köy hayatı

alışmayan için zor tabiki.ama şimdi bana cazip geliyo da bi süre sonra sıkılabilirim iyi düşünmek gerek

ben köyde dogmus büyümüş ama pek uzun süre evde durmadıgım için süreklı okul iş derken evde duramazdım bazıları bahce işi yapar bazıları evınde oturur bızım köy lüx biryerdir evimizin önunde komsularla oturma keyfı gibisi yoktur hayrandım oraya köyden gelıyorum demekdende hıc utanmazdım cunku sevıyorum orayı bambaska havası temız topragı işlenmiş ağaçları yeşil hele baharda gecelerce dısarıyı izlerdim ah birde baharda o kokan çiçekler agaclar asık olurdum sevgılıme yenıden yenıden her bahar tazelerdim onla aşkımı şimdi baharda sıksık annemlere giderim aşık olup gelırım :) doğaya tabıkı bence bambaska köy gibisi yoktur sehırde yasamak benım ıcın zordur ama calısmak okumak baska tas duvar aksama kdr evde oturmak baskaaa.. bence köy hep köy yine köy orası gibi yoktur.

şimdi kütür kütür yanan bir soba olucak offf köyy gibisi varmı istanbulda yaşıyorum göztepede evim işim tekstilkentte hergün 3 saatim yolda geciyor kalitesiz hayat kalitesiz hava ... benim istediğim hayata sen zor diyorsun hayılısı olsun

Köy diyice ortamına bağlı..
be bi yaz gittim eşimin köyüne ama ayı evde kaynana eltimiz 2 kızı görümcem ve görümcemi 2 çocuğu vardı..
o seneyi hayatımdan silmek istiyorumm..
1ay 12 gün geçirdimmm ama ölmek istedimm..
köyü severim sakin sessiz miss gibi hava suyu ama hepsi başımda birde iş çok köydee
bunların işi hiç bitmiyo rahat bırakmıyolar bolkonda oturup doya doya bi çay yudumlayamadım..
karadenizli eşim fındığa götürdü beni(hiçde bilmiyorum asıl toplanır nedir) bilmediğim halde topladım hem evi işini yaptım hemde hepsie sofra kurup bulaşık yıkadım hemde fındık topladım.. gelini hizmetçi gördüklerinde kurban bendimm..
öyle ortamda köyde yaşamak istemem asla..dipleri denizdi girmek gitmek ne mümkün gezse laf oluyoo habure iş yapıcaksın

ama annemin köyüne gittim deniz kum güneşş hava miss karışan eden yokk 1.5 ay kaldım(4 yaz üst üste gittim) yaşarım valla..

ortam önemlii kafan rahatsa yaşarsın nesi zorkii huzur varsaaa herşeyy kolayy..

ama birde su varkı doğaya aşıksan yesili güneşi sevıyorsan git köye ben sevıyorum agacların buyumesını ızlemek bile bana heyecan verıyor kısın dallarında kar olması mesela bambaskaydı benım ıcın herköyde aynı değildir mesela bızım evler yakındır sohbet ortam boldur gece 3de dısarı cık kımse nereye gidiyorsun demez ama baska yerde öyle değildir en buyuk avantaj sahile yakın olmasıdır :)

ya benm anemde köylü bnde gderim köye ayrıca fedakarlık yapmasını blmeyen biri deglim çokta fedakarlık yaptım yargılamayın ama sehir hayatı cazip geliyo bana

canım sen kaç yaşındasın, ne zamandır nişanlısın, annem köylü derken ne demek istedin anlamadım, annen baban ayrı annen köyde mi yaşıyo, köylü diyince eğreti oldum nedense, şimdi biz ne desek boş, nişanlın sana biraz sabret para biriktirir şehre gideriz dicek kabul ediceksin sonra verilen sözler fos çıkacak bide bakmışsın sende zeytin çiziyosun, en kuvvetli senaryo bu

ya benm anemde köylü bnde gderim köye ayrıca fedakarlık yapmasını blmeyen biri deglim çokta fedakarlık yaptım yargılamayın ama sehir hayatı cazip geliyo bana

Bu yargılanacak birşey değil ki, haklısın insan alıştığı ve istediği şartlarda yaşamalı.

Bu fedakarlık demek değildir; evlilik ortak kararlar üzerine yatan bir kurumdur.

Madem istemiyorsunuz, yaşamazsınız köyde olur biter.

Bunda ben pek bir sorun göremedim.

canım sen kaç yaşındasın, ne zamandır nişanlısın, annem köylü derken ne demek istedin anlamadım, annen baban ayrı annen köyde mi yaşıyo, köylü diyince eğreti oldum nedense, şimdi biz ne desek boş, nişanlın sana biraz sabret para biriktirir şehre gideriz dicek kabul ediceksin sonra verilen sözler fos çıkacak bide bakmışsın sende zeytin çiziyosun, en kuvvetli senaryo bu

konu sahibi nişanlı değil daha 1 aylık sevgili:34:

:9:
Çok güldüm bu sözünüze...:1:

Ben de asla yapamam şahsen, şehir hayatına alışmış insanların köy yerinde yapabileceğini sanmıyorum.

bu konu bana göre olmuş eşim köyde oturuyodu evlenmeden önce anne,babası ölmüş tek yaşıyodu biz ilk tanıştığımızda ben köyde oturmayı kabul etmedim ayrıldık.sonra bidaha karşılaştık şöyle bir karar aldık.köydeki ev 30 yıl önce yapılmış ve hiç birşeyi değişmemeiş eski bir ev.5-6 sene sonra yeni ev yapınca köye taşıncaz böyle bir karar aldık.ve şuan 7 alık evliyiz şehirde krialık ev tuttuk ve ben de eşimde ilçelerde çalışıyoruz gidip geliyoruz.ve sürekli köydeki evde oturmam için baskı yapıyor napmalıyım?

konu sahibi nişanlı değil daha 1 aylık sevgili:34:

Neee 1 aylık sevgili mi...:27:
Bu kadarcık süre içinde ne fedakarlıklar yaptı acep :37:
Yahu biraz flört edin bu ne hız, 1 ay içinde köyden ev aldığınıza göre panjur rengi ve çocuk isimleride bellidir :27:

biz zaten flort ediyoruz ben fedakarlık gerektiği yerde yaparım merak etmeyin yapmısımdrda evet yeniyiz daha evlilik dşnmedk zaten knustuk köyde oturcaz dedi bnde buraya yazdm

Back
X