köy hayatı

Samanlık seyran olur diyosunuzda neden kayınvalıde aynı yerde siz yaşamayıp ayrılıyorsunuz ben kaynvalıde için evlenmem bile ben galiba zora gelemiyom

iyide t3soft24cüğüm sanada ne deseler,sanki biraz ters yanıt veriyorsun gibi.kimse kötü bişe demiyor.
soruyorsun köy hayatını,anlatıyoruz,biliyorum ben zaten diyorsun
çok güzel diyoruz,siz yaşayın ozaman diyorsun
ben anlamadım,ne istiyorsun

arada sırada değişilik olsun diye giderdim ama sanırım uzun süre kalamazdım bende.

kayınvalidenin inekleri, tarlaları vs varsa evet uğraşırsın. köydekiler bir de ekmeklerini, peynirlerini, salçalarını vs kendileri yapar genelde. evler sobalıdır her odada soba yoktur ama yaşanır.
sosyal hayatın olmaz, kendine fazla bakmazsın ama durumları düzeltene kadar idare edebilirsin. tabi oraya girip 3 sene sonra ayrılacağız diyip senelerce çıkamamak da var ki genelde böyle olur:)

köy bir iki günlüğüne güzel olabilir ama devamlı yaşamak için ben istemezdim.çok sıkılırdım kesin

Eger koy egedeyse kosarak gıt derım...denıze bakan bır ew bahcesınde domateslerın oldugu
mis gbı çilekler
serın temız bır hava
, egzozsuz...yenmseıl doga masmavı denız tertemız ınsanlar, ıstedgn kadar kedı kopek ınek kuzu besleyebılırsın.
ıstanbul artık yerlısı olmadıgı ıcın guzel degıl onceden guzelmıs sımdı ordan burdan surdan gelenler oldugu ıcın bnce yozlasmıs ve korkunc bır sehır.

ıkı katlı bahcelı bır ewde sahıl kasabasında yasamak ısterdım bn sahsen..

izmir kirazlı köy
hemde izmir bnce hıc dusunme
o koyu bılmıorm ama.. ızmırın neresı kotu olabılırkı ılerı gorslu ınsanların yasadgı bır yer sankı avrupa gbı.

Bnce gıt. ınsan koyde ne hasta olur ne cıldı bozulur ne stres olur.

Yanında esın olduktan sonr hersey guzel gelır sana

ama kaynan ordaysa ve nasıl bırı kı ıyı oldgunu sanmıorm sen ıyıce dusun. Yer guzel ama kaynanaya yakın olmak kotu olur

benim dedemin köyde at çiftliği vardı bende at biniciliği yapıyordum o dönemde buaarada ozamanlar daha ortaokul öğrencisiydim ve aileme yalvarırdım yaz tatilinde gider beni almaya geldiklerinde çığlık kıyamet ben burda yaşıycam bırakın beni diye kendimi parçalardım ve cidden o dönem orda kalsaydım şehir hayatını düşünmezdim bile heralde....ama şuan bakyorumda asla ve asla yapamazmışım köyde falan...büyük şehirdeki imkanları yaşayıp gören insan asla yapamaz... çok çok zor alışır yapmak zorundaysada....ama sewgilin orda yaşadığı için ona okadar doğal geliyorki şuan anlayabiliyorum...

gdip görmedim orayı izmiri bilirim kendisi manisada anesi orada ev yapmış dagın tepesinde demişti sıkılmak var kaynanayla ev 200 metre her akşam orda agznı aradım gitmeyiz bazn gideriz diyr ama emnim hergn orda olcaz çnkü anesine düşkn kıramaz özendm hep ögretmen olup iki aileden uzak ama olmadı ben kaynana istemıyom

benim dedemin köyde at çiftliği vardı bende at biniciliği yapıyordum o dönemde buaarada ozamanlar daha ortaokul öğrencisiydim ve aileme yalvarırdım yaz tatilinde gider beni almaya geldiklerinde çığlık kıyamet ben burda yaşıycam bırakın beni diye kendimi parçalardım ve cidden o dönem orda kalsaydım şehir hayatını düşünmezdim bile heralde....ama şuan bakyorumda asla ve asla yapamazmışım köyde falan...büyük şehirdeki imkanları yaşayıp gören insan asla yapamaz... çok çok zor alışır yapmak zorundaysada....ama sewgilin orda yaşadığı için ona okadar doğal geliyorki şuan anlayabiliyorum...

ona dogal gelsin bana gelmiyorben kendi köyümzde zor kalıyorumanlamıyo kalırız diyr akllı bde ev yapmış dagn tepesine

gdip görmedim orayı izmiri bilirim kendisi manisada anesi orada ev yapmış dagın tepesinde demişti sıkılmak var kaynanayla ev 200 metre her akşam orda agznı aradım gitmeyiz bazn gideriz diyr ama emnim hergn orda olcaz çnkü anesine düşkn kıramaz özendm hep ögretmen olup iki aileden uzak ama olmadı ben kaynana istemıyom
o zaman gıtme kaynana bela olur zaten sen gtmesen o gelır emn ol

ona dogal gelsin bana gelmiyorben kendi köyümzde zor kalıyorumanlamıyo kalırız diyr akllı bde ev yapmış dagn tepesine

konuşup ikna etmeye çalışıcaksın yapacak başka bişeyin yok dönülmez yolda değilsin sonuçta...ben yapamam diyceksin sonuçta ewi yaparken sana danışmadı bu senin sorunun değil canım...

daha 1 aylık sevgilisiniz,ileride ne olacağı bile belli değil,neyin planını yapıyorsunuz buna dereyi görmeden paçayı sıvamak denir:34:

istemiyorum dedim zaten gerekirse ayrılırım ama seviyorum dönlmez yolda deglim ailemde zaten yapamazsn dedi onu ikna etmeye çalışırımda ilerde evim var kira ödemem derseoda var dgru soledinz evi banamı yaptı onu yapcagna sehrden ev alsaydı bunun nıyeti goturcek oraya kapan dicek hergn kaynana durum zor geldi

Back
X