• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Köy Usûlü Kıymalı Spagetti Erişte -Efsane Un Sponsorluğunda

Bak nasıl da tanımışım :KK5:şakralarım açık ne yapayım :KK37:
Olsun Rabbim hayırlı kısmet nasib etsin inşallah :dua:Allah yüzünü güldürsün canım :KK200:
Ay canım benim nasilda taniyosun beni
Yaklasik4 yıldır annem evde yemek yapmaz zaten bi ara yalnızca yaşadım çok şükür her yemeği yapmayı biliyorum bni alann yaassadii:rapci::süslü:tabi kimse almiyor:KK53::ukala:

Hannaz ellerine saglık . Çok güzel olmuş . Bayada emek vermişsin .
Başarılar dilerim :68:

Peçete ve çatalı farketmedin sanırım onları da unutmuşum o_Oevet yeşillikler sonradan aklıma geldi de :KK58:resimleri çoktaaan yükledim o sırada , neyse nasip :KK66:
Tek eleştirim tabagında yeşil renk olmaması :KK66: şöyle yeşil yeşil maydonoz olaydı tabagında renk cümbüşü olurmuş :KK66:.

ellerinize sağlık,çok iştah açıcı görünüyor.ayrıca emek te var.bütün tarifler çok güzel. ama fazlaca emek verilen,benim için her zaman 1-0 önde.bu yüzden oyum size

oylama başlamamış daha, ben de hemen atladım konuya.neyse fikrim değişmedi ama.

Beğendiğine sevindim :KK36:, çok teşekkür ediyorum:KK200::KK200: , şimdiden 1 oyum garanti o zaman:sampiyon: ,hayırlı olsun :KK73:
ellerinize sağlık,çok iştah açıcı görünüyor.ayrıca emek te var.bütün tarifler çok güzel. ama fazlaca emek verilen,benim için her zaman 1-0 önde.bu yüzden oyum size

oylama başlamamış daha, ben de hemen atladım konuya.neyse fikrim değişmedi ama.

Back
X