ilk mezun olduğumda bir doktorun kliniğinde çalıştım kadın hastalara çok iyi davranıyorsun bir sert ol dedi ve 1 hafta sonra bence başka iş bakmaya başla KPSS çalışmaya devam et dedi şok oldum inşallah karşına daha iyi insanlar ve daha iyi bir iş çıkar

Ebesiniz anladigim kadariyla, gelenler tabi ki kadin olacak. Klinige gelen hastalara kotu mu davranacakmissiniz hem de hamile kadinlara :KK51: Doktor ayiydi sanirsam

Ebesiniz anladigim kadariyla, gelenler tabi ki kadin olacak. Klinige gelen hastalara kotu mu davranacakmissiniz hem de hamile kadinlara :KK51: Doktor ayiydi sanirsam
Evet yaşlı sert bir kadındı sadece hastalara değil çalışanlara sert davranıyordu sonradan öğrendim ki kafasına göre herkesi çıkarıyormuş Allahtan emekliye ayrıldı çalışmıyor diye duydum kadınlara güler yüz gösterirsen tepene çıkarlar diyordu problemli bir insandı Allah kurtardı diyorum

23 yasindayim mezuniyetimden sonraki ilk isimden 2 haftalik deneme suresinden sonra performans dusuklugu ve isteksiz gorunme gibi nedenlerle cikartildim. Kim hakli, kim haksiz kismina deginmek istemiyorum en azindan kendi hatalarimin farkindayim ve topu sadece karsiya atmiyorum.

Calismayi istiyorum (seviyor muyum bilmiyorum ama calismak istiyorum), kendi parami kazanmak, belli statu sahibi olmak istiyorum ama is calismaya geldiginde sanirim motivasyonumu yansitamiyorum. Istekiler cok cansiz gorundugumu soyluyorlardi daha ilk haftadan muhabbetim olan aslinda sevdigim kisiler bile sen burada cok mutsuzsun sanki diyorlardi aslinda gayet mutluydum calistigim icin ama aynada kendimle goz goze geldigimde ne demek istediklerini anladim ben gulumsemeye calisiyordum insanlara ama gozlerim o kadar bos ve yorgun bakiyordu ki gulumseme yuzumde siritiyordu.
Belki biraz daha canli ve istekli gorunsem performans dusuklugum tolere edilebilirdi

Acaba burayla mi uyumlanamadim diye dusundum ama mezuniyetimden once de farkli sektorlerde calistim oralarda da kovulmasam bile aldigim geri bildirim hep durgun olmam, isteksiz gorunmemdi.

Gercekten cok cabaliyorum enerjik gorunmek icin insan ustu bi caba harciyorum ama bi turlu olmuyor cok uzgunum cok utaniyorum. Kendimi sicakkanli saniyordum ama ailem bile benim soguk birisi oldugumu cok duvarlarim oldugunu ve insanlari ittigimi soylediler. Oysa ki cok uysal biriyim asla tartismaya girmem, catismam. Neden boyleyim? Cok utaniyorum temel iletisim becerisini bile yonetemiyorum sanirim lutfen bana biraz tavsiyede bulunur musunuz
Gençliğin baharındasın , olabilir insanlar iş yerleriyle anlaşamayabilir 3 ay önce işten çıkarıldım ayaklarım yara bere içinde kaldı yinede işe gittim yaranamadım. Kendimi muhtemelen savunan ve net çizgiler çekebilen insan olduğum için yapamadılar benimle :)

Bütün saftirikleri oraya doldurmuşlardı zaten hergün tartışma hergün biri birini didikliyo bağırıyodu mutsuzdum çıktığıma da üzülmedim. Yaşım 28 bunda utanılcak bişey yok..

İş , arkadaşlıklar, ilişkiler uzun yıllar yada ömür boyu sürmek zorunda değil.

Belki orayla uyumlu değildin , sana göre bi iş değildi o yüzden kendine göre bir iş bulmalısın biliyomusun tam senlik bir iş bulduğunda birden canlanacaksın istiyerek gideceksin, bir anda iş aşkı hissedeceksin oradan çıkmak gitmek istemiceksin eve çünkü insan ancak mutlu olduğu yerde kalabiliyor☺️

Herkesin başına gelebilcek bişey ve aşırı gençsin daha ne işler bulursun sen havada kaparlar merak etme 🫶🏼

Kpss çalış bölümün ne? Kan değerlerin için destek alabilirsin özel doktor sana demir yüklemesi yazar

23 yasindayim mezuniyetimden sonraki ilk isimden 2 haftalik deneme suresinden sonra performans dusuklugu ve isteksiz gorunme gibi nedenlerle cikartildim. Kim hakli, kim haksiz kismina deginmek istemiyorum en azindan kendi hatalarimin farkindayim ve topu sadece karsiya atmiyorum.

Calismayi istiyorum (seviyor muyum bilmiyorum ama calismak istiyorum), kendi parami kazanmak, belli statu sahibi olmak istiyorum ama is calismaya geldiginde sanirim motivasyonumu yansitamiyorum. Istekiler cok cansiz gorundugumu soyluyorlardi daha ilk haftadan muhabbetim olan aslinda sevdigim kisiler bile sen burada cok mutsuzsun sanki diyorlardi aslinda gayet mutluydum calistigim icin ama aynada kendimle goz goze geldigimde ne demek istediklerini anladim ben gulumsemeye calisiyordum insanlara ama gozlerim o kadar bos ve yorgun bakiyordu ki gulumseme yuzumde siritiyordu.
Belki biraz daha canli ve istekli gorunsem performans dusuklugum tolere edilebilirdi

Acaba burayla mi uyumlanamadim diye dusundum ama mezuniyetimden once de farkli sektorlerde calistim oralarda da kovulmasam bile aldigim geri bildirim hep durgun olmam, isteksiz gorunmemdi.

Gercekten cok cabaliyorum enerjik gorunmek icin insan ustu bi caba harciyorum ama bi turlu olmuycok uzgunum cok utaniyorum. Kendimi sicakkanli saniyordum ama ailem bile benim soguk birisi oldugumu cok duvarlarim oldugunu ve insanlari ittigimi soylediler. Oysa ki cok uysal biriyim asla tartismaya girmem, catismam. Neden boyleyim? Cok utaniyorum temel iletisim becerisini bile yonetemiyorum sanirim lutfen bana biraz tavsiyede bulunur musunuz
Bece işe avatarını değiştirmekle başla. Eğer seni yansıtan buysa olmaz o .

Hepinize cok tesekkur ederim iyi geldi biraz bunlari duymak benim icin cok onur kirici oldu cunku 😔 💕 belki de daha back office tarzi islerde daha iyi olurum soylediklerinizi dikkate alicam

İşi yapmiyor musun? Yoksa sadece yüz ifaden mi durgun ikisi farkli seyler. Bi is yaparken ayak mi suruyorsun, isteksiz, geç mi yapiyrisun?

Sorun sadece düz surat ise bu sorunu ben de yaşamistim coook eskiden. illa 32 diş siritma bekleme hastaligi var bazi is yerlerinde illa car car konuscaksin ve agzini ayirip gulmen lazim yoksa basliyolar konusmaya. 🙄 Durduk yere gülmek, sirita sirita konusmaktan da hic hoslanmam yani baskasi yapsin sorun yok ama bazi insan yapamiyor

Yani henüz yeni mezun 23 yaşında bir insandan çok yüksek beklenti içinde gibi geldiler bana.
İlk iş tecrübesi insan uyumlanmakta zorlanabilir. İşi aksatmadığınız sürece 2 haftada sadece enerji söz konusu olmamalı.
Herkesin bir menfaati beklentisi vardır tanıdık eş dost birini sokacaklardır hiç belli olmaz bu işler.
Siz kendinizi geliştirmeye devam edin.
Bu arada özgüven ve iletişim becerileri için yetişkinler için Yaratıcı dramaya gitmenizi tavsiye ederim.

Çok gençsiniz.. Mesleğiniz çok güzel. Daha iyi yerlerde, daha güzel maaşlara çalışacağınıza inanıyorum

Bu tarz deneyimler hepimizin başına gelmiştir. Sonuç olarak artık bir deneyiminiz var. Başvurulara başlayın hiç de üzülecek bir şey yok🌸🌸

Profil fotoğrafı da öyle bir izlenim veriyor. 😇 Kan değerleriniz düşük olabilir mi?

Gercekten cok cabaliyorum enerjik gorunmek icin insan ustu bi caba harciyorum ama bi turlu olmuyor cok uzgunum cok utaniyorum. Kendimi sicakkanli saniyordum ama ailem bile benim soguk birisi oldugumu cok duvarlarim oldugunu ve insanlari ittigimi soylediler. Oysa ki cok uysal biriyim asla tartismaya girmem, catismam. Neden boyleyim? Cok utaniyorum temel iletisim becerisini bile yonetemiyorum sanirim lutfen bana biraz tavsiyede bulunur musunuz
Ben sen sosyal olduğunu sanan ama sosyal olmayan birsin. Biraz aktifleşeceğin açılacağın ortamlara da girmeye çalış. Mesleğin ne bilmiyorum ama ilk önce direkt insanlarla muhatap olmadığın bi sektörde başla açılırsın zamanla diye düşünüyorum

hastanede tercuman olarak calisiyodum ve soz konusu asla insanlarin cani degil gelecek olan paraydi belki de bu ortama uyum saglayamadim bilmiyorum 😔 tesekkur ederim yorumunuz icin insallah yasadigim son kotu tecrube olur
7 yıl hastane geçmişim var özellikle hastanede güler yüzlü, konuşkan , biraz yırtık ve sıcak kanlı olman beklenir. Sonuçta oraya hasta çekeceksin bir de senin pozisyonun daha kritik yabancı hastalarla. Yabancı hasta demek hastane için döviz demek bu mesleği devam ettireceksen iletişim kursları var alabilirsin

O kadar sinirlendim ki şu konuyu okuyunca.ben de o kadar benzer durum yaşadım ki.dediğin gibi ne yapsam olmadı.ne yapsam memnun edemedim milleti.ne yapayım yani durup dururken şarkılar türküler söyleyerek mi gezeyim, göbek falan mı atayım arada ne halt edeyim anlayamadım ki.ya da çalışıyor görünmek için sürekli kımıl kımıl yerinde duramamak mi lâzim? Bir de size ne benim mutluluğumdan, mutsuzluğumdan iş yapmaya geldim ben buraya.Gerçi fazla hareketli olunca da ciddiyetsiz, dikkatsiz, yalaka falan der bunlar.Sözüm o ki atandım kurtuldum.yoksa ciddi olsan dert, mutlu olsan dert, konuşsan dert, konuşmasan dert ablacım.imkanın varsa çalış.adamın tekinin ağzına bakmak çok zor.

7 yıl hastane geçmişim var özellikle hastanede güler yüzlü, konuşkan , biraz yırtık ve sıcak kanlı olman beklenir. Sonuçta oraya hasta çekeceksin bir de senin pozisyonun daha kritik yabancı hastalarla. Yabancı hasta demek hastane için döviz demek bu mesleği devam ettireceksen iletişim kursları var alabilirsin
Valla hiç de güler yüz, yırtıklik falan beklemiyoruz aslinda.elin adamı kadını yani.bence işin özü parasını veriyorum niye her halta kulp bulmayayim ki? Millet bilmiyor mu sanki kişisel bir ilgi olmadığını.

Aslinda tembel degilim daha hizli ogrenmek icin evde bile calisiyodum iste ogrendiklerimi ama is yerinde nedense cok pasif kaliyorum 😔 neden boyle cansiz gorundugumu anlamaya calisiyorum
Bence içten içe bir utangaçlık yaşıyorsun.kendin bile farkedemiyor olabilirsin.o tedirginlik ne yaparsan yap yansıyordur.25 yaşından sonra falan geçiyor.

Back
X