Kovulduk

Hevesinizi kursağınızda bırakmak istemem ama ya pişman olup vazgeçerlerse (inşallah vazgeçmezler) ?

Nedense öyle bi his geldi içime..

En hayırlısı olsun hakkınızda inşallah..
Bana da aynı his geldi..kayınpeder pişman olmasın sonra?
Konu sahibi
Sakın kabul etmeyin ve diretin ayrı ev için,
Aman bakıcısının güvenli olmasına dikkat edin.hayırlı olsun

konunnun basında sevindim sonunu okuyunca bu iş yatar dedim ,
3 çatal 3 kaşık 3 bardak 3 tabak al ve sadece uyumak için yatak al ve bir an önce çık o evden

Hevesinizi kırmak istemem ama taşınma işi kalır. Herşey olayın sıcaklıgıyla olacaktı. Unutun siz taşınma işini.
Eşinizinde eşya alımından bahsetmesine heves etmeyin, istese 7 yıl içerisinde zaten taşınmak istedigini dilegetirirdi. Bi kaç aya bu mevzu kapanır.

Emin olun Nisan ayına kadar eşinizle ailesi arayı düzeltirler, şimdi hazır kötüyken bu ara ayrıldınız ayrıldınız, Nisan'ı beklemeyin bence. Çocuğun okulu var diyorsunuz okula yakın bir yerlerde bakın evinizi.

Kış olsun sokakta kalmayacaksınız neticede. Nisana kaldıysa bu iş yatar..

Bence o iş yalan olur. Nisana kim öle kim kala. Bırakmazlar sizi o tarihte benden demesi. İmkanın varsa git annenle yaşa, oradan kendi evine çıkman daha kolay olur.

Evet nisanı bekleme en geç kasımda taşın bu fırsatı kaçırma ne olur vallahi sizin için sevindim. sadece kendinize ait bir hayat kurun.

Böyle canı istediğinde kovmak ne demek şamar oğlanı mısınız .Ağzından çıkanı kulağı duysun . Bundan sonra kv de nasıl olsa burdalar elleri mahkum diye size neler edecek . Allah aşkına bir an önce taşının .

arada su an bir gerginlik kırgınlık yok
bu zamana kadar agızlarından ayrı ev lafı dahi çıkmadı
laflarını asla yemezler
kaynanam kullandığın eşyalarını al geri dedi
komsuya falan soylemişler komsu arıyo gözün aydına

Sen yinede ev bakmaya basla! Ha deyincede bulunmuyor sonucta, ha nisan ha ocak, ha ekim

ne kadar garip insanlar olmuşuz değilmi kovulmamıza seviniyorum

Sizin adınıza sevindim evet arkadaşlar nisan ayı geç olur diyor ama bunun maddi yönü var birde nereden baksan 5-6 binlira gider ev için depozito,kira emlakçı parası taşıma parası hariç hadi ev sahibinden buldun ama depozitolar yüksek oluyor sizin nisan daha iyi olabilir en azından para biriktirirsiniz elinizde birikmiş yoksa.

Sen yinede ev bakmaya basla! Ha deyincede bulunmuyor sonucta, ha nisan ha ocak, ha ekim
bakıyorum canım uygun bir ev bulmaya calışıyorum
bu arada eşim iş değiştiriyor
Allahım bize yardım ediyor şükürler olsun
maaşı iyi olan bir işe geciyor
herşey yoluna giriyor ama ben bu kadar yolunda olmasına korkuyorum
hayal gibi
sanki yeni gelin gibi heyecan yaşıyorum

o yüzden bekliyoruz ya zaten önümüz kış bide
arkadaşlar bizim hiç birikimimiz olmadı olamadı
ben çalıştım öylece eve verdim kimse ses etmesin uzak kalayım evden diye
borç harç esya olmuş olmamış hiç gözümde değil emin olun
şimdi ha diye çıkarsam çok zorlanırım

Simdiden hayirli olsun, sende ufaktan esya almaya basla! Evleri arasitr konu komsuya aileye söyle ev bakiyoruz diye. Kara kista bile olsa buldugunuz anda cikin o evden. Bakicilarida simdiden ayarlamaya calis

hayirli olsun

Ufakda olsa bi kredi kedin ama daha fazla kalmayin o evde

Simdiden hayirli olsun, sende ufaktan esya almaya basla! Evleri arasitr konu komsuya aileye söyle ev bakiyoruz diye. Kara kista bile olsa buldugunuz anda cikin o evden. Bakicilarida simdiden ayarlamaya calis

hayirli olsun
bakıcıya gerek kalmayacak bence
kaynanam bakmam diyor ama torunu için dünyayı yakar
1.sınıfa başladı diye her teneffüs okul demirlerinde
bakıyor çocuga biri rahatsız ediyomu
düşüyomu
biyerini acıtırmı diye
kıyamayacak biliyorum

ha diye çıkmazsanız emin olun bir daha çıkamazsınız

anennize yakın bir yere taşının. hayat ınız daha kolay olacaktır eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…