Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen nerelısın..........aaayy ben köyü çok seviyorum.. Bizim köyü görseniz, tam köydür ! :) ne bir bakkal nede başka bişey vardır.sadece ev var, okulu bile yok... Kalabalık değil, sakindir... Evleri öyle süslü püslü değil köy evidir, tahta merdivenli falan kerpiç evlerdir...kar yağsa yollar kapanır ulaşım kesilir. Telefon çekmez, telefon çeksin diye dağ tepeye tırmanılır.. Yollar tozdur taştır topraktır.
Ben çok seviyorum köyü, dağını taşını, havasını suyunu... Ama sadece tatil için giderim.... En fazla ama en fazla 15-20 gün kalınır, dönülür...
sevmesem drmazdm bende var galiba sorun bi ara sevdgim için ben kalkıp urfaya gtcektm gözmü krpmadan nldu ayrıldk plan bile yapmştk demki takmcaksn
sen nerelısın..........
hım anladım......Erzincanlıyım... Nişanlımda Amasyalı.. İki köyde aynı.
Amasyayıda Erzincanıda çok seviyorum.
bizim köy var blki köy ii olsa ble 5dk otramıyosn dedm anenemdn sevdgimin köyü izmir kirazlı arkadaşlar hiç gtmedim bde ev yapmış tbe etim glmiyosa şehre gtmem köye möye bktım evim gbsi varmı bgn gldm rahat nefes aldm