Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya benm anemde köylü bnde gderim köye ayrıca fedakarlık yapmasını blmeyen biri deglim çokta fedakarlık yaptım yargılamayın ama sehir hayatı cazip geliyo bana
canım sen kaç yaşındasın, ne zamandır nişanlısın, annem köylü derken ne demek istedin anlamadım, annen baban ayrı annen köyde mi yaşıyo, köylü diyince eğreti oldum nedense, şimdi biz ne desek boş, nişanlın sana biraz sabret para biriktirir şehre gideriz dicek kabul ediceksin sonra verilen sözler fos çıkacak bide bakmışsın sende zeytin çiziyosun, en kuvvetli senaryo bu
canım sen kaç yaşındasın, ne zamandır nişanlısın, annem köylü derken ne demek istedin anlamadım, annen baban ayrı annen köyde mi yaşıyo, köylü diyince eğreti oldum nedense, şimdi biz ne desek boş, nişanlın sana biraz sabret para biriktirir şehre gideriz dicek kabul ediceksin sonra verilen sözler fos çıkacak bide bakmışsın sende zeytin çiziyosun, en kuvvetli senaryo bu
Ben de asla yapamam şahsen, şehir hayatına alışmış insanların köy yerinde yapabileceğini sanmıyorum.
konu sahibi nişanlı değil daha 1 aylık sevgili:34: