Okulu var köyün ben suan calisiyorum ama birakicamSiz çalışmıyor musunuz? Çocuğunuz var mı?
Okul vs gibi durumlar nasıl olur köyde?
Hastahane vs gibi imkanları var ilçe gelismis bir yer imkani iyiTek sorun mesafe bence. Çünkü hayat hep olumlu gitmiyor sağlık veya herhangi bir acil durum için bence olumsuz bir köy. Onun dışında ben yaşarım tam tersi kalabalık beni boğuyor istediğim insanlar ile istediğim zaman birlikte olma özgürlüğü güzel. Toprakla uğraşmak ztn çok sevdiğim birsey.
Hastahane vs gibi imkanları var ilçe gelismis bir yer imkani iyi
Evi satmak yerine kiraya verseniz köydeki evi yapmak için de kredi çekseniz ve kredi taksitlerini evin kirasıyla ödeseniz olmaz mı?Okulu var köyün ben suan calisiyorum ama birakicam
Metropoller dışındaki şehirlerin ilçelerinde olan hastanelerin hepsi tam teşekküllü değil, mesela Bodrum’da bir devlet hastanesi var ama yoğun bakım ünitesi yetersiz pandemi dönemi yoğun bakımda yatması gereken bütün hastalar genelde İzmir’e gönderildi, Ege’nin göbeğinde turistik olarak popüler olan yerlerdeki devlet hastanelerinde dahi her branşın doktoru yok, yoğun bakımlık olsanız sıkıntı, ufak tefek ameliyatları yapabiliyorlar ama büyük ameliyatlar için hastaları mecburen büyükşehirlerdeki üniversite hastanelerine yönlendiriyorlar.Sadece bina mi yoksa gerçek bir hastahane mi araştırın bence. Benim çalıştığım ilçe gayet merkezi yeni bina hastahane ama kalp krizini anlamadıkları için daha yeni hasta vefat etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?