Kovulmam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki...
Benim çok yakın bi akrabam var, bu akrabama da bakan bi kişi var, bugün bi tartışma sonucunda bana sen buraya ailensiz gelme bi daha (yaşım 30) dedi, sen kimsin ki bunu diyebiliyorsun dedim, ailemden kişiler de oradaydı ve tek kelime bir şey demediler. Aksine sen en iyisi gelme kalma bi daha burada dediler hatta. O bakan kişiye biz muhtacız o ne derse o dediler. En yakınım ya en yakınım ailemden sesini bile çıkarmadı hiçbir şey demedi.
Kavganın çıkma sebebi de bahçede bakılan hayvanları bakan kişinin istememesi ki onlarla bi derdi yoktu hiç. . Başta hiç böyle biri değildi. 2 gün gitmeyeyim arardı, benle arasını iyi tutardı vs. Ama resmen kendi evimde bana sen bi daha ailensiz buraya gelme dedi.

Onu size durduk yere söylemedi heralde degil mi?
Baktığım hayvanlara bağırıyordu hep, ailemdeki kişi gidecek 15 günlüğüne, sen gidince ben tüm hayvanları kovucam görrüsünüz dedi, ben de derdin ne neden kovuyorsun dediğimde, sen de git, ailen olmadan gelme dedi. Benim evim ya. Ailem ayrı, bi o evde kalıyorum bi bu evde. Destek amaçlı. Tabii ben destek amaçlı sanıyormuşum. Hep şikayet ederler akrabalar gelmiyosun etmiyosun diye. O sebeğle haftada 2 gün kalırdım

Parasiyla bakici mi tuttunuz,yanlis mi anliyorum ?
Yani artik tamamen kontrolu ele gecirmis.Cok fazla imtiyaz vermissiniz.
Uzerine birde konusup cevap vermesi hic olmamis.
Problem bu kisinin tavirlarindaki degiskenlik.
Neden oldu sizce ? Farkinda olmadan onu kiracak herhangin bir davranista bulunmus olma imkaniniz var mi ?

Bahçede ki hayvanlar yüzünden akrabanıza bakan kişiyle tartıştınız ve size bir daha ailen olmadan buraya gelme dedi ve orada bulunan diğer akrabalarınız da, ona muhtaç olduklarını düşündükleri için, bunu onayladı öyle mi? Başka "bakıcı" mı yok? Aile/ Akrabalarınızın yapması gereken o bakıcıya haddini bildirmek olmalıydı. Ailenin başına ağa kesilmiş.. Yoksa o da mı aileden?

Muhtemelen paralı bakıcı değil, babannesi yada anneannesine gelinlerden biri bakıyordur. Oda hayvanları istemiyor. Hem yaşlıya bakıp hem hayvan bakmak istemeyebilir

Aynen öyle. Bakılan kişi çok huysuz olduğundan gelen gitti. En son bu kişi kaldı o sebeple gözünün içine bakılıyor. Cevap verebilir esasında ama kovması ve akrabam dediğim kişilerin ağzını açmaması çok içimi acıttı. Bugün torununa kızmıştı. Tüm sülalenin içinde küfürler etti bağırdı çağırdı, komşular rahatsız olup sus istersen vs demeye başladılar. Sonra işte baktığım hayvanlara sardı, zaten kovalamaya falan başlamıştı son zamanlarda bi hayvanı onun sebebiyle barınağa yolladık hatta, benim hayvanları savunmamı kaldıramıyor son zamanlarda. Kedilerin tüylerime takmış durumda ki kediler arka bahçede duruyor. Tüy falan yok. Ve zamanında bebeklerime(sokak canlarıma) kendisi yemek verirdi ilgilenirdi

Muhtemelen paralı bakıcı değil, babannesi yada anneannesine gelinlerden biri bakıyordur. Oda hayvanları istemiyor. Hem yaşlıya bakıp hem hayvan bakmak istemeyebilir
Paralı bakıcı, ama öyle bir durum aldı ki olaylar. Mesela çalılırken başka evlere gidip 1 2 saat başka yerlerde bakıcılık yaptığı da oluyor.
Evde değil ki hayvanlar, koca bahçe var arkada. Orada takılıyorlar, mamaları yemleri ben tarafından veriliyor ama kendine dert edinmiş bunu galiba

Bakılan kişi ne kadar huysuz olursa olsun böyle bir 'insana' nasıl emanet edebiliyorsunuz akrabanızı?

Saçmalığa bakar mısınız. Onun ne haddine hayvanları kovmak? Paralı bakıcımı bunu yapan yoksa aile üyelerinden mi
Paralı bakıcı. Hatta önce kimse bakmıyor diye kıyamayıp ben baktım 1 yıl ücret falan da yok, bipolarım anksiyetem var o halde bakmaya çalıştım 3 çocuğu da ilgilenmedi gelmediler durdukları yerden. Sonra bi anda bakıcı buldular kıymetlileri oldu.. Ya çok doluyum, bölük pörçük yazıyorum ama içim yandı bugğn hiçbiri bana arka çıkmadı diye.
Evet yani destek bekledim açıkçası onlardan. Ama destek yerine, sen kalma orda evinden gel ister dediler. Ki akrabalarım aradı kadını terbiyesizlik yaptıpımı söylediler daha sonradan. Şimdi yazarken okuyoruö da şaka gibi ya kocaman bi şaka gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…