- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
Eşinin gözünde level atlayaraktan ayrı eve çıkıyorsunuz gözün aydın ...Merhaba
7 yillik evliyim ve kayinvalidemle oturuyorum.1.sinifa baslayan bir kizim var ben calisiyorum kizimada kayinvalidem bakiyor.Hep ayri bir ev hayalindeydim cok zorluklar cektim.2gun once esimle babasi tartismislar ve babasi esyanizi alin gidin demis.Esimde evi ayiriyoruz dedi bana.Bu zamana kadar o kadar cok ugrastimki ayri ev icin.Ama soyle bisey var mutluda olmadim degil yani kovulmamizaSimd hanimlar kaynanam cocuga bakmaz.Bizim hicbiseyimiz yok borca giricez.İkimizde asgari ucrete calisiyoruz.Ben yavrumu napicam calismazsamda olmaz kendi annem 1,5 saat uzaklikta bir akil verin bana
Eşyayı çok kafanıza takmayin ben yeni eve çıktığımda param yoktu sifirdan bir ev tutmustumMerhaba
7 yillik evliyim ve kayinvalidemle oturuyorum.1.sinifa baslayan bir kizim var ben calisiyorum kizimada kayinvalidem bakiyor.Hep ayri bir ev hayalindeydim cok zorluklar cektim.2gun once esimle babasi tartismislar ve babasi esyanizi alin gidin demis.Esimde evi ayiriyoruz dedi bana.Bu zamana kadar o kadar cok ugrastimki ayri ev icin.Ama soyle bisey var mutluda olmadim degil yani kovulmamizaSimd hanimlar kaynanam cocuga bakmaz.Bizim hicbiseyimiz yok borca giricez.İkimizde asgari ucrete calisiyoruz.Ben yavrumu napicam calismazsamda olmaz kendi annem 1,5 saat uzaklikta bir akil verin bana
Merhaba
Hanimlar gunaydin
Son durum.Kayinvalideyle konustum cocugada bakmayacaklarmis.Nisan ayinda tasinacakmisiz ki pek inanasimda gelmedi.Ama esim kucuk esyalari alalim aradan ciksin dedi.Cocuk icinse sabah 8 den 1 e kadar birini bulmam lazim komsumuza teklif edicem.Oglene kadar baksin okula biraksin yeter.Bu arada sebepte suymus.Benmisim.İstiyoki hergun isten geleyim dip kose ev temizleyim cocugun odevlerini yaptirayim zerre ses etmeyim.
Acele edip hemen taşının onlar fikir değiştirmeden.
Hanimlar gunaydin
Son durum.Kayinvalideyle konustum cocugada bakmayacaklarmis.Nisan ayinda tasinacakmisiz ki pek inanasimda gelmedi.Ama esim kucuk esyalari alalim aradan ciksin dedi.Cocuk icinse sabah 8 den 1 e kadar birini bulmam lazim komsumuza teklif edicem.Oglene kadar baksin okula biraksin yeter.Bu arada sebepte suymus.Benmisim.İstiyoki hergun isten geleyim dip kose ev temizleyim cocugun odevlerini yaptirayim zerre ses etmeyim.
Hanimlar gunaydin
Anneniz bir süre sizde kalıp bakabilir bir çözüm bulunana kadarMerhaba
evet canım nisanda gidiyoruzNisan mı ?
esyadan ben değil ha bire eşim bahsediyoröncelikle ne kadaaar mutlu olduğumu bilemesiniz çok sevindim adınzaumarım en geç cumaya kadar kovulduğunuz için eşiniz gururlu davranıp o evden çıkar ama bu süre zarfında eşinize eşyadan bahsetmeyin yani gözünü korkutmayın köprüyü geçene kadar sürekli olabilecek durumlardan bahsedin ama biran önce çıkın çünkü gün uzadıkça ortam yumuşar ki inşallah yumuşamaz tabi tadında Allah yardımcınız olsun.
evet canım nisanda gidiyoruz
bu zamana kadar hiçbirşekilde ayrı ev lafını açtırmadılar bile
ama su anda onlarda bir an önce gitsinler gözüyle bakıyorlar
esyaları almaya başlıyoruz
neden yaza doğru çıkıyoruz
kızım 1.sınıfa yeni başladı önümüz kış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?