KÖY YANARKEN DELİ TARANIYOR MU KIZLAR?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

quirel

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
15
-35
16
Daha önce nişan ile ilgili bir konu açmıştım. Depremin yaşandığı ancak büyük felâket kadar vurmadığı illerden birindeyim. Sevgilim de aynı şehirde yaşıyor. İki hafta sonra ikimiz de iş başı yapmak için farklı şehirlere gidiyoruz. Nişan iptal edildi ve söz yapılmaya karar verildi bu acı durumdan dolayı. Şimdi şöyle bir durum var: babam bu hafta sonu aile arasında Kur'an ve dua eşliğinde bir söz yapmayı uygun buldu. Ve bunu karşı tarafa söyledi. Sevgilim de hiçbir şey gönlüne göre olmayacak, ben senin gözünde hiçbir şeyi bırakmak istemiyorum. Bi sonraki hafta olsa teklifini yapsaydim falan dedi. Ben de bu tarz şeyleri üstünden bir ay dahi geçse yapamayacağımı, giyinip süslenip bir yemeğe gitmek gibi bir durumun ülkenin ve genel durumumuzun son hali göz önünde bulundurulursa etik olmayacağını, içime sinmeyecegini söyledim. Sevgilim de fotoğraf, etrafa duyurmak, teklif gibi klişe işleri kafaya taktı sanırım. Şimdi biz böyle bir durumda sözü bu hafta yapsak çok mu abes olur. Sıfır şatafat, sıfır gösteriş olacak. Sadece yüzük takıp adı konulacak. İçimde bir şey kalmasın diye düşünüyor ama zaten yazın nişan yapicaz. Düşüncelerinizi merak ediyorum.

Kuran eşliğinde söz ilk defa duydum.
Yapın nasıl istiyorsanız…

Davul zurna yakışmaz, zaten yüzük takılma isteme ve söz olunca zaten etraf duymuş olmuyor mu? Sevgiliniz neyi kafaya taktı anlamadım?

Fare sigamadigi deliğe birde kicina kabak bağlayıp girmeyi denermiş
Kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyor. Demek ki müşkül durumdayım ki iq seviyesini bilmediğim insanlardan dahi yardım istiyorum degil mi? Sanki siz oturduğunuz yerden yardım ediyorsunuz klavye başında tüm deprem zedelere. Laf mı bu ettiğiniz?

Sozu minik aileyle yapiyorsaniz istediginizi yaparsiniz, yemekli yemeksiz, duali duasiz, calgili calgisiz… artik keyfinizin kahyasi karar verir.

Ama misafir davet edecekseniz olmaz yani, kim ne yasiyor nereden bileceksiniz.

Eskiden bizim koyden tek bir cenaze cikinca tv bile actirmazdi annem bir hafta boyunca bize.

Ben bu tarz durumlarda olen olsede hayat devam ediyor diye dusunuyorumm . Tabikii bir felaket ancak sizin veya dogrudan bir yakininiz vefat etmediyse bence organizasyonunuzu iptal etmeyin.bir yakinimizin babaannesi vefat etti 96 yasinda aylarca olmesi beklendi 35 kiloya dusmustu dugune 1 hafta kala oldu .babasi cikip annem oldu diye kizim da topraga girmediya dedi.dugununu yapicaz dedi ve ayni sekilde yapti .
Herkesin hayati devam ediyor .

nişan yapacakmışsınız zaten ne biliyim bu kadar törene gerek var mı?
hayat da bir yandan devam ediyor, ailelerinizden deprem bölgesinde olup etkilenme durumu yoksa aile arasında yüzük takıverin madem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…