- 17 Nisan 2018
- 319
- 220
- 103
- Konu Sahibi sekerzadem
Her zamanki gibi hemen konuya giriyorum.Evlenirken aklim 5karis hatta10karis havadaydi.Esimin evlendikten sonra koyde oturmak istedigini soyledi.Tabi ben delide kabul ettim ki koy hayatiyla uzaktan yakindan hic alakam yoktur ben kendim bayan kuaforuyum ama cahillik mi genclik mi yada salaklik yaptim .Evlendik sonuc olarak 3yillik evliyiz esim bu yil ise grdi maddi sorunlardan dolayi ben ilk basta istemedim cunku evlenirken boyle konusmamistik bende gidip sehirde calisabilirim falan filan dedim tabi gene ne yapti ne etti beni ikna etti,ev işi ineklere bakmak cocuk vs. Bircok is bana kaldi esimde yardimliyor ama sonucta calisdigi icin fazla ilgilenemiyor cok yorulmaya basladim ki bilen bilir koy isleri agir ve zordur ki ben koyde yasayan bir insan degildim hem evin hem disarinin isi bitiriyor beni bugunde balya cektik ve ben gene tektim tanesi 30-40kiloydu ve hepsini tek tek goturdm yerlestirdim o kadar cok zorlandim ki aglayarak yaptim sonra esim aradi onada telefonda kizdim sen bu isleri yapmiyorsun bana kaliyor ben tek basima nasil yapiyim arti birde bebegim var telefonda agladim oda aglama vs. Dedi kv.konusmus oda kp yardim etdigni soylemis duyunca şok oldum yasli adam nasil yapcak sen bilmiyon mu diye kizdim kapatim telefonu yuzune sonra annem aradi sesimden kotu oldugumu bildi oda al cocugunuda gel dedi burda en azindan kendi meslegini yaparsin kimsenin senin ezmeye calistirmaya hakki yok falan filan dedi zaten cok zayif celimsiz biriyim ve daha bir ton iş beni bekliyor sosyal hayat filan hic yok zaten...Esime surekli diyorum sikildim bunaldim diye tamam seni suraya goturuyum buraya goturuyum diyor ama hep bir işi cikiyor.Evlenmeden once cok ozgur bir insandim istedigim yere giderdim.Esimde evlenirken araba altinda gene istedigin zaman gider gelirsin filan diyordu ama hic birsey dedigi gibi olmadi.Kafam cok karisk cok cabaladim bu hayata alismak icin az cok alistimda ama bu isler cok yorucu 30kadar buyukbas hayvanimiz var ve ben tek basima bakiyorum Allahim akil dagitirken ben cakiltasi topluyordum galiba aklim basima geldi ama iş işten gecti galiba bu saaten sonra yapicak pek bisey yok gibi bunu buraya neden yazdigimida bilmiyorum Belkide distan bakanlar tarafsiz yorumlar yapabilir veya ne biliyim soyle boyle yap gibi akil verenler olabilir şu anda iyice beynim durdu.Hep kalbimi dinledim cunku mantigm pek iyi seyler soylemiyor.